Adăugate recent

Livrarea produselor

Livrare gratuită pentru comenzile de minim 500 euro+tva!

1.Livrarea obiectelor promoționale către client se efectuează prin intermediul unei firme de curierat rapid. Firma de curierat rapid, prelucrează datele cu caracter personal ale clienților SC CARSIUM INVEST SRL, exclusiv pentru prestarea serviciilor de transport a obiectelor promoționale achiziționate de către aceștia de pe magazinul online și numai cu respectarea întocmai a Politicii de Confidențialitate afișată pe https://sagaris.ro/politica-de-confidentialitate. Terții parteneri ai firmei de curierat rapid, mandatați pentru îndeplinirea serviciilor de transport și care procesează date cu caracter personal ale clienților SC CARSIUM INVEST SRL, sunt ținuți la respectarea întocmai a termenilor și condițiilor legii cu privire la siguranța prelucrării datelor cu caracter personal și a Politicii de Confidențialitate afișată pe https://sagaris.ro/politica-de-confidentialitate. Prin urmare, firma de curierat rapid poate contacta clienții SC CARSIUM INVEST SRL prin orice mijloc de comunicare (e-mail, telefon, SMS, etc.) în limitele și în scopul prevăzut în prezentul articol.

2.SC CARSIUM INVEST SRL își asumă responsabilitatea pentru ambalarea corespunzatoare a obiectelor promoționale și va asigura transmiterea documentelor însoțitoare în vederea livrării obiectelor promoționale.

3.SC CARSIUM INVEST SRL livrează obiecte promoționale pe teritoriul României și în Uniunea Europeană.

4.Costul livrării pentru comenzile sub 500 euro+tva este de 6 euro+tva oriunde în România. Pentru destinațiile din Uniunea Europeană, te rugăm să ne contactezi prin email ([email protected]) pentru a-ți comunica prețul livrării prin curier rapid. Pentru comenzile de obiecte promoționale voluminoase (exemple, dar fără a se limita la acestea, de obiecte promoționale voluminoase: tricouri, hanorace, notes-uri, agende, umbrele, calendare, etc.) transportul va fi plătit de către client, indiferent de valoarea comenzii.

5.Timpul de tranzit este de 24-96 de ore ore (în zilele lucrătoare ale săptămânii) pe teritoriul României, din momentul înmânării comenzii tale firmei de curierat. În funcție de gradul de încărcare a rutelor de destinație și volumul de livrări ale firmei de curierat, acest timp de livrare poate să crească.

6.SC CARSIUM INVEST SRL nu poate garanta timpul de livrare și nu poate fi responsabilă pentru eventualele întârzieri de livrare sau pierderi de colete provocate de către firma de cuierat rapid sau un terț agreat de către firma de curierat rapid.

7.În cazul în care produsele nu se pot livra de către firma de curierat din motive imputabile clientului (prin altele, dar fără a se limita la: comunicare unei adrese de livrare greșită și/sau incompletă, schimbarea adresei de livrare, comunicarea unui număr de telefon greșit și/sau incomplet, indisponibilitatea clientului, orarul de funcționare a clientului este incompatibil cu orarul de livrare a curierului), iar coletul cu produsele comandate se înapoiază de către curier către SC CARSIUM INVEST SRL, clientul este responsabil cu organizarea transportului produselor comandate.

Experiență relevantă

Am personalizat peste 3.000.000 de obiecte promoționale

Preț competitiv

Import direct pentru toate obiectele promoționale

Mii de produse

Sigur găsești varianta potrivită pentru firma ta

Livrare rapidă

Expediem în cel mai scurt timp toate comenzile tale