Notesuri personalizate Arconot
Notesuri personalizate Arconot
2,75  Prețul inițial a fost: 2,75 €.1,77 Prețul curent este: 1,77 €. Selectează opțiunile
Reduceri!

Notesuri personalizate Arconot

Prețul inițial a fost: 2,75 €.Prețul curent este: 1,77 €.

-36%

Încarcă personalizarea

 • Trebuie să fii logat ca să încarci fișiere

  Dimensiune maximă fișier: 3 MBFișiere acceptate: jpg jpeg jpe png gif pdf cdr

Preț produse:

Preț personalizare:

Preț total:

Prețurile nu includ TVA!

 • Livrare GRATUITĂ pentru comenzi de minim 500 €+tva
 • Machetare GRATUITĂ
 • Livrare rapidă, chiar și în EASYBOX
 • Gravura laser are GARANȚIE PE VIAȚĂ!
 • Ai nevoie de ajutor? Poți să ne suni: 0744605375
 Plăți ONLINE sigure 100% 

Modalitati de plata Sagaris Promotion

Notesurile Arconot conțin 192 de pagini liniate. Coperta este realizată din imitație de piele. Beneficiază de o bandă elastică, în culoarea copertei. Personalizarea se realizează pe coperta față la dimensiunea de 120 x 190 mm (serigrafie la maxim patru culori) sau de 147 x 210 mm (imprimare UV în policromie). Prețul personalizării se va comunica după macheta grafică. Livrare EXPRESS începând cu 4 zile lucrătoare (în funcție de cantitate), incluzând personalizarea!

Notesuri personalizate Arconot

Aceste notesuri personalizate Arconot se inscripționează prin serigrafie la maxim patru culori sau imprimare UV în policromie pe coperta față. Personalizarea se realizează cu sigle, date de contact sau logo-uri și mesaje promoționale, în funcție de solicitarea fiecărui client. Ne trimiți grafica și noi ne ocupăm de restul!

Notesuri personalizate Arconot

Gamă largă de culori

Datorită celor 8 culori disponibile, aceste notesuri personalizate Arconot sunt adaptabile pe culorile campaniei de promovare. Plus că avem livrare EXPRESS începând cu 4 zile lucrătoare (în funcție de cantitate), incluzând personalizarea!

Notesuri personalizate Arconot

Alegerea optimă

Mix-ul de marketing – IEFTIN, REPEDE, BINE – poate fi atins cu notesurile Arconot din portofoliul nostru. În plus, notesurile au fost selectate atent. Trebuie să avem siguranța că notesurile Arconot sunt viabile și îndeplinesc standardele de calitate.

Notesuri personalizate Arconot

O campanie este de succes când transmite mesajul corect, iar aceste notesuri personalizate Arconot pe care le avem în portofoliu, oferă o eleganță tactilă și un impact vizual deosebit. Aceste atribute le recomandă ca fiind instrumente puternice de marketing și comunicare. Sunt personalizabile pe coperta față prin serigrafie la maxim patru culori sau print UV în policromie. Le personalizăm cu numele firmei, logo-ul sau sigla companiei, site-ul sau sloganul tău. Notesurile personalizate Arconot sunt instrumente utile în orice ocazie, iar cei care le primesc își amintesc cu ușurință proveniența lor.

Notesurile personalizate Arconot fac parte din familia celor mai ieftine suporturi de scris, fiind printre cele mai vândute obiecte promoționale. Notesurile Arconot sunt produse cu destinație complexă, fiind utilizate ca și consumabile pentru birou. Dar și ca obiecte promoționale pentru partenerii de afaceri.

Notesuri personalizate

În lumea afacerilor moderne, imaginea și brandingul joacă un rol crucial. Fiecare interacțiune cu clienții sau partenerii de afaceri este o oportunitate de a lăsa o impresie durabilă. În acest context, aceste notesuri personalizate Arconot se dovedesc a fi mai mult decât un simplu instrument de scris. Aceste notesuri personalizate, disponibile în opt culori vibrante, sunt create special pentru a răspunde nevoilor companiilor care doresc să-și consolideze identitatea de brand și să ofere partenerilor și angajaților un produs practic și elegant.

Design și Culori

Aceste notesuri personalizate Arconot sunt disponibile în următoarele opt culori atrăgătoare:

 • Roșu
 • Portocaliu
 • Lime
 • Turquoise
 • Albastru
 • Albastru închis
 • Alb
 • Negru

Aceste culori au fost alese cu grijă pentru a se potrivi cu diverse stiluri de brand și preferințe personale. De la tonurile vibrante și energizante ale roșului și portocaliului, la eleganța subtilă a negrului și albului, fiecare notes Arconot este conceput pentru a atrage atenția și a reflecta identitatea vizuală a companiei dumneavoastră.

Materiale de Înaltă Calitate

Aceste notesuri personalizate Arconot au o copertă tare din PU (piele ecologică), care oferă o senzație premium la atingere și asigură durabilitate. Acest material este rezistent la uzură, protejând conținutul notesului de eventualele deteriorări în timpul utilizării zilnice. Copertele din PU nu doar că arată bine, dar sunt și prietenoase cu mediul, fiind o alternativă sustenabilă la pielea naturală.

