Adăugate recent

Despre noi

Îți prezentăm o combinație genială din cele mai vândute obiecte promoționale, utile și amuzante, moderne și într-o gamă largă de culori. Cu ajutorul serviciilor noastre de personalizare, care adaugă valoare și vizibilitate, poți crea campanii de promovare de succes.

Prezenta colecție de obiecte promoționale a fost atent selecționată, pentru a putea oferi o arie maximă de personalizare ca să creeze un impact puternic. Este suficient să te decizi asupra produsului potrivit pentru campania ta de marketing, iar noi îți vom pune la dispoziție și îți vom recomanda cea mai potrivită tehnică de personalizare, asigurând acoperire și vizibilitate maximă.

Suntem o firmă din Cluj-Napoca. Pasiunea pentru obiectele promoționale personalizate ne-a determinat să achiziționăm echipamente performante pentru personalizare. Pentru exemplificare, deținem un echipament pentru gravură laser de ultimă generație, performant și fiabil. Personalizarea pixurilor din metal se realizează exclusiv prin gravură laser. Ca să îți faci o idee despre ce știm să facem, îți spunem că 100 de pixuri din metal se gravează în mai puțin de 5 minute! Alt exemplu: putem grava o linie cu grosimea de 0,1 mm! Și încă un exemplu: avem o capacitate de producție de peste 5000 de pixuri/zi! Prin gravură laser, ai garanția că personalizarea va rezista în timp!

obiecte promotionale personalizate
Experiență relevantă

Am personalizat peste 3.000.000 de obiecte promoționale

Preț competitiv

Import direct pentru toate obiectele promoționale

Mii de produse

Sigur găsești varianta potrivită pentru firma ta

Livrare rapidă

Expediem în cel mai scurt timp toate comenzile tale