Cani de calatorie Lavine 350
Cani de calatorie Lavine 350
12,94  Prețul inițial a fost: 12,94 €.10,32 Prețul curent este: 10,32 €. Selectează opțiunile
Reduceri!

Cani de calatorie Lavine 350

Prețul inițial a fost: 12,94 €.Prețul curent este: 10,32 €.

-20%

Încarcă personalizarea

 • Trebuie să fii logat ca să încarci fișiere

  Dimensiune maximă fișier: 3 MBFișiere acceptate: jpg jpeg jpe png gif pdf cdr

 • Trebuie să fii logat ca să încarci fișiere

  Dimensiune maximă fișier: 3 MBFișiere acceptate: jpg jpeg jpe png gif pdf cdr

Preț produse:

Preț personalizare:

Preț total:

Prețurile nu includ TVA!

 • Livrare GRATUITĂ pentru comenzi de minim 500 €+tva
 • Machetare GRATUITĂ
 • Livrare rapidă, chiar și în EASYBOX
 • Gravura laser are GARANȚIE PE VIAȚĂ!
 • Ai nevoie de ajutor? Poți să ne suni: 0744605375
 Plăți ONLINE sigure 100% 

Modalitati de plata Sagaris Promotion

Această cană de călătorie este realizată din din oțel inoxidabil izolat în vid. Are pereți dubli și este acoperită cu cupru și are un capac din plută. Capacitatea este de până la 350 ml și păstrează băuturile calde timp de 8 ore și reci timp de 48 de ore. Livrată într-o cutie cadou din hârtie kraft. Dimensiunea de personalizare este de 60 x 25 mm și se poate realiza prin gravură laser pe ambele părți. Beneficiezi de GARANȚIE PE VIAȚĂ pentru gravura laser! Livrare EXPRESS începând cu 3 zile lucrătoare (în funcție de cantitate), incluzând personalizarea!

Cani de calatorie Lavine 350

Aceste cani de calatorie Lavine 350 sunt proiectate special pentru personalizare prin gravură laser. Fiabile, de calitate, ergonomice și elegante, sunt cea mai bună soluție când vine vorba de căni personalizate. Ne trimiți grafica și noi ne ocupăm de restul!

Cani de calatorie Lavine

Livrare rapidă

Datorită fluxurilor de aprovizionare constante și a stocurilor interne, livrarea acestor căni personalizate Lavine 350 se realizează EXPRESS! Începând cu 3 zile lucrătoare (în funcție de cantitate), incluzând personalizarea!

Cani de calatorie Lavine

Alegerea optimă

Mix-ul de marketing – IEFTIN, REPEDE, BINE – poate fi atins cu cănile gravate Lavine 350 din portofoliul nostru. În plus, cănile sunt alese după o selecție atentă. Trebuie să avem siguranța că recipientele pentru servirea băuturilor sunt viabile și îndeplinesc standardele de calitate.

Cani de calatorie Lavine

O campanie este de succes când transmite mesajul corect, iar aceste cani de calatorie Lavine 350 pe care le avem în portofoliu, oferă o eleganță tactila și un impact vizual deosebit. Aceste atribute le recomandă ca fiind instrumente puternice de marketing și comunicare. Personalizate prin gravură laser cu numele firmei, logo-ul sau sigla companiei, site-ul sau sloganul ales, canile personalizate Lavine 350 sunt instrumente utile pe orice birou, iar cei care le primesc își amintesc cu ușurință proveniența lor.

Cănile gravate Lavine 350 sunt obiecte promoționale extrem de utile și pot fi incluse cu succes în cadrul cadourilor business.

Beneficiezi de GARANȚIE PE VIAȚĂ pentru gravura laser!

Cani de calatorie Lavine 350

Aceste cani personalizate Lavine 350 creează o imagine bună și de lungă durată în raport cu clienții, astfel că cei mai mulți își vor aminti de brand-ul promovat, chiar și după 12 luni. Impresionant, nu-i așa? 

Echipa noastră lucrează în permanență pentru a-ți pune la îndemână obiecte promoționale de calitate prin care să fie evidențiate standardele și valorile pe care le promovezi. La noi vei găsi, întotdeauna, soluția ideală între cea mai bună calitate, timp și preț redus. Precum livrare EXPRESS începând cu 3 zile lucrătoare (în funcție de cantitate), incluzând personalizarea!

Informații suplimentare

Greutate270 g
Dimensiuni125 × 73 × 73 mm
Culoare: Fără selecție

Bej, Negru, Verde inchis

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.