Coș de cumpărături

Livrarea produselor

Livrare gratuita pentru comenzile de minim 500 euro+tva!

1.Livrarea obiectelor promotionale catre client se efectueaza prin intermediul unei firme de curierat rapid. Firma de curierat rapid, prelucreaza date cu caracter personal ale clientilor SC CARSIUM INVEST SRL, exclusiv pentru prestarea serviciilor de transport a cadourilor personalizate achizitionate de catre acestia de pe magazinul online si numai cu respectarea intocmai a Politicii de Confidentialitate afisata pe https://sagaris.ro/politica-de-confidentialitate. Tertii parteneri ai firmei de curierat rapid, mandatati pentru indeplinirea serviciilor de transport si care proceseaza date cu caracter personal ale clientilor SC CARSIUM INVEST SRL, sunt tinuti la respectarea intocmai a termenilor si conditiilor legii cu privire la siguranta prelucrarii datelor cu caracter personal si a Politicii de Confidentialitate afisata pe https://sagaris.ro/politica-de-confidentialitate. Prin urmare, firma de curierat rapid poate contacta clientii SC CARSIUM INVEST SRL prin orice mijloc de comunicare (e-mail, telefon, SMS, etc.) in limitele si in scopul prevazut in prezentul articol.

2.SC CARSIUM INVEST SRL isi asuma responsabilitatea pentru ambalarea corespunzatoare a obiectelor promotionale si va asigura transmiterea documentelor insotitoare in vederea livrarii obiectelor promotionale.

3.SC CARSIUM INVEST SRL livreaza obiectelor promotionale pe teritoriul Romaniei si in Uniunea Europeana.

4.Costul livrarii pentru comenzile sub 500 euro+tva este de 6 euro+tva oriunde in Romania. Pentru destinatiile din Uniunea Europeana, te rugam sa ne contactezi prin email ([email protected]) pentru a-ti comunica pretul livrarii prin curier rapid. Pentru comenzile de obiecte promotionale voluminoase (exemple, dar fara a se limita la acestea, de obiecte promotionale voluminoase: tricouri, hanorace, notes-uri, agende, umbrele, calendare, etc.) transportul va fi platit de catre client, indiferent de valoarea comenzii.

5.Timpul de tranzit este de 24-96 de ore ore (in zilele lucratoare ale saptamanii) pe teritoriul Romaniei, din momentul inmanarii comenzii tale firmei de curierat. In functie de gradul de incarcare a rutelor de destinatie si volumul de livrari ale firmei de curierat, aceste timp de livrare poate sa creasca.

6.SC CARSIUM INVEST SRL nu poate garanta timpul de livrare si nu poate fi responsabila pentru eventualele intarzieri de livrare sau pierderi de colete provocate de catre firma de cuierat rapid sau un tert agreat de catre firma de curierat rapid.

Experți în gravură laser

Peste 3 milioane de pixuri din metal gravate!

Livrare rapidă

Produsele din stoc se livrează în 24 de ore

Personalizare de calitate

Personalizăm exact pe gustul tau, ca să ai o imagine excelentă!

Cel mai bun preț

Pentru pixurile din metal personalizate prin gravură laser