Notes personalizat A6 Rostock
Notes personalizat A6 Rostock

Notes personalizat A6 Rostock

1,31 

Încarcă personalizarea

  • Trebuie să fii logat ca să încarci fișiere

    Dimensiune maximă fișier: 3 MBFișiere acceptate: jpg jpeg jpe png gif pdf cdr

Preț produse:

Preț personalizare:

Preț total:

Prețurile nu includ TVA!

  • Livrare GRATUITĂ pentru comenzi de minim 500 €+tva
  • Machetare GRATUITĂ
  • Livrare rapidă, chiar și în EASYBOX
  • Gravura laser are GARANȚIE PE VIAȚĂ!
  • Ai nevoie de ajutor? Poți să ne suni: 0744605375
 Plăți ONLINE sigure 100% 

Modalitati de plata Sagaris Promotion

Acest notes personalizat A6 Rostock conține 160 de pagini liniate. Coperta este de culoare neagră. Beneficiază de accesorii în tonuri colorate, șnur elastic, semn de carte, buclă pentru pix/stilou. Dimensiunea de personalizare este de 50 x 30 mm și se realizează prin print UV în policromie. Prețul personalizării se va comunica după macheta grafică. Livrare EXPRESS începând cu 7 zile lucrătoare (în funcție de cantitate), incluzând personalizarea!

Notes personalizat A6 Rostock

Acest notes personalizat A6 Rostock se pot inscripționa în policromie prin print UV, pe coperta față. Se realizează cu sigle, date de contact sau logo-uri și mesaje promoționale, în funcție de solicitarea fiecărui client. Ne trimiteți grafica și noi ne ocupăm de restul!

Notes personalizat A6 Rostock
Notes personalizat A6 Rostock

Livrare rapidă

Datorită fluxurilor de aprovizionare constante și a stocurilor interne, livrarea notesurilor personalizate A6 Rostock se realizează EXPRESS începând cu 7 zile lucrătoare (în funcție de cantitate), incluzînd personalizarea!

Alegerea optimă

Mix-ul de marketing – IEFTIN, REPEDE, BINE – poate fi atins cu notesul A6 Rostock din portofoliul nostru. În plus, notesurile au fost selectate atent. Trebuie să avem siguranța că notesurile Rostock sunt viabile și îndeplinesc standardele de calitate.

Notes personalizat A6 Rostock

O campanie este de succes când transmite mesajul corect, iar acest notes personalizat A6 Rostock pe care îl avem în portofoliu, oferă o eleganță tactilă și un impact vizual deosebit. Aceste atribute le recomandă ca fiind instrumente puternice de marketing și comunicare. Sunt personalizabile prin print UV în policromie pe coperta față. Le personalizăm cu numele firmei, logo-ul sau sigla companiei, site-ul sau sloganul tău. Notesul personalizat Rostock este un instrument util în orice ocazie, iar cel care îl primește își amintește cu ușurință proveniența lui.

Notesul personalizat A6 Rostock face parte din familia celor mai ieftine suporturi de scris, fiind printre cele mai vândute obiecte promoționale. Notesurile Rostock sunt produse cu destinație complexă, fiind utilizate ca și consumabile pentru birou. Dar și ca obiecte promoționale pentru partenerii de afaceri.

Notes personalizat A6 Rostock

Notesul personalizat A6 Rostock creează o imagine bună și de lungă durată în raport cu clienții. Astfel că cei mai mulți își vor aminti de brand-ul promovat, chiar și după 12 luni. Impresionant, nu-i așa? 

Echipa noastră lucrează în permanență pentru a-ți pune la îndemână obiecte promoționale de calitate prin care să fie evidențiate standardele și valorile pe care le promovezi. La noi vei găsi, întotdeauna, soluția ideală între cea mai bună calitate, timp și preț redus. Precum și livrare EXPRESS începând cu 7 zile lucrătoare (în funcție de cantitate), incluzând personalizarea!

Informații suplimentare

Greutate111 g
Dimensiuni140 × 90 × 14 mm
Culoare: Alege culoarea

Negru-Albastru, Negru-Portocaliu, Negru-Rosu, Negru-Turquoise, Negru-Verde deschis, Negru-Violet

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.