Despre noi Sagaris Promotion

Va prezentam o combinatie geniala din cele mai vandute obiecte promotionale, utile si amuzante, moderne si intr-o gama larga de culori. Cu ajutorul serviciilor noastre, care adauga valoare si vizibilitate, puteti crea campanii de succes.

Fiecare obiect promotional a fost atent selectat pentru a putea oferi o arie maxima de personalizare ca sa creeze un impact puternic. Este suficient sa va decideti asupra produsului potrivit pentru campania dvs. de marketing, iar noi va vom pune la dispozitie si va vom recomanda cea mai potrivita tehnica de personalizare, asigurand acoperire si vizibilitate maxima.

Suntem o firma din Cluj-Napoca. Pasiunea pentru obiectele promotionale personalizate ne-a determinat sa achizitionam echipamente performante pentru personalizare. De exemplu, am achizitionat un echipament pentru gravura laser de ultima generatie, performant si fiabil. Personalizarea pixurilor din metal se realizeaza exclusiv prin gravura laser. Exemplu: 100 de pixuri din metal se graveaza in mai putin de 5 minute! Alt exemplu: putem grava o linie cu grosimea de 0,1 mm! Si inca un exemplu: avem o capacitate de productie de peste 5000 de pixuri/zi! Prin gravura laser, aveti garantia ca personalizarea va rezista in timp!

obiecte promotionale
Call Now Button0744605375