baterii externe personalizate kaprin
Baterii externe personalizate Kaprin
14,93  Prețul inițial a fost: 14,93 €.10,76 Prețul curent este: 10,76 €. Selectează opțiunile
Reduceri!

Baterii externe personalizate Kaprin

Prețul inițial a fost: 14,93 €.Prețul curent este: 10,76 €.

-28%

Încarcă personalizarea

 • Trebuie să fii logat ca să încarci fișiere

  Dimensiune maximă fișier: 3 MBFișiere acceptate: jpg jpeg jpe png gif pdf cdr

 • Trebuie să fii logat ca să încarci fișiere

  Dimensiune maximă fișier: 3 MBFișiere acceptate: jpg jpeg jpe png gif pdf cdr

Preț produse:

Preț personalizare:

Preț total:

Prețurile nu includ TVA!

 • Livrare GRATUITĂ pentru comenzi de minim 500 €+tva
 • Machetare GRATUITĂ
 • Livrare rapidă, chiar și în EASYBOX
 • Gravura laser are GARANȚIE PE VIAȚĂ!
 • Ai nevoie de ajutor? Poți să ne suni: 0744605375
 Plăți ONLINE sigure 100% 

Modalitati de plata Sagaris Promotion

Bateriile externe Kaprin sunt realizate din plastic. Capacitatea bateriei este de 10000 mAh. Nu conține cablu de încărcare. Dimensiunea de personalizare este de 100 x 40 mm (print UV în policromie) sau 50 x 30 mm (tampografie, maxim 4 culori) și se poate realiza pe ambele părți ale bateriei externe. Prețul personalizării se va comunica după macheta grafică. Livrare rapidă în 7-10 zile lucrătoare!

Baterii externe personalizate Kaprin

Aceste baterii externe personalizate Kaprin se inscripționează prin tampografie sau print UV in policromie și se realizează cu sigle, date de contact sau logo-uri și mesaje promoționale, în funcție de solicitarea fiecărui client.

baterii externe personalizate kaprin
baterii externe personalizate kaprin

Livrare rapidă

Datorită fluxurilor de aprovizionare constante și a stocurilor interne, livrarea acestor baterii externe Kaprin se realizează foarte repede! În doar 7-10 zile lucrătoare de la comandă!

Alegerea optimă

Mix-ul de marketing – IEFTIN, REPEDE, BINE – poate fi atins cu aceste baterii externe Kaprin din portofoliul nostru. În plus, bateriile externe sunt alese după o selecție atentă. Trebuie să avem siguranța că bateriile sunt viabile și îndeplinesc standardele de calitate.

baterii externe personalizate kaprin

O campanie este de succes când transmite mesajul corect, iar aceste baterii externe personalizate Kaprin pe care le avem în portofoliu, oferă o eleganță aparte și un impact vizual deosebit. Aceste atribute le recomandă ca fiind instrumente puternice de marketing și comunicare. Sunt personalizabile prin tampografie, maxim 4 culori sau print UV în policromie cu numele firmei, logo-ul sau sigla companiei, site-ul sau sloganul tău. Bateriile externe sunt instrumente utile în orice ocazie, iar cei care le primesc își amintesc cu ușurință proveniența lor.

Bateriile externe Kaprin fac parte din familia celor mai practice baterii externe, fiind printre cele mai vândute obiecte promoționale. Bateria externa personalizata Kaprin este un obiect promoțional extrem de util ce poate fi inclus cu succes în cadrul cadourilor business. Reprezintă soluția ideală pentru încărcarea rapidă a telefoanelor mobile!

Baterii externe personalizate Kaprin? Cum?

Plecând de la afirmația că „o imagine face cât o mie de cuvinte”, te invităm să urmărești cum personalizăm aceste baterii externe. Avem performanțe remarcabile: putem să personalizăm mai mult de 500 de baterii externe în fiecare zi!

Baterii externe personalizate Kaprin

Bateriile externe personalizate Kaprin creează o imagine bună și de lungă durată în raport cu clienții, astfel că cei mai mulți își vor aminti de brand-ul promovat, chiar și după 12 luni. Impresionant, nu-i așa? 

Echipa noastră lucrează în permanență pentru a-ți pune la îndemână obiecte promoționale de calitate prin care să fie evidențiate standardele și valorile pe care le promovezi. La noi vei găsi, întotdeauna, soluția ideală între cea mai bună calitate, timp și preț redus, precum și livrare rapidă!

Informații suplimentare

Greutate300 g
Dimensiuni143 × 65 × 27 mm
Culoare: Fără selecție

Alb, Albastru, Gri, Negru, Rosu, Verde

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.