baterie externa personalizata flat 4000
Baterie externa personalizata Flat 4000
8,27  Prețul inițial a fost: 8,27 €.4,99 Prețul curent este: 4,99 €. Selectează opțiunile
Reduceri!

Baterie externa personalizata Flat 4000

Prețul inițial a fost: 8,27 €.Prețul curent este: 4,99 €.

-40%

Încarcă personalizarea

 • Trebuie să fii logat ca să încarci fișiere

  Dimensiune maximă fișier: 3 MBFișiere acceptate: jpg jpeg jpe png gif pdf cdr

 • Trebuie să fii logat ca să încarci fișiere

  Dimensiune maximă fișier: 3 MBFișiere acceptate: jpg jpeg jpe png gif pdf cdr

Preț produse:

Preț personalizare:

Preț total:

Prețurile nu includ TVA!

 • Livrare GRATUITĂ pentru comenzi de minim 500 €+tva
 • Machetare GRATUITĂ
 • Livrare rapidă, chiar și în EASYBOX
 • Gravura laser are GARANȚIE PE VIAȚĂ!
 • Ai nevoie de ajutor? Poți să ne suni: 0744605375
 Plăți ONLINE sigure 100% 

Modalitati de plata Sagaris Promotion

Aceasta baterie externă personalizată Flat 4000 este realizată din aluminiu. Are capacitatea de 4000 mAh. Conține cablu de încărcare. Dimensiunea de personalizare este de 50 x 30 mm și se realizează prin gravură laser pe ambele părți ale bateriei externe. Beneficiezi de garanție pe viață pentru gravura laser! Livrare EXPRESS începând cu 3 zile lucrătoare (în funcție de cantitate), incluzând personalizarea!

Baterie externa personalizata Flat 4000

Această baterie externa personalizata Flat 4000 se inscripționează prin gravură laser. Se realizează cu sigle, date de contact sau logo-uri și mesaje promoționale, în funcție de solicitarea fiecărui client. Ne trimiteți grafica și noi ne ocupăm de restul!

baterie externa personalizata flat 4000
baterie externa personalizata flat 4000

Livrare rapidă

Datorită fluxurilor de aprovizionare constante și a stocurilor interne, livrarea acestor baterii externe Flat 4000 se realizează EXPRESS! Începând cu 3 zile lucrătoare (în funcție de cantitate), incluzând personalizarea!

Alegerea optimă

Mix-ul de marketing – IEFTIN, REPEDE, BINE – poate fi atins cu aceasta baterie externă personalizată Flat 4000 din portofoliul nostru. În plus, bateriile externe sunt alese după o selecție atentă. Trebuie să avem siguranța că bateriile sunt viabile și îndeplinesc standardele de calitate.

baterie externa personalizata flat 4000

O campanie este de succes când transmite mesajul corect, iar aceasta baterie externa personalizata Flat 4000 pe care o avem în portofoliu, oferă o eleganță aparte și un impact vizual deosebit. Aceste atribute le recomandă ca fiind instrumente puternice de marketing și comunicare. Sunt personalizabile prin gravură laser cu numele firmei, logo-ul sau sigla companiei, site-ul sau sloganul tău. Bateriile externe sunt instrumente utile în orice ocazie, iar cei care le primesc își amintesc cu ușurință proveniența lor.

Bateriile externe Flat 4000 fac parte din familia celor mai ieftine baterii externe, fiind printre cele mai vândute obiecte promoționale. Bateria externa personalizata Flat 4000 este un obiect promoțional extrem de util ce poate fi inclus cu succes în cadrul cadourilor business. Reprezintă soluția ideală pentru încărcarea rapidă a telefoanelor mobile!

Beneficiezi de GARANȚIE PE VIAȚĂ pentru gravura laser!

Cum gravăm bateriile externe Flat 4000?

Plecând de la afirmația că „o imagine face cât o mie de cuvinte”, te invităm să urmărești cum personalizăm aceste baterii externe. Avem performanțe remarcabile: putem să personalizăm prin gravură laser mai mult de 1000 de baterii externe în fiecare zi!

Baterie externa personalizata Flat 4000

Bateriile externe personalizate Flat 4000 creează o imagine bună și de lungă durată în raport cu clienții, astfel că cei mai mulți își vor aminti de brand-ul promovat, chiar și după 12 luni. Impresionant, nu-i așa? 

Echipa noastră lucrează în permanență pentru a-ți pune la îndemână obiecte promoționale de calitate prin care să fie evidențiate standardele și valorile pe care le promovezi. La noi vei găsi, întotdeauna, soluția ideală între cea mai bună calitate, timp și preț redus, precum și livrare EXPRESS începând cu 3 zile lucrătoare (în funcție de cantitate), incluzând personalizarea!

Informații suplimentare

Greutate128 g
Dimensiuni110 × 65 × 9 mm
Culoare: Fără selecție

Albastru, Argintiu, Negru, Rosu, Titanium

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.