Coș de cumpărături

Despre noi

Iti prezentam o combinatie geniala din cele mai vandute obiecte promotionale, utile si amuzante, moderne si intr-o gama larga de culori. Cu ajutorul serviciilor noastre de personalizare, care adauga valoare si vizibilitate, poti crea campanii de promovare succes.

Prezenta colectie de obiecte promotionale a fost atent selectionata, pentru a putea oferi o arie maxima de personalizare ca sa creeze un impact puternic. Este suficient sa te decizi asupra produsului potrivit pentru campania ta de marketing, iar noi iti vom pune la dispozitie si iti vom recomanda cea mai potrivita tehnica de personalizare, asigurand acoperire si vizibilitate maxima.

Suntem o firma din Cluj-Napoca. Pasiunea pentru obiectele promotionale personalizate ne-a determinat sa achizitionam echipamente performante pentru personalizare. Pentru exemplificare, detinem un echipament pentru gravura laser de ultima generatie, performant si fiabil. Personalizarea pixurilor din metal se realizeaza exclusiv prin gravura laser. Ca sa iti faci o idee despre ce stim sa facem, iti spunem ca 100 de pixuri din metal se graveaza in mai putin de 5 minute! Alt exemplu: putem grava o linie cu grosimea de 0,1 mm! Si inca un exemplu: avem o capacitate de productie de peste 5000 de pixuri/zi! Prin gravura laser, ai garantia ca personalizarea va rezista in timp!

obiecte promotionale personalizate
Experți în gravură laser

Peste 3 milioane de pixuri din metal gravate!

Livrare rapidă

Produsele din stoc se livrează în 24 de ore

Personalizare de calitate

Personalizăm exact pe gustul tau, ca să ai o imagine excelentă!

Cel mai bun preț

Pentru pixurile din metal personalizate prin gravură laser