Termeni si conditii https://sagaris.ro

Site-ul www.sagaris.ro este administrat de SC CARSIUM INVEST SRL si este dedicat exclusiv persoanelor juridice. SC CARSIUM INVEST SRL isi rezerva dreptul de a-si selecta clientii. Datele de identificare fiscala sunt urmatoarele: SC CARSIUM INVEST SRL; J12/758/2011; CUI TVA: RO 28253283; Sediu Social: Cluj-Napoca, str. Brates nr. 5/6; Capital Social: 200 lei.
Utilizarea site-ului www.sagaris.ro (incluzand vizionarea si cumpararea produselor) implica acceptarea anumitor termeni si conditii de utilizare. Acesti termeni si conditii reprezinta un contract legal intre utilizator si SC CARSIUM INVEST SRL, de aceea se recomanda citirea cu atentie a paragrafelor urmatoare. Vizitarea sau cumpararea produselor de pe site-ul www.sagaris.ro implica in mod automat acceptarea acestor termeni si conditii. De asemenea, folosirea oricaror alte servicii curente sau viitoare furnizate de SC CARSIUM INVEST SRL, implica acceptarea acelorasi termeni si conditii.
Comunicari electronice. Utilizarea site-ului www.sagaris.ro (vizionare, cumparare de produse sau trimitere de e-mailuri) implica acceptarea comunicarii in mod electronic. Utilizatorul consimte sa primeasca comunicari pe cale electronica, fie prin e-mail, fie prin afisare pe site-ul www.sagaris.ro. Utilizatorul este de acord cu faptul ca toate comunicarile electronice satisfac aceleasi cerinte legale ca si comunicarile in scris.
Politica de confidentialitate. Site-ul www.sagaris.ro duce o politica stricta de respectare a confidentialitatii datelor clientilor. Site-ul www.sagaris.ro se angajeaza sa nu transmita datele personale ale clientilor catre terti si sa le foloseasca numai in scopul pentru care au fost introduse (efectuarea comenzii). Pentru expedierea produselor comandate prin firma de curierat agreata de SC CARSIUM INVEST SRL, va exprimati acordul de a transmite adresa de livrare, numele si prenumele persoanei de contact, numarul de telefon al persoanei de contact si adresa de email a persoanei de contact catre firma de curierat, in scopul livrarii in conditii optime a produselor comandate. www.sagaris.ro nu incurajeaza SPAM-ul, nu furnizeaza adresa dumneavoastra de e-mail unor terti (persoane fizice sau juridice) si nu vinde, nu ofera, nu face schimb de adrese e-mail obtinute prin intermediul acestui site.
Copyright. Tot continutul site-ului www.sagaris.ro (text, grafice, imagini, butoane, clipuri, script-uri, programe si orice alte date) este proprietatea SC CARSIUM INVEST SRL si/sau a asociatilor, partenerilor si/sau furnizorilor sai si este protejat in conformitate cu Legea Drepturilor de Autor.
Sigla, marca inregistrata SAGARIS si imaginile de pe www.sagaris.ro nu pot fi folosite in legatura cu produse sau servicii care nu apartin www.sagaris.ro sau SC CARSIUM INVEST SRL, intr-o maniera care sa creeze confuzie printre clienti sau care sa discrediteze www.sagaris.ro sau SC CARSIUM INVEST SRL.
Legaturi externe. Vizitarea site-urilor la care se ajunge prin legaturi de pe www.sagaris.ro se face doar pe riscul utilizatorului, care va fi singurul responsabil de luarea masurilor ce se impun pentru evitarea virusilor sau a altor elemente distructive.
Posibilitatea de conectare si vizitare a altor site-uri, folosind site-ul www.sagaris.ro, nu implica faptul ca SC CARSIUM INVEST SRL este asociata sau afiliata sau ca raspunde in vreun fel pentru materialele puse la dispozitie in orice mod pe aceste site-uri.
SC CARSIUM INVEST SRL nu raspunde de continutul, calitatea sau natura site-urilor la care se ajunge prin legaturi de pe site-ul www.sagaris.ro, indiferent de natura acestor legaturi. Pentru respectivele site-uri, raspunderea o poarta, integral, proprietarii site-urilor in cauza.
Accesul la site. SC CARSIUM INVEST SRL garanteaza utilizatorului accesul limitat, in scop personal pe site-ul www.sagaris.ro si nu ii confera dreptul de a descarca, modifica total sau partial, reproduce total sau partial site-ul, fara acordul in scris al SC CARSIUM INVEST SRL.
De asemenea, este interzisa folosirea link-urilor catre www.sagaris.ro prin care continutul acestuia apare deformat sau incomplet.
Descrierea produselor. Site-ul www.sagaris.ro si SC CARSIUM INVEST SRL incearca sa pastreze acuratetea informatiilor. Totusi, SC CARSIUM INVEST SRL nu garanteaza ca descrierea produselor sau orice alt continut al site-ului este exact, complet, actualizat sau lipsit de erori si nu poate fi facuta responsabila in cazul in care produsele achizitionate nu corespund scopului pentru care au fost cumparate.
Limitari ale responsabilitatii. Site-ul www.sagaris.ro si materialele aferente sunt oferite “asa cum sunt” si “atat cat sunt disponibile”, fara nici o garantie.
SC CARSIUM INVEST SRL nu va fi facuta responsabila si nici nu garanteaza expres sau implicit, in nici un fel, pentru functionarea sau functionalitatea site-ului, informatiile sau continutul site-ului, materialele sau produsele de pe site, precum si folosirea lor pentru un anumit scop. Vizitatorii sunt de acord in mod expres cu faptul ca folosirea acestui site si cumpararea produselor se face pe propriul risc.
SC CARSIUM INVEST SRL nu va fi facuta responsabila pentru nici un fel de pagube, de orice tip, incluzand, dar nu limitativ, orice daune directe, indirecte sau incidentale.
SC CARSIUM INVEST SRL nu isi asuma responsabilitatea pentru pierderile de informatii cauzate de orice defectiuni sau erori ale softului cu care este conceput si gazduit site-ul si nici nu garanteaza faptul ca site-ul, serverul sau mailurile expediate de www.sagaris.ro nu contin virusi sau alte componente daunatoare.
Preturi. Daca sunt afisate, preturile de pe site sint orientative si sint valabile in anumite termene si conditii. Inaintea depunerii unei comenzi va rugam sa solicitati o oferta de pret.
Dispute si conflicte. Drept aplicabil. Litigii. Orice tentativa de acces neautorizat la site-ul www.sagaris.ro si orice incercare de frauda va fi raportata autoritatilor competente.
Prin folosirea (vizionarea sau cumpararea produselor) site-ului, utilizatorul se declara de acord asupra faptului ca legile romane vor guverna Termenii si Conditiile de utilizare de mai sus si orice disputa de orice fel care ar putea sa apara intre utilizator si SC CARSIUM INVEST SRL.
Modificari. SC CARSIUM INVEST SRL isi rezerva dreptul, la discretia sa, de a efectua schimbari in orice moment cu privire la continutul site-ului www.sagaris.ro, politica, conditiile si termenii de utilizare, fara a fi necesara vreo notificare prealabila catre utilizatori in acest sens.
Utilizatorul www.sagaris.ro are obligatia de a verifica in mod regulat termenii si conditiile de utilizare. In cazul in care nu este de acord cu modificarile aduse acestora de catre SC CARSIUM INVEST SRL, va inceta utilizarea site-ului. Daca utilizatorul continua sa foloseasca site-ul, se considera ca este de acord cu modificarile efectuate.

obiecte promotionale
Call Now Button0744605375