Termos gravat Patago
Termos gravat Patago
5,86  Prețul inițial a fost: 5,86 €.4,95 Prețul curent este: 4,95 €. Selectează opțiunile
Reduceri!

Termos gravat Patago

Prețul inițial a fost: 5,86 €.Prețul curent este: 4,95 €.

-16%

Încarcă personalizarea

 • Trebuie să fii logat ca să încarci fișiere

  Dimensiune maximă fișier: 3 MBFișiere acceptate: jpg jpeg jpe png gif pdf cdr

 • Trebuie să fii logat ca să încarci fișiere

  Dimensiune maximă fișier: 3 MBFișiere acceptate: jpg jpeg jpe png gif pdf cdr

Preț produse:

Preț personalizare:

Preț total:

Prețurile nu includ TVA!

 • Livrare GRATUITĂ pentru comenzi de minim 500 €+tva
 • Machetare GRATUITĂ
 • Livrare rapidă, chiar și în EASYBOX
 • Gravura laser are GARANȚIE PE VIAȚĂ!
 • Ai nevoie de ajutor? Poți să ne suni: 0744605375
 Plăți ONLINE sigure 100% 

Modalitati de plata Sagaris Promotion

Termosul Patago are perete dublu și un infuzor de ceai. Capacitatea termosului este de 425 ml. Este fără scurgere. Dimensiunea de personalizare este de 50 x 20 mm și se poate realiza prin gravură laser. În plus, beneficiezi de garanție pe viață pentru gravura laser! Livrare EXPRESS începând cu 3 zile lucrătoare (în funcție de cantitate), incluzând personalizarea!

Termos gravat Patago

Acest termos gravat Patago se poate inscripționa prin gravură laser și se realizează cu sigle, date de contact sau logo-uri și mesaje promoționale, în funcție de solicitarea fiecărui client. Ne trimiți grafica și noi ne ocupăm de restul!

Termos gravat Patago

Gamă largă de culori

Datorita celor 6 culori disponibile, aceste termosuri personalizate Patago sunt adaptabile pe culorile campaniei de promovare. Plus că avem livrare EXPRESS! Începând cu 3 zile lucrătoare (în funcție de cantitate), incluzând personalizarea!

Termos gravat Patago

Alegerea optimă

Mix-ul de marketing – IEFTIN, REPEDE, BINE – poate fi atins cu termosurile Patago din portofoliul nostru. În plus, termosurile au fost selectate atent. Trebuie să avem siguranța că termosurile gravate sunt viabile și îndeplinesc standardele de calitate.

Termos gravat Patago

O campanie este de succes când transmite mesajul corect, iar acest termos personalizat Patago pe care îl avem în portofoliu, oferă o eleganță tactilă și un impact vizual deosebit. Aceste atribute le recomandă ca fiind instrumente puternice de marketing și comunicare. Sunt personalizabile prin gravură laser cu numele firmei, logo-ul sau sigla companiei, site-ul sau sloganul tau. Termosurile Patago sunt instrumente utile în orice ocazie, iar cei care le primesc își amintesc cu ușurință proveniența lor.

Termosurile personalizate Patago fac parte din familia celor mai elegante recipiente pentru băuturi, fiind printre cele mai vândute obiecte promoționale. Cea mai bună variantă pentru campanii de marketing moderne, cu costuri decente, este reprezentată de termosurile Patago. De asemenea, pot fi incluse în categoria cadourilor business.

Termos gravat Patago

Termosul gravat Patago este un produs de înaltă calitate, conceput special pentru a satisface nevoile diverselor companii și organizații. Fabricat din oțel inoxidabil cu perete dublu, acest termos este perfect pentru menținerea băuturilor la temperatura dorită pentru o perioadă îndelungată. Cu o capacitate de 425 ml, acesta este ideal pentru utilizare zilnică, fie că este vorba despre cafeaua de dimineață, ceaiul de la birou sau băutura răcoritoare de la prânz.

Material de calitate superioară

Aceste termosuri personalizate Patago sunt realizate din oțel inoxidabil de înaltă calitate, un material cunoscut pentru durabilitatea sa și rezistența la coroziune. Acest aspect nu doar că asigură o durată de viață lungă a produsului, dar și menține băuturile în condiții optime de igienă. Oțelul inoxidabil este, de asemenea, un material prietenos cu mediul, fiind complet reciclabil.

Design cu perete dublu

Unul dintre avantajele majore ale acestui termos gravat Patago este designul său cu perete dublu. Această caracteristică esențială ajută la menținerea temperaturii băuturilor pentru o perioadă îndelungată, fie că este vorba de lichide fierbinți sau reci. Peretele dublu funcționează prin crearea unui strat de izolație între mediul exterior și lichidul din interior, asigurând astfel o performanță termică superioară.

Infuzor suplimentar de ceai

Acest termos gravat Patago vine echipat cu un infuzor suplimentar de ceai, o caracteristică deosebit de apreciată de iubitorii de ceai. Infuzorul este realizat din același oțel inoxidabil de înaltă calitate și permite infuzarea perfectă a ceaiului direct în termos. Această opțiune oferă utilizatorilor flexibilitatea de a savura ceai proaspăt, fără a avea nevoie de echipamente suplimentare.

