Pixurile metalice cu touch personalizate oferă companiilor o modalitate elegantă și practică de promovare. Acestea sunt durabile și de înaltă calitate, lăsând o impresie profesională asupra clienților și partenerilor. Personalizarea cu logo-ul companiei îmbunătățește recunoașterea brandului, iar funcția touch adaugă o notă modernă, fiind utilă pentru dispozitivele touchscreen. În plus, aceste pixuri sunt un cadou apreciat, promovând loialitatea clienților și întărind relațiile de afaceri.

Pixuri gravate metalice cu touch
Arată filtrele

Afișez 1 - 20 din 31 de rezultate

Afișez 1 - 20 din 31 de rezultate

Pixurile metalice cu touch personalizate reprezintă o categorie de produse foarte apreciată de companii pentru scopuri de marketing și promovare, dar și pentru utilizarea internă. Aceste produse combină funcționalitatea clasică a unui pix cu inovația tehnologică a unui stylus touch, fiind ideale pentru interacțiunea cu dispozitivele cu ecran tactil, cum ar fi smartphone-urile și tabletele.

Design și Materiale

 1. Material: Pixurile metalice sunt fabricate din diverse tipuri de metale, cele mai comune fiind aluminiul, oțelul inoxidabil și alama. Aceste materiale conferă pixului o durabilitate crescută și un aspect premium.
 2. Finisaje: Pixurile pot avea finisaje mate, lucioase sau texturate. Unele modele pot avea inserții din materiale precum lemn sau piele, oferind un aspect și mai sofisticat.
 3. Culori: Pixurile metalice sunt disponibile într-o gamă largă de culori, de la nuanțe clasice de negru, argintiu și auriu, până la culori vibrante și personalizate în funcție de preferințele clientului.

Caracteristici și Funcționalități

 1. Stylus Touch: În partea opusă minei de scris, pixurile sunt dotate cu un capăt de stylus, realizat dintr-un material conductiv care permite interacțiunea precisă cu ecranele tactile. Aceasta este o caracteristică esențială, mai ales în era digitală, unde majoritatea oamenilor folosesc smartphone-uri și tablete.
 2. Mine Reîncărcabile: Majoritatea pixurilor metalice permit schimbarea minei de cerneală, asigurând astfel o utilizare îndelungată.
 3. Greutate și Ergonomie: Datorită materialelor de calitate superioară, pixurile metalice au o greutate plăcută care le oferă un echilibru bun și confort în utilizare. Designul ergonomic este adesea luat în considerare pentru a asigura o prindere confortabilă.

Personalizare

 1. Gravură Laser: Personalizarea pixurilor metalice se face adesea prin gravură laser, care oferă un aspect elegant și durabil. Numele companiei, logo-ul sau alte mesaje pot fi gravate cu precizie pe corpul pixului.
 2. Imprimare UV: Pentru detalii mai colorate și complexe, imprimarea UV este o altă metodă folosită, permițând redarea fidelă a logo-urilor multicolore și a graficii.
 3. Ambalaje Personalizate: Pixurile personalizate pot veni și în ambalaje elegante, de asemenea personalizabile, adăugând un plus de rafinament și prezentare profesionistă.

Utilizarea de către Companii

 1. Cadouri Corporate: Pixurile metalice cu touch personalizate sunt ideale pentru a fi oferite cadou partenerilor de afaceri, clienților fideli sau angajaților, cu ocazia diverselor evenimente sau aniversări.
 2. Materiale Promoționale: Aceste pixuri sunt adesea utilizate ca materiale promoționale în cadrul târgurilor, expozițiilor și altor evenimente de networking, oferind vizibilitate și un impact pozitiv asupra imaginii brandului.
 3. Instrumente de Lucru: În cadrul companiei, pixurile metalice personalizate pot fi utilizate de angajați ca instrumente de scris de zi cu zi, oferind un sentiment de apartenență și profesionalism.

Avantaje și Beneficii

 1. Durabilitate și Calitate: Pixurile metalice sunt mai durabile și de calitate superioară comparativ cu cele din plastic, având o viață lungă și o rezistență sporită la uzură.
 2. Versatilitate: Combinația dintre pix și stylus face acest produs foarte versatil, potrivit atât pentru scris pe hârtie cât și pentru utilizarea dispozitivelor moderne.
 3. Impact Vizual: Pixurile metalice personalizate atrag atenția prin aspectul lor elegant și profesional, consolidând imaginea de brand a companiei.
 4. Costuri Eficiente: Deși pot părea o investiție mai mare comparativ cu alte materiale promoționale, durabilitatea și impresia de calitate pe care o oferă le fac cost-eficiente pe termen lung.

În concluzie, pixurile metalice cu touch personalizate reprezintă o soluție excelentă pentru companiile care doresc să își promoveze imaginea de brand într-un mod elegant și funcțional, oferind în același timp un produs de calitate partenerilor și angajaților.