stick usb personalizat twister
Stick USB personalizat Twister
3,27 3,92  Selectează opțiunile

Stick USB personalizat Twister

3,27 3,92 

Încarcă personalizarea

 • Trebuie să fii logat ca să încarci fișiere

  Dimensiune maximă fișier: 3 MBFișiere acceptate: jpg jpeg jpe png gif pdf cdr

 • Trebuie să fii logat ca să încarci fișiere

  Dimensiune maximă fișier: 3 MBFișiere acceptate: jpg jpeg jpe png gif pdf cdr

Preț produse:

Preț personalizare:

Preț total:

Prețurile nu includ TVA!

 • Livrare GRATUITĂ pentru comenzi de minim 500 €+tva
 • Machetare GRATUITĂ
 • Livrare rapidă, chiar și în EASYBOX
 • Gravura laser are GARANȚIE PE VIAȚĂ!
 • Ai nevoie de ajutor? Poți să ne suni: 0744605375
 Plăți ONLINE sigure 100% 

Modalitati de plata Sagaris Promotion

Acest stick USB personalizat Twister este realizat din metal și plastic. Standardul USB este 2.0. Viteza de scriere este de 4,5 Mb/s, iar cea de citire este de 12 Mb/s. Capacități disponibile: 8 Gb, 16 Gb și 32 Gb. Deschiderea se realizează prin rotire. Dimensiunea de personalizare este de 25 x 13 mm și se poate realiza prin gravură laser. Beneficiezi de garanție pe viață pentru gravura laser! Livrare EXPRESS începând cu 3 zile lucrătoare (în funcție de cantitate), incluzând personalizarea!

Stick USB personalizat Twister

Acest stick USB personalizat Twister se poate inscripționa prin gravură laser cu sigle, date de contact sau logo-uri și mesaje promoționale, în funcție de solicitarea fiecărui client.

stick usb personalizat twister
stick usb personalizat twister

Livrare rapidă

Datorită fluxurilor de aprovizionare constante și a stocurilor interne, livrarea acestui stick USB personalizat Twister se realizează EXPRESS! Începând cu 3 zile lucrătoare (în funcție de cantitate), incluzând personalizarea!

Alegerea optimă

Mix-ul de marketing – IEFTIN, REPEDE, BINE – poate fi atins cu stickurile USB Twister din portofoliul nostru. În plus, stickurile Twister sunt alese după o selecție atentă. Trebuie să avem siguranța că sunt viabile și îndeplinesc standardele de calitate.

stick usb personalizat twister

O campanie este de succes când transmite mesajul corect, iar aceste stickuri USB personalizate Twister pe care le avem în portofoliu, oferă o eleganță tactilă și un impact vizual deosebit. Aceste atribute le recomandă ca fiind instrumente puternice de marketing și comunicare. Sunt personalizabile prin gravură laser cu numele firmei, logo-ul sau sigla companiei, site-ul sau sloganul tău. Memoriile USB sunt instrumente utile în orice ocazie, iar cei care le primesc își amintesc cu ușurință proveniența lor.

Aceste stickuri USB Twister sunt printre cele mai vândute obiecte promoționale, fiind foarte accesibile. Cea mai bună variantă pentru campanii de marketing remarcabile, este reprezentată de memoriile Twister.

Beneficiezi de GARANȚIE PE VIAȚĂ pentru gravura laser!

Cum gravăm stickurile USB Twister?

Plecând de la afirmația că „o imagine face cât o mie de cuvinte”, te invităm să urmărești cum personalizăm aceste stick-uri Twister. Avem performanțe remarcabile: putem să personalizăm prin gravură laser mai mult de 1000 de stickuri USB Twister în fiecare zi!

Stick USB personalizat Twister

Stickurile Twister creează o imagine bună și de lungă durată în raport cu clienții, astfel că cei mai mulți își vor aminti de brand-ul promovat, chiar și după 12 luni. Impresionant, nu-i așa? 

Echipa noastră lucrează în permanență pentru a-ți pune la îndemână obiecte promoționale de calitate prin care să fie evidențiate standardele și valorile pe care le promovezi. La noi vei găsi, întotdeauna, soluția ideală între cea mai bună calitate, timp și preț redus, precum și livrare EXPRESS începând cu 3 zile lucrătoare (în funcție de cantitate), incluzând personalizarea!

Informații suplimentare

Greutate14 g
Dimensiuni58 × 19 × 10 mm
Culoare: Fără selecție

Alb, Albastru, Galben deschis, Negru, Portocaliu, Rosu, Verde, Verde deschis

Capacitate: Fără selecție

8 Gb, 16 Gb, 32 Gb

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.