Metode de personalizare Obiecte promotionale

Gravura laser

metode de personalizare gravura laser

Tehnica de personalizare foarte precisa, care indeparteaza (practic, arde) stratul exterior al obiectului. Adancimea gravarii se poate masura in sutimi de milimetru! Chiar si cele mai mici caractere se pot grava foarte precis.

Serigrafie

metode de personalizare serigrafie

Metoda de personalizare utilizata pe suprafetele plane. Logoul se pozitioneaza pe film si apoi se aseaza sita. Cerneala este presata prin sita pe produs, permitand imprimarea imaginii.

Tampografie

metode de personalizare tampografie

Este o metoda folosita pentru personalizarea plastic, lemn si hartie (chiar cu forme curbate). Se obtin imprimari de inalta acuratete, chiar si la dimensiuni mici. Culorile imprimate sunt din gama PANTONE.

Embosare

metode de personalizare embosare

Embosarea se utilizeaza pentru personalizarea obiectelor din piele si presupune folosirea unui cliseu din magneziu. Personalizarea se realizeaza cu o masina de inalta presiune care apasa cliseul pe obiectul dorit.

Broderie

metode de personalizare broderie

Este tehnica prin care un logo este reprodus cu ajutorul masinilor automate de cusut pe un produs textil. Numarul maxim de culori ce poate fi folosit este de 15. Pretul broderiei depinde de numarul de impunsaturi.

Transfer termic

metode de personalizare transfer termic

Cu ajutorul unui plotter, logoul este taiat digital conform graficii pe o folie adeziva colorata. Se transfera pe textile cu ajutorul unei prese de caldura la presiune mare. Grafica se poate realiza din mai multe culori.

Eticheta volumetrica

metode de personalizare eticheta volumetrica

Logourile sunt imprimate pe autocolant prin print digital de inalta calitate, apoi sunt decupate prin plottare la forma dorita si acoperite cu rasina. Rezultatul va fi o eticheta cu aspect 3D si rezistenta la zgarieturi.

Print UV

metode de personalizare print uv

Printul UV presupune imprimarea direct pe obiecte (metal, lemn, plastic sau sticla). Imprimarea se realizeaza cu utilaje speciale, obtinandu-se o personalizare la calitate foto, intr-un timp foarte scurt.

Sublimare

metode de personalizare sublimare

Sublimarea este un proces de imprimare prin transfer, care utilizeaza cerneluri permanente, sensibile la caldura, pe materiale sintetice. Sublimarea se realizeaza intotdeauna pe materiale albe la temperaturi inalte.

Transfer ceramic

metode de personalizare transfer ceramic

Este folosit pentru imprimarea obiectelor ceramice, utilizand vopsele speciale care vor fi arse in cuptor la temperaturi foarte inalte. Vor exista diferente minore de culoare din cauza constrangerilor tehnologice.

Eticheta autocolant

metode de personalizare eticheta autocolant

Etichetele din autocolant sunt imprimate prin print digital UV de inalta rezolutie la dimensiunea dorita, apoi sunt decupate la forma dorita. Etichetele sunt rezistente la razele UV si factorii de mediu.

obiecte promotionale
Call Now Button0744605375