Adăugate recent

Suntem aici să te ajutăm!

Aici găsești răspunsuri la întrebările tale.

Logistice

Majoritatea comenzilor se expediază în termen de 24 de ore de la confirmare.

Contul tau de client se poate crea cu ușurință. AICI găsețti un link către procedura de înregistrare.

Pentru a-ți schimba adresa de livrare, trebuie să intri în contul tau și să introduci noua adresă de livrare.

Dupa expedierea produselor comandate, o să primești prin email numarul de urmărire a comenzii tale (asa-numitul AWB) și o să poți urmări status-ul livrării pe site-ul firmei de curierat.

Nu, noi nu avem acces la aceste date. Toate plățile online sunt operate de procesatorul de plăți, STRIPE.

Preturile afișate în magazinul online nu includ TVA. Valoarea TVA va fi afișată în momentul în care finalizezi comanda.

Pentru destinațiile din Uniunea Europeana, te rugăm să ne contactezi prin email ([email protected]) pentru a-ți comunica prețul livrării prin curier rapid.

Depinde de cantitatea de obiecte promoționale comandate. În general, pentru o comandă de 1000 de pixuri metalice, expedierea se realizează într-un singur colet.

Toate comenzile finalizate vor fi însoțite de factura fiscală în format electronic și se vor expedia prin e-mail, la adresa de e-mail din comandă. De asemenea, toate facturile fiscale se vor încărca in portalul ANAF e-factura în termenul prevăzut de ligislația în vigoare.

Comenzi

Da, transportul este gratuit pentru toate comenzile de minim 500 euro+tva. Sub această valoare a comenzii, costul transportului este de 6 euro+tva.

Fișierele acceptate pentru personalizare sunt cele vectoriale (în principal CorelDraw, dar și .pdf, .eps și .ai).

Da, gravura laser laser se realizează în atelierul propriu. Dispunem de echipamente performante cu tehnologie de ultimă generație. Productivitatea lor este ridicată, în așa fel încât putem să gravăm peste 5.000 de pixuri metalice în fiecare zi.

Echipamentul nostru poate grava o linie cu grosimea de 0,01 mm! De asemenea, putem grava caractere (lizibile!) cu înălțimea de 0,1 mm!!!

Cantitatea minimă este specificată la fiecare produs în parte. În cazul în care dorești personalizarea unui număr mai mic de produse decât minimul afișat pe website, prețul personalizării este de 30 euro+tva/pozitie.

În general, nu realizăm gravură laser individuala. Dar, la solicitări punctuale, putem realiza acest tip de personalizare. Costurile pentru acest tip de personalizare sunt mai mari decât cele standard, prin urmare, te rugăm să ne contactezi pentru o cotație exactă.

Foarte simplu! Prin email, la adresa: [email protected] sau telefonic/WhatsApp, la numărul +40744605375.

În general, livrăm obiecte promoționale persoanelor juridice. Însă, în anumite situații, se poate realiza livrarea și către persoane fizice.

Sigur, poți precomanda obiecte promoționale. În general, nu durează mai mult de 5 zile (fluxurile noastre de aprovizionare sunt săptămânale).

Experiență relevantă

Am personalizat peste 3.000.000 de obiecte promoționale

Preț competitiv

Import direct pentru toate obiectele promoționale

Mii de produse

Sigur găsești varianta potrivită pentru firma ta

Livrare rapidă

Expediem în cel mai scurt timp toate comenzile tale