notesuri personalizate vital a5
Notesuri personalizate Vital A5

Notesuri personalizate Vital A5

2,24 

Încarcă personalizarea

  • Trebuie să fii logat ca să încarci fișiere

    Dimensiune maximă fișier: 3 MBFișiere acceptate: jpg jpeg jpe png gif pdf cdr

Preț produse:

Preț personalizare:

Preț total:

Prețurile nu includ TVA!

  • Livrare GRATUITĂ pentru comenzi de minim 500 €+tva
  • Machetare GRATUITĂ
  • Livrare rapidă, chiar și în EASYBOX
  • Gravura laser are GARANȚIE PE VIAȚĂ!
  • Ai nevoie de ajutor? Poți să ne suni: 0744605375
 Plăți ONLINE sigure 100% 

Modalitati de plata Sagaris Promotion

Notesurile Vital A5 conțin 80 de file liniate. Coperta este realizată din piele ecologică. Beneficiază de o bandă elastică, în culoarea copertei. Dimensiunea de personalizare este de 60 x 50 mm și se poate realiza prin tampografie la maxim 4 culori sau print UV full-color. Prețul personalizării se va comunica după macheta grafică. Livrare rapidă în 3-10 zile lucrătoare!

Notesuri personalizate Vital A5

Aceste notesuri personalizate Vital A5 se pot inscripționa prin tampografie la maxim 4 culori sau print UV full-color. Personalizarea se realizează cu sigle, date de contact sau logo-uri și mesaje promoționale, în funcție de solicitarea fiecărui client. Ne trimiți grafica și noi ne ocupăm de restul!

notesuri personalizate vital a5

Gamă largă de culori

Datorită celor 7 culori disponibile, aceste notesuri Vital A5 sunt adaptabile pe culorile campaniei de promovare. Plus că avem livrare rapidă în doar 3-10 zile lucrătoare!

notesuri personalizate vital a5

Alegerea optimă

Mix-ul de marketing – IEFTIN, REPEDE, BINE – poate fi atins cu notesurile Vital A5 din portofoliul nostru. În plus, notesurile au fost selectate atent. Trebuie să avem siguranța că notesurile Vital A5 sunt viabile și îndeplinesc standardele de calitate.

notesuri personalizate vital a5

O campanie este de succes când transmite mesajul corect, iar aceste notesuri Vital A5 pe care le avem în portofoliu, oferă o eleganță tactilă și un impact vizual deosebit. Aceste atribute le recomandă ca fiind instrumente puternice de marketing și comunicare. Sunt personalizabile prin tampografie la maxim 4 culori sau print UV full-color. Le personalizăm cu numele firmei, logo-ul sau sigla companiei, site-ul sau sloganul tău. Notesurile personalizate Vital A5 sunt instrumente utile în orice ocazie, iar cei care le primesc își amintesc cu ușurință provenienșa lor.

Notesurile Vital A5 fac parte din familia celor mai ieftine suporturi de scris, fiind printre cele mai vândute obiecte promoționale. Notesurile Vital A5 sunt produse cu destinație complexă, fiind utilizate ca și consumabile pentru birou. Dar și ca obiecte promoționale pentru partenerii de afaceri.

Notesuri personalizate Vital A5

Aceste notesuri inscripționate Vital A5 creează o imagine bună și de lungă durată în raport cu clienții. Astfel că cei mai mulți își vor aminti de brand-ul promovat, chiar și după 12 luni. Impresionant, nu-i așa? 

Echipa noastră lucrează în permanență pentru a-ți pune la îndemână obiecte promoționale de calitate prin care să fie evidențiate standardele și valorile pe care le promovezi. La noi vei găsi, întotdeauna, soluția ideală între cea mai bună calitate, timp și preț redus, precum și livrare rapidă!

Informații suplimentare

Greutate245 g
Dimensiuni209 × 140 × 14 mm
Culoare: Alege culoarea

Alb, Albastru, Negru, Portocaliu, Rosu, Verde deschis, Violet

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.