Specificații Interioare

Fiecare dintre aceste notesuri personalizate Arconot conține 192 de pagini aliniate (96 de file), oferind un spațiu generos pentru notițe, schițe și planificări. Paginile aliniate sunt ideale pentru menținerea unui format ordonat al notițelor, facilitând citirea și recitirea informațiilor.

Funcționalitate și Design Elegant

Închiderea cu elastic și panglica de culoare asortată nu doar că adaugă un element estetic plăcut, dar și un nivel suplimentar de funcționalitate. Elasticul asigură faptul că notesul rămâne bine închis, protejând paginile interioare de pliere accidentală sau deteriorare. Panglica asortată este utilă pentru a marca paginile importante, facilitând accesul rapid la secțiunile necesare.

Opțiuni de Personalizare

Personalizarea notesurilor Arconot este una dintre cele mai mari avantaje ale acestui produs. Companiile pot alege între trei metode de personalizare:

 1. Serigrafie: Permite imprimarea graficelor la maxim patru culori. Această metodă este ideală pentru logo-uri și mesaje simple, oferind o reproducere clară și vibrantă.

 2. Imprimare digitală fullcolor: Perfectă pentru grafice complexe și imagini detaliate. Imprimarea digitală asigură o calitate excepțională și fidelitate a culorilor, fiind ideală pentru logo-uri colorate și designuri artistice.

 3. Embosare: Adaugă o notă de eleganță și profesionalism, creând un efect tridimensional discret pe coperta notesului. Embosarea este potrivită pentru logo-uri și texte, conferind un aspect sofisticat și rafinat.

Livrare EXPRESS

Un alt punct forte al acestor notesuri personalizate Arconot este serviciul de livrare EXPRESS. În funcție de cantitate, livrarea, inclusiv personalizarea, poate începe în doar 4 zile lucrătoare. Acest aspect este esențial pentru companiile care au nevoie de notesuri personalizate într-un timp scurt, fie pentru evenimente de marketing, fie pentru cadouri corporate sau pentru lansări de produse.

Utilizări și Beneficii pentru Companii

Aceste notesuri personalizate Arconot sunt un instrument versatil și valoros pentru diverse scopuri corporate:

 1. Cadouri Corporate: Oferirea de notesuri personalizate partenerilor de afaceri sau clienților este o metodă excelentă de a le arăta aprecierea și de a lăsa o impresie de durată.

 2. Evenimente și Conferințe: Aceste notesuri personalizate sunt ideale pentru a fi distribuite în cadrul evenimentelor și conferințelor, ajutând participanții să își noteze informațiile importante și să păstreze o amintire a evenimentului.

 3. Echipamente pentru Angajați: Oferirea de notesuri personalizate angajaților poate contribui la creșterea sentimentului de apartenență și mândrie față de companie. De asemenea, acestea sunt utile pentru ședințe și planificări zilnice.

 4. Campanii de Marketing: Aceste notesuri personalizate pot fi integrate în campaniile de marketing, fiind distribuite ca materiale promoționale care reflectă profesionalismul și atenția la detalii a companiei.

De ce să alegeți aceste Notesuri Personalizate Arconot?

 • Calitate Superioară: Materiale durabile și design elegant.
 • Personalizare Flexibilă: Trei metode de personalizare pentru a se potrivi nevoilor dumneavoastră.
 • Livrare Rapidă: Serviciu EXPRESS care asigură livrarea rapidă a produselor personalizate.
 • Varietate de Culori: Opt culori atrăgătoare pentru a reflecta identitatea vizuală a brandului dumneavoastră.
 • Funcționalitate: Design practic și estetic, ideal pentru utilizarea zilnică.

Concluzie

Aceste notesuri personalizate Arconot reprezintă combinația perfectă între funcționalitate și estetică, fiind un instrument indispensabil pentru orice companie care dorește să își consolideze imaginea de brand și să ofere partenerilor și angajaților un produs de calitate. Cu opțiuni variate de personalizare și o livrare rapidă, aceste notesuri personalizate sunt alegerea ideală pentru orice afacere care își dorește să impresioneze prin detalii și să ofere un produs practic și elegant. Alegeți aceste notesuri personalizate Arconot pentru a adăuga un plus de profesionalism și eleganță în activitatea dumneavoastră zilnică.

Notesuri personalizate Arconot

Aceste notesuri personalizate Arconot creează o imagine bună și de lungă durată în raport cu clienții, astfel că cei mai mulți își vor aminti de brand-ul promovat, chiar și după 12 luni. Impresionant, nu-i așa? 

Echipa noastră lucrează în permanență pentru a-ți pune la îndemână obiecte promoționale de calitate prin care să fie evidențiate standardele și valorile pe care le promovezi. La noi vei găsi, întotdeauna, soluția ideală între cea mai bună calitate, timp și preț redus, precum și livrare EXPRESS începând cu 4 zile lucrătoare (în funcție de cantitate), incluzând personalizarea!

Mai multe notesuri personalizate găsești AICI!

Informații suplimentare

Greutate286 g
Dimensiuni210 × 140 × 16 mm
Culoare: Fără selecție

Alb, Albastru, Albastru inchis, Lime, Negru, Portocaliu, Rosu, Turquoise

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.