Baterii externe personalizate Robbie
Baterii externe personalizate Robbie
10,74  Prețul inițial a fost: 10,74 €.9,58 Prețul curent este: 9,58 €. Selectează opțiunile
Reduceri!

Baterii externe personalizate Robbie

Prețul inițial a fost: 10,74 €.Prețul curent este: 9,58 €.

-11%

Încarcă personalizarea

  • Trebuie să fii logat ca să încarci fișiere

    Dimensiune maximă fișier: 3 MBFișiere acceptate: jpg jpeg jpe png gif pdf cdr

Preț produse:

Preț personalizare:

Preț total:

Prețurile nu includ TVA!

  • Livrare GRATUITĂ pentru comenzi de minim 500 €+tva
  • Machetare GRATUITĂ
  • Livrare rapidă, chiar și în EASYBOX
  • Gravura laser are GARANȚIE PE VIAȚĂ!
  • Ai nevoie de ajutor? Poți să ne suni: 0744605375
 Plăți ONLINE sigure 100% 

Modalitati de plata Sagaris Promotion

Aceste baterii externe Robbie sunt realizate din ABS bicolor. Capacitatea bateriei este de 10000 mAh. Include cablu de încărcare micro-USB. Dimensiunea de personalizare este de 60 x 40 mm ți se realizează prin print UV în policromie. Prețul personalizării se va comunica după macheta grafică. Livrare rapidă în 7-12 zile lucratoare!

Baterii externe personalizate Robbie

Aceste baterii externe personalizate Robbie se inscripționează prin print UV in policromie și se realizează cu sigle, date de contact sau logo-uri și mesaje promoționale, în funcție de solicitarea fiecărui client.

Baterii externe personalizate Robbie
Baterii externe personalizate Robbie

Livrare rapidă

Datorită fluxurilor de aprovizionare constante și a stocurilor interne, livrarea acestor baterii externe Robbie se realizează foarte repede! În doar 7-10 zile lucrătoare de la comandă!

Alegerea optimă

Mix-ul de marketing – IEFTIN, REPEDE, BINE – poate fi atins cu aceste baterii externe Robbie din portofoliul nostru. În plus, bateriile externe sunt alese după o selecție atentă. Trebuie să avem siguranța că bateriile sunt viabile și îndeplinesc standardele de calitate.

Baterii externe personalizate Robbie

O campanie este de succes când transmite mesajul corect, iar aceste baterii externe personalizate Robbie pe care le avem în portofoliu, oferă o eleganță aparte și un impact vizual deosebit. Aceste atribute le recomandă ca fiind instrumente puternice de marketing și comunicare. Sunt personalizabile prin print UV în policromie cu numele firmei, logo-ul sau sigla companiei, site-ul sau sloganul tău. Bateriile externe sunt instrumente utile în orice ocazie, iar cei care le primesc își amintesc cu ușurință proveniența lor.

Bateriile externe Robbie fac parte din familia celor mai practice baterii externe, fiind printre cele mai vândute obiecte promoționale. Bateria externa personalizata Robbie este un obiect promoțional extrem de util ce poate fi inclus cu succes în cadrul cadourilor business. Reprezintă soluția ideală pentru încărcarea rapidă a telefoanelor mobile!

Baterii externe personalizate Kaprin? Cum?

Plecând de la afirmația că „o imagine face cât o mie de cuvinte”, te invităm să urmărești cum personalizăm aceste baterii externe. Avem performanțe remarcabile: putem să personalizăm mai mult de 500 de baterii externe în fiecare zi!

Baterii externe personalizate Robbie

Bateriile externe personalizate Robbie creează o imagine bună și de lungă durată în raport cu clienții, astfel că cei mai mulți își vor aminti de brand-ul promovat, chiar și după 12 luni. Impresionant, nu-i așa? 

Echipa noastră lucrează în permanență pentru a-ți pune la îndemână obiecte promoționale de calitate prin care să fie evidențiate standardele și valorile pe care le promovezi. La noi vei găsi, întotdeauna, soluția ideală între cea mai bună calitate, timp și preț redus, precum și livrare rapidă!

Informații suplimentare

Greutate382 g
Dimensiuni144 × 77 × 14 mm
Culoare: Fără selecție

Alb, Albastru, Rosu, Verde

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.