Cana termica Lock
Cana termica Lock
8,81  Prețul inițial a fost: 8,81 €.7,31 Prețul curent este: 7,31 €. Selectează opțiunile
Reduceri!

Cana termica Lock

Prețul inițial a fost: 8,81 €.Prețul curent este: 7,31 €.

-17%

Încarcă personalizarea

 • Trebuie să fii logat ca să încarci fișiere

  Dimensiune maximă fișier: 3 MBFișiere acceptate: jpg jpeg jpe png gif pdf cdr

 • Trebuie să fii logat ca să încarci fișiere

  Dimensiune maximă fișier: 3 MBFișiere acceptate: jpg jpeg jpe png gif pdf cdr

Preț produse:

Preț personalizare:

Preț total:

Prețurile nu includ TVA!

 • Livrare GRATUITĂ pentru comenzi de minim 500 €+tva
 • Machetare GRATUITĂ
 • Livrare rapidă, chiar și în EASYBOX
 • Gravura laser are GARANȚIE PE VIAȚĂ!
 • Ai nevoie de ajutor? Poți să ne suni: 0744605375
 Plăți ONLINE sigure 100% 

Modalitati de plata Sagaris Promotion

Cana Lock este realizată din oțel inoxidabil și are pereți dubli. Combină caracteristicile unei căni termice si ale unui termos. Are o dimensiune confortabilă, o închidere etanșă și o izolare termică excelentă. Datorită vidului dintre pereți, cana menține temperatura pentru circa 13 ore. Beneficiază de o blocare inovatoare, care protejează cana de o deschiderea accidentală. Capacitatea sticlei este de 440 ml. Dimensiunea de personalizare este de 20 x 50 mm și se realizează prin gravură laser. În plus, beneficiezi de garanție pe viață pentru gravura laser! Livrare EXPRESS începând cu 4 zile lucrătoare (în funcție de cantitate), incluzând personalizarea!

Cana termica Lock

Această cana termica Lock se poate personaliza prin gravură laser. Se realizează cu sigle, date de contact sau logo-uri și mesaje promoționale, în funcție de solicitarea fiecărui client. Ne trimiți grafica și noi ne ocupăm de restul!

Cana termica Lock

Gamă largă de culori și livrare rapidă

Datorită celor 4 culori disponibile, aceste căni gravate sunt adaptabile pe culorile campaniei de promovare. Fluxurile de aprovizionare constante și stocurile interne influențează livrarea cănilor personalizate Lock, care se realizează EXPRESS! Începând cu 4 zile lucrătoare (în funcție de cantitate), incluzând personalizarea!

Cana termica Lock

Alegerea optimă

Mix-ul de marketing – IEFTIN, REPEDE, BINE – poate fi atins cu cănile gravate Lock din portofoliul nostru. În plus, toate cănile au fost selectate atent. Trebuie să avem siguranța că aceste căni personalizate sunt viabile și îndeplinesc standardele de calitate.

Cana termica Lock

O campanie este de succes când transmite mesajul corect, iar aceste căni din oțel inoxidabil Lock pe care le avem în portofoliu, oferă o eleganță tactilă și un impact vizual deosebit. Aceste atribute le recomandă ca fiind instrumente puternice de marketing și comunicare. Sunt personalizabile prin gravură laser cu numele firmei, logo-ul sau sigla companiei, site-ul sau sloganul tău. Cănile personalizate Lock sunt instrumente utile în orice ocazie, iar cei care le primesc își amintesc cu ușurință proveniența lor.

Cănile personalizate Lock fac parte din familia celor mai elegante recipiente pentru băuturi, fiind printre cele mai vândute obiecte promoționale. Cea mai bună variantă pentru campanii de marketing moderne, cu costuri decente, este reprezentată de cana gravată Lock. De asemenea, poate fi inclusă în categoria cadourilor business.

Cana termica Lock

Această cana termica Lock creează o imagine bună și de lungă durata în raport cu clienții, astfel că cei mai mulți își vor aminti de brand-ul promovat, chiar și după 12 luni. Impresionant, nu-i așa?

Echipa noastră lucrează în permanență pentru a-ți pune la îndemână obiecte promoționale de calitate prin care să fie evidențiate standardele și valorile pe care le promovezi. La noi vei găsi, întotdeauna, soluția ideală între cea mai bună calitate, timp și preț redus. Precum și livrare EXPRESS începând cu 4 zile lucrătoare (în funcție de cantitate), incluzând personalizarea!

Informații suplimentare

Greutate309 g
Dimensiuni235 × 65 × 65 mm
Culoare: Fără selecție

Argintiu, Auriu, Maro, Negru

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.