Notesuri personalizate din pluta Suber
Notesuri personalizate din pluta Suber
2,96  Prețul inițial a fost: 2,96 €.2,34 Prețul curent este: 2,34 €. Selectează opțiunile
Reduceri!

Notesuri personalizate din pluta Suber

Prețul inițial a fost: 2,96 €.Prețul curent este: 2,34 €.

-21%

Încarcă personalizarea

  • Trebuie să fii logat ca să încarci fișiere

    Dimensiune maximă fișier: 3 MBFișiere acceptate: jpg jpeg jpe png gif pdf cdr

Preț produse:

Preț personalizare:

Preț total:

Prețurile nu includ TVA!

  • Livrare GRATUITĂ pentru comenzi de minim 500 €+tva
  • Machetare GRATUITĂ
  • Livrare rapidă, chiar și în EASYBOX
  • Gravura laser are GARANȚIE PE VIAȚĂ!
  • Ai nevoie de ajutor? Poți să ne suni: 0744605375
 Plăți ONLINE sigure 100% 

Modalitati de plata Sagaris Promotion

Aceste notesuri personalizate Suber conțin 96 de pagini liniate. Coperta este realizată din plută. Are buclă pentru un pix și bandă elastică pentru închidere. Pluta este un material natural, având în vedere structura și suprafața poroasă, printul pe anumite produse poate fi diferit. Dimensiunea de personalizare este de 150×70 mm și se poate realiza prin gravură laser sau serigrafie la maxim două culori. Prețul personalizării se va comunica după macheta grafică. Livrare EXPRESS începând cu 4 zile lucrătoare (în funcție de cantitate), incluzând personalizarea!

Notesuri personalizate din pluta Suber

Aceste notesuri personalizate din pluta Suber se pot inscripționa prin serigrafie sau gravură laser pe coperta față cu sigle, date de contact sau logo-uri și mesaje promoționale, în funcție de solicitarea fiecărui client. Ne trimiteți grafica și noi ne ocupăm de restul!

Notesuri personalizate din pluta Suber
Notesuri personalizate din pluta Suber

Livrare rapidă

Datorită fluxurilor de aprovizionare constante și a stocurilor interne, livrarea acestor notesuri personalizate Suber se realizează EXPRESS. Începând cu 4 zile lucrătoare (în funcție de cantitate), incluzând personalizarea!

Alegerea optimă

Mix-ul de marketing – IEFTIN, REPEDE, BINE – poate fi atins cu notesurile Suber din portofoliul nostru. În plus, notesurile au fost selectate atent. Trebuie să avem siguranța că notesurile din plută sunt viabile și îndeplinesc standardele de calitate.

Notesuri personalizate din pluta Suber

O campanie este de succes când transmite mesajul corect, iar aceste notesuri personalizate din plută Suber pe care le avem în portofoliu, oferă o eleganță tactilă și un impact vizual deosebit. Aceste atribute le recomandă ca fiind instrumente puternice de marketing și comunicare. Sunt personalizabile prin gravură laser sau serigrafie la maxim două culori. Le personalizăm cu numele firmei, logo-ul sau sigla companiei, site-ul sau sloganul tău. Notesurile personalizate Suber sunt instrumente utile în orice ocazie, iar cei care le primesc își amintesc cu ușurință proveniența lor.

Notesurile din plută Suber fac parte din familia suporturilor de scris ecologice, fiind printre cele mai vândute obiecte promoționale. Notesurile Suber sunt produse cu destinație complexă, fiind utilizate ca și consumabile pentru birou. Dar și ca obiecte promoționale pentru partenerii de afaceri.

Notesuri personalizate din pluta Suber

Notesurile personalizate Suber creează o imagine bună și de lungă durată în raport cu clienții, astfel că cei mai mulți își vor aminti de brand-ul promovat, chiar și după 12 luni. Impresionant, nu-i așa? 

Echipa noastră lucrează în permanență pentru a-ți pune la îndemână obiecte promoționale de calitate prin care să fie evidențiate standardele și valorile pe care le promovezi. La noi vei găsi, întotdeauna, soluția ideală între cea mai bună calitate, timp și preț redus, precum și livrare EXPRESS începând cu 4 zile lucrătoare (în funcție de cantitate), incluzând personalizarea!

Informații suplimentare

Greutate275 g
Dimensiuni210 × 145 × 15 mm
Culoare: Fără selecție

Alb, Negru

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.