Pix Tin cu functie touch
Pix Tin cu functie touch
0,48  Prețul inițial a fost: 0,48 €.0,31 Prețul curent este: 0,31 €. Selectează opțiunile
Reduceri!

Pix Tin cu functie touch

Prețul inițial a fost: 0,48 €.Prețul curent este: 0,31 €.

-35%

Personalizează-ți produsul

 • Trebuie să fii logat ca să încarci fișiere

  Dimensiune maximă fișier: 3 MBFișiere acceptate: jpg jpeg jpe png gif pdf cdr

 • Trebuie să fii logat ca să încarci fișiere

  Dimensiune maximă fișier: 3 MBFișiere acceptate: jpg jpeg jpe png gif pdf cdr

Preț produse:

Preț personalizare:

Preț total:

Prețurile nu includ TVA!

 • Livrare GRATUITĂ pentru comenzi de minim 500 €+tva
 • Machetare GRATUITĂ
 • Livrare rapidă, chiar și în EASYBOX
 • Gravura laser are GARANȚIE PE VIAȚĂ!
 • Ai nevoie de ajutor? Poți să ne suni: 0744605375
 Plăți ONLINE sigure 100% 

Modalitati de plata Sagaris Promotion

Pixurile Tin touch sunt realizate din aluminiu. Au un capăt moale pentru ecranele telefoanelor inteligente. Deschiderea se realizează prin răsucire. Dimensiunea de personalizare este de 40 x 4 mm și se realizează prin gravură laser. Mina este de culoare albastră. În plus, beneficiezi de garanție pe viață pentru gravura laser! Livrare EXPRESS în 3-5 zile lucrătoare, incluzând personalizarea!

Pix Tin cu functie touch

Acest pix Tin cu functie touch se personalizează prin gravură laser de înaltă calitate. Inscripționarea se realizează cu sigle, date de contact sau logo-uri și mesaje promoționale, în funcție de solicitarea fiecărui client. Ne trimiți grafica și noi ne ocupăm de restul!

Pix Tin cu functie touch

Livrare în 24 de ore

Datorită fluxurilor de aprovizionare constante și a stocurilor interne însemnate, livrarea acestor pixuri metalice personalizate Tin touch se realizează EXPRESS! În doar 3-5 zile lucrătoare de la comandă, incluzând personalizarea!

Pix Tin cu functie touch

Alegerea optimă – 9 culori disponibile

Mix-ul de marketing – IEFTIN, REPEDE, BINE – poate fi atins cu pixurile Tin cu functie touch din portofoliul nostru. În plus, pixurile sunt alese după o selecție atentă. Trebuie să avem siguranța că pixurile sunt viabile și îndeplinesc standardele de calitate. Datorită celor 9 culori disponibile, aceste pixuri personalizate Tin touch sunt adaptabile pe culorile campaniei de promovare.

Pix Tin cu functie touch

O campanie este de succes când transmite mesajul corect, iar aceste pixuri metalice Tin touch pe care le avem în portofoliu, oferă o eleganță tactilă și un impact vizual deosebit. Aceste atribute le recomandă ca fiind instrumente puternice de marketing și comunicare. Sunt personalizabile prin gravură laser cu numele firmei, logo-ul sau sigla companiei, site-ul sau sloganul tău. Pixurile Tin cu functie touch sunt instrumente utile în orice ocazie, iar cei care le primesc își amintesc cu ușurință proveniența lor.

Aceste pixuri metalice sunt printre cele mai vândute obiecte promoționale. Cea mai bună variantă pentru campanii de marketing remarcabile și ieftine, este reprezentată de pixurile Tin touch.

Beneficiezi de GARANȚIE PE VIAȚĂ pentru gravura laser!

Cum gravăm acest pix Tin cu funcție touch?

Plecând de la afirmația că „o imagine face cât o mie de cuvinte”, te invităm să urmărești cum personalizăm aceste pixuri metalice. Avem performanțe remarcabile: putem să personalizăm prin gravură laser mai mult de 5000 de pixuri metalice în fiecare zi!

Pix Tin cu functie touch

Pixurile metalice Tin touch creează o imagine bună și de lungă durată în raport cu clienții, astfel că cei mai mulți își vor aminti de brand-ul promovat, chiar și după 12 luni. Impresionant, nu-i așa? 

Echipa noastră lucrează în permanență pentru a-ți pune la îndemână obiecte promoționale de calitate prin care să fie evidențiate standardele și valorile pe care le promovezi. La noi vei găsi, întotdeauna, soluția ideală între cea mai bună calitate, timp și preț redus, precum și livrare EXPRESS în 3-5 zile lucrătoare, incluzând personalizarea!

Informații suplimentare

Greutate12 g
Dimensiuni136 × 7 × 7 mm
Culoare: Fără selecție

Alb, Albastru deschis, Albastru inchis, Galben deschis, Graphite, Negru, Portocaliu, Rosu, Verde deschis

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.