Cani din otel personalizate Taniss
Cani din otel personalizate Taniss
3,98  Original price was: 3,98 €.3,24 Current price is: 3,24 €. Selectează opțiunile
Reduceri!

Cani din otel personalizate Taniss

Original price was: 3,98 €.Current price is: 3,24 €.

-19%

Încarcă personalizarea

 • Trebuie să fii logat ca să încarci fișiere

  Dimensiune maximă fișier: 3 MBFișiere acceptate: jpg jpeg jpe png gif pdf cdr

 • Trebuie să fii logat ca să încarci fișiere

  Dimensiune maximă fișier: 3 MBFișiere acceptate: jpg jpeg jpe png gif pdf cdr

Preț produse:

Preț personalizare:

Preț total:

Prețurile nu includ TVA!

 • Livrare GRATUITĂ pentru comenzi de minim 500 €+tva
 • Machetare GRATUITĂ
 • Livrare rapidă, chiar și în EASYBOX
 • Gravura laser are GARANȚIE PE VIAȚĂ!
 • Ai nevoie de ajutor? Poți să ne suni: 0744605375
 Plăți ONLINE sigure 100% 

Modalitati de plata Sagaris Promotion

Cănile Taniss sunt realizate din oțel inoxidabil și au perete dublu și mâner din PP. Capacitatea cănii este de 300 ml. Începeți ziua în mod plăcut cu o ceașcă de cafea sau de ceai. Această cană din oțel inoxidabil cu design simplu vă va ajuta să faceți acest lucru. Dimensiunea de personalizare este de 50 x 25 mm și se poate realiza prin gravură laser pe ambele părți. Beneficiezi de GARANȚIE PE VIAȚĂ pentru gravura laser! Livrare EXPRESS începând cu 3 zile lucrătoare (în funcție de cantitate), incluzând personalizarea!

Cani din otel personalizate Taniss

Aceaste cani din otel personalizate Taniss sunt proiectate special pentru personalizare prin gravură laser. Fiabile, de calitate, ergonomice și elegante, sunt cea mai bună soluție când vine vorba de căni personalizate. Ne trimiți grafica și de restul ne ocupăm noi!

Cani din otel personalizate Taniss
Cani din otel personalizate Taniss

Livrare rapidă

Datorită fluxurilor de aprovizionare constante și a stocurilor interne, livrarea acestor căni personalizate Taniss se realizează EXPRESS! Începând cu 3 zile lucrătoare (în funcție de cantitate), incluzând personalizarea!

Alegerea optimă

Mix-ul de marketing – IEFTIN, REPEDE, BINE – poate fi atins cu cănile personalizate Taniss din portofoliul nostru. În plus, cănile sunt alese după o selecție atentă. Trebuie să avem siguranța că recipientele pentru servirea băuturilor sunt viabile și îndeplinesc standardele de calitate.

Cani din otel personalizate Taniss

O campanie este de succes când transmite mesajul corect, iar aceste cani din otel Taniss pe care le avem în portofoliu, oferă o eleganță tactila și un impact vizual deosebit. Aceste atribute le recomandă ca fiind instrumente puternice de marketing și comunicare. Personalizate prin gravură laser cu numele firmei, logo-ul sau sigla companiei, site-ul sau sloganul ales, canile personalizate Taniss sunt instrumente utile pe orice birou, iar cei care le primesc își amintesc cu ușurință proveniența lor.

Cănile personalizate Taniss sunt obiecte promoționale extrem de utile și pot fi incluse cu succes în cadrul cadourilor business.

Beneficiezi de GARANȚIE PE VIAȚĂ pentru gravura laser!

Cum gravăm cănile din oțel?

Plecând de la afirmația că „o imagine face cât o mie de cuvinte”, te invităm să urmărești cum personalizăm aceste căni din oțel inoxidabil. Avem performanțe remarcabile: putem să personalizăm prin gravură laser mai mult de 1000 de căni în fiecare zi!

Cani din otel personalizate Taniss

Aceste cani din otel personalizate Taniss creează o imagine bună și de lungă durată în raport cu clienții, astfel că cei mai mulți își vor aminti de brand-ul promovat, chiar și după 12 luni. Impresionant, nu-i așa? 

Echipa noastră lucrează în permanență pentru a-ți pune la îndemână obiecte promoționale de calitate prin care să fie evidențiate standardele și valorile pe care le promovezi. La noi vei găsi, întotdeauna, soluția ideală între cea mai bună calitate, timp și preț redus. Precum și livrare EXPRESS începând cu 3 zile lucrătoare (în funcție de cantitate), incluzând personalizarea!

Informații suplimentare

Greutate123 g
Dimensiuni110 × 85 × 85 mm
Culoare: Alege culoarea

Alb, Albastru inchis, Argintiu, Negru

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.