brichete personalizate basic
Brichete personalizate Basic

Brichete personalizate Basic

0,19 

Încarcă personalizarea

 • Trebuie să fii logat ca să încarci fișiere

  Dimensiune maximă fișier: 3 MBFișiere acceptate: jpg jpeg jpe png gif pdf cdr

 • Trebuie să fii logat ca să încarci fișiere

  Dimensiune maximă fișier: 3 MBFișiere acceptate: jpg jpeg jpe png gif pdf cdr

Preț produse:

Preț personalizare:

Preț total:

Prețurile nu includ TVA!

 • Livrare GRATUITĂ pentru comenzi de minim 500 €+tva
 • Machetare GRATUITĂ
 • Livrare rapidă, chiar și în EASYBOX
 • Gravura laser are GARANȚIE PE VIAȚĂ!
 • Ai nevoie de ajutor? Poți să ne suni: 0744605375
 Plăți ONLINE sigure 100% 

Modalitati de plata Sagaris Promotion

Brichetele Basic