Capacitate ideală de 425 ml

Cu o capacitate de 425 ml, aceste termosuri personalizate Patago sunt perfect dimensionate pentru o varietate de băuturi. Această dimensiune este suficient de mare pentru a conține o cantitate generoasă de lichid, dar și suficient de compactă pentru a fi ușor de transportat și utilizat în diverse situații, de la birou la activități în aer liber.

Sistem de închidere fără scurgere

Una dintre preocupările majore ale utilizatorilor de termosuri este posibilitatea scurgerii lichidului. Acest termos gravat Patago elimină complet această problemă printr-un sistem de închidere fără scurgere. Capacul termosului este proiectat pentru a se închide etanș, prevenind orice posibilitate de scurgere accidentală și asigurând transportul în siguranță al băuturilor.

Personalizare prin gravură laser

Unul dintre aspectele unice ale acestor termosuri personalizate Patago este posibilitatea de personalizare prin gravură laser. Această metodă de personalizare este garantată pe viață, asigurând că logo-ul, mesajul sau orice alt design ales de companie va rămâne vizibil și intact de-a lungul întregii durate de viață a produsului. Gravura laser este recunoscută pentru precizia și durabilitatea sa, oferind un finisaj elegant și profesional.

Avantajele gravurii laser

 • Durabilitate: Gravura laser nu se șterge și nu se deteriorează în timp, indiferent de frecvența utilizării termosului.
 • Precizie: Tehnologia laser permite detalii fine și clare, oferind posibilitatea de a reproduce logo-uri complexe și mesaje precise.
 • Estetică: Gravura laser oferă un aspect sofisticat și profesional, conferind termosului o notă de eleganță și distincție.

Livrare EXPRESS

Pentru a răspunde nevoilor urgente ale clienților, acest termos gravat Patago beneficiază de opțiunea de livrare EXPRESS, începând cu 3 zile lucrătoare. Această opțiune este valabilă inclusiv pentru comenzile care necesită personalizare, ceea ce face din aceste termosuri personalizate Patago o soluție ideală pentru evenimente corporative, campanii de marketing sau cadouri de business. Livrarea rapidă și eficientă garantează că produsul va ajunge la timp, indiferent de urgența cerințelor.

Utilizări și scenarii de aplicare

Evenimente corporative și conferințe

Acest termos gravat Patago este un cadou ideal pentru participanții la evenimente corporative și conferințe. Personalizat cu logo-ul companiei și un mesaj special, acesta servește nu doar ca un obiect practic, ci și ca un instrument de marketing eficient, amintindu-le utilizatorilor de brandul și valorile companiei.

Cadouri pentru angajați

Oferirea acestor termosuri personalizate Patago angajaților ca parte a unui program de recunoaștere și recompensare poate crește moralul și loialitatea față de companie. Personalizat cu logo-ul companiei, acest cadou este un mod excelent de a arăta apreciere și de a încuraja utilizarea unui produs ecologic și reutilizabil.

Campanii de marketing

Pentru companiile care doresc să-și extindă vizibilitatea și să-și promoveze brandul, acest termos gravat Patago este o alegere excelentă. Distribuirea acestui produs personalizat la târguri și expoziții poate atrage atenția potențialilor clienți și parteneri, creând o impresie pozitivă și de durată.

Activități în aer liber și aventuri

Datorită construcției sale robuste și capacității de izolare termică, aceste termosuri personalizate Patago sunt ideale pentru activități în aer liber, cum ar fi drumețiile, campingul sau excursiile de o zi. Utilizatorii pot savura băuturi calde sau reci în orice condiții, bucurându-se de confort și comoditate.

Concluzie

Acest termos gravat Patago reprezintă combinația perfectă între funcționalitate, durabilitate și eleganță. Fabricat din oțel inoxidabil cu perete dublu și echipat cu un infuzor suplimentar de ceai, acesta oferă o experiență superioară de utilizare. Personalizarea prin gravură laser garantată pe viață și opțiunea de livrare EXPRESS fac din acest produs o alegere excelentă pentru diverse aplicații corporative și de marketing. Indiferent dacă sunt utilizate la birou, în timpul călătoriilor sau ca parte a unei campanii de promovare, aceste termosuri personalizate Patago sunt un partener de încredere pentru menținerea băuturilor la temperatura ideală și pentru promovarea brandului într-un mod elegant și durabil.

Termos gravat Patago

Acest termos gravat Patago creează o imagine bună și de lungă durată în raport cu clienții, astfel că cei mai mulți își vor aminti de brand-ul promovat, chiar și după 12 luni. Impresionant, nu-i așa? 

Echipa noastră lucrează în permanență pentru a-ți pune la îndemână obiecte promoționale de calitate prin care să fie evidențiate standardele și valorile pe care le promovezi. La noi vei găsi, întotdeauna, soluția ideală între cea mai bună calitate, timp și preț redus, precum livrare EXPRESS începând cu 3 zile lucrătoare (în funcție de cantitate), incluzând personalizarea!

Mai multe termosuri personalizate găsești AICI!

Informații suplimentare

Greutate267 g
Dimensiuni225 × 60 × 60 mm
Culoare: Fără selecție

Alb, Albastru, Argintiu, Negru, Rosu, Turquoise

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.