rucsac personalizat shoop
Rucsac personalizat Shoop
0,89  Prețul inițial a fost: 0,89 €.0,73 Prețul curent este: 0,73 €. Selectează opțiunile
Reduceri!

Rucsac personalizat Shoop

Prețul inițial a fost: 0,89 €.Prețul curent este: 0,73 €.

-18%

Încarcă personalizarea

 • Trebuie să fii logat ca să încarci fișiere

  Dimensiune maximă fișier: 3 MBFișiere acceptate: jpg jpeg jpe png gif pdf cdr

 • Trebuie să fii logat ca să încarci fișiere

  Dimensiune maximă fișier: 3 MBFișiere acceptate: jpg jpeg jpe png gif pdf cdr

Preț produse:

Preț personalizare:

Preț total:

Prețurile nu includ TVA!

 • Livrare GRATUITĂ pentru comenzi de minim 500 €+tva
 • Machetare GRATUITĂ
 • Livrare rapidă, chiar și în EASYBOX
 • Gravura laser are GARANȚIE PE VIAȚĂ!
 • Ai nevoie de ajutor? Poți să ne suni: 0744605375
 Plăți ONLINE sigure 100% 

Modalitati de plata Sagaris Promotion

Acest rucsac personalizat Shoop este fabricat din poliester 190T. Dimensiunea de personalizare este de 260 x 280 mm și se poate realiza prin serigrafie, maxim 4 culori. Prețul personalizării se va comunica după macheta grafică. Livrare EXPRESS începând cu 4 zile lucrătoare (în funcție de cantitate), incluzând personalizarea!

Rucsac personalizat Shoop

Personalizarea prin serigrafie a rucsacilor Shoop se realizează cu sigle, date de contact sau logo-uri și mesaje promoționale, în funcție de solicitarea fiecărui client. Ne trimiteți grafica și noi ne ocupăm de restul!

rucsac personalizat shoop
rucsac personalizat shoop

Livrare rapidă

Datorită fluxurilor de aprovizionare constante și a stocurilor interne, livrarea rucsacilor personalizați se realizează EXPRESS! Începând cu 4 zile lucrătoare (în funcție de cantitate), incluzând personalizarea!

Alegerea optimă

Mix-ul de marketing – IEFTIN, REPEDE, BINE – poate fi atins cu rucsacii Shoop din portofoliul nostru. În plus, toți rucsacii au fost selectați atent. Trebuie să avem siguranța că acești rucsaci personalizați sunt viabili și îndeplinesc standardele de calitate.

rucsac personalizat shoop

O campanie este de succes când transmite mesajul corect, iar acești rucsaci pe care îi avem în portofoliu, oferă o eleganță tactilă și un impact vizual deosebit. Aceste atribute îi recomandă ca fiind instrumente puternice de marketing și comunicare. Sunt personalizabili prin serigrafie, maxim 4 culori, cu numele firmei, logo-ul sau sigla companiei, site-ul sau sloganul tău. Rucsacii personalizati Shoop sunt instrumente utile în orice ocazie, iar cei care îi primesc își amintesc cu ușurință proveniența lor.

Rucsacii personalizați fac parte din familia celor mai atractive produse, fiind printre cele mai vândute obiecte promoționale. Rucsacul Shoop este un produs cu destinație complexă, fiind utilizat în activitatea de zi cu zi. Dar și ca obiecte promoționale pentru partenerii de afaceri.

Rucsac personalizat Shoop

Acest rucsac personalizat creează o imagine bună și de lungă durată în raport cu clienții, astfel că cei mai mulți își vor aminti de brand-ul promovat, chiar și după 12 luni. Impresionant, nu-i așa? 

Echipa noastră lucrează în permanență pentru a-ți pune la îndemână obiecte promoționale de calitate prin care să fie evidențiate standardele și valorile pe care le promovezi. La noi vei găsi, întotdeauna, soluția ideală între cea mai bună calitate, timp și preț redus, precum și livrare EXPRESS începând cu 4 zile lucrătoare (în funcție de cantitate), incluzând personalizarea!

Informații suplimentare

Greutate29 g
Dimensiuni400 × 360 × 5 mm
Culoare: Fără selecție

Alb, Albastru, Albastru inchis, Fuchsia, Galben, Gri, Lime, Negru, Portocaliu, Rosu, Turquoise, Verde

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.