Memorie USB Cylon
Memorie USB Cylon
3,98  Prețul inițial a fost: 3,98 €.3,71 Prețul curent este: 3,71 €. Selectează opțiunile
Reduceri!

Memorie USB Cylon

Prețul inițial a fost: 3,98 €.Prețul curent este: 3,71 €.

-7%

Încarcă personalizarea

 • Trebuie să fii logat ca să încarci fișiere

  Dimensiune maximă fișier: 3 MBFișiere acceptate: jpg jpeg jpe png gif pdf cdr

 • Trebuie să fii logat ca să încarci fișiere

  Dimensiune maximă fișier: 3 MBFișiere acceptate: jpg jpeg jpe png gif pdf cdr

Preț produse:

Preț personalizare:

Preț total:

Prețurile nu includ TVA!

 • Livrare GRATUITĂ pentru comenzi de minim 500 €+tva
 • Machetare GRATUITĂ
 • Livrare rapidă, chiar și în EASYBOX
 • Gravura laser are GARANȚIE PE VIAȚĂ!
 • Ai nevoie de ajutor? Poți să ne suni: 0744605375
 Plăți ONLINE sigure 100% 

Modalitati de plata Sagaris Promotion

Această memorie USB Cylon este realizată din aluminiu. Se livrează în carcasă metalică cu geam. Standardul USB este 2.0. Viteza de scriere este de 4,5 Mb/s, iar cea de citire este de 12 Mb/s. Capacități disponibile: 16 Gb. Dimensiunea de personalizare este de 25 x 13 mm și se poate realiza prin gravură laser. Beneficiezi de garanție pe viață pentru gravura laser! Livrare EXPRESS începând cu 6 zile lucrătoare (în funcție de cantitate), incluzând personalizarea!

Memorie USB Cylon

Această memorie USB Cylon se poate inscripționa prin gravură laser și se realizează cu sigle, date de contact sau logo-uri și mesaje promoționale, în funcție de solicitarea fiecărui client. Ne trimiteți grafica și noi ne ocupăm de restul!

Memorie USB Cylon

Livrare rapidă

Datorită fluxurilor de aprovizionare constante și a stocurilor interne, livrarea acestor stickuri USB Cylon se realizează EXPRESS! Începând cu 6 zile lucrătoare (în funcție de cantitate), incluzând personalizarea!

Memorie USB Cylon

Alegerea optimă

Mix-ul de marketing – IEFTIN, REPEDE, BINE – poate fi atins cu stickurile USB Cylon din portofoliul nostru. În plus, stickurile Cylon sunt alese după o selecție atentă. Trebuie să avem siguranța că sunt viabile și îndeplinesc standardele de calitate.

Memorie USB Cylon

O campanie este de succes când transmite mesajul corect, iar aceste memorii USB Cylon pe care le avem în portofoliu, oferă o eleganță tactilă și un impact vizual deosebit. Aceste atribute le recomandă ca fiind instrumente puternice de marketing și comunicare. Sunt personalizabile prin gravură laser cu numele firmei, logo-ul sau sigla companiei, site-ul sau sloganul tău. Memoriile USB sunt instrumente utile în orice ocazie, iar cei care le primesc își amintesc cu ușurință proveniența lor.

Aceste stickuri USB Cylon sunt printre cele mai vândute obiecte promoționale, fiind foarte accesibile. Cea mai bună variantă pentru campanii de marketing remarcabile, este reprezentată de memoriile Cylon.

Beneficiezi de GARANȚIE PE VIAȚĂ pentru gravura laser!

Cum gravăm memoria USB Techmate?

Plecând de la afirmația că „o imagine face cât o mie de cuvinte”, te invităm să urmărești cum personalizăm aceste memorii USB Techmate. Avem performanțe remarcabile: putem să personalizăm prin gravură laser mai mult de 1000 de stickuri USB Techmate în fiecare zi!

Memorie USB Cylon

Memorie USB Cylon

Această memorie USB Cylon creează o imagine bună și de lungă durată în raport cu clienții, astfel că cei mai mulți își vor aminti de brand-ul promovat, chiar și după 12 luni. Impresionant, nu-i așa? 

Echipa noastră lucrează în permanență pentru a-ți pune la îndemână obiecte promoționale de calitate prin care să fie evidențiate standardele și valorile pe care le promovezi. La noi vei găsi, întotdeauna, soluția ideală între cea mai bună calitate, timp și preț redus, precum și livrare EXPRESS începând cu 6 zile lucrătoare (în funcție de cantitate), incluzând personalizarea!

Informații suplimentare

Greutate10 g
Dimensiuni57 × 24 × 3 mm
Culoare: Alege culoarea

Albastru, Argintiu, Fuchsia, Galben, Negru, Portocaliu, Rosu, Verde

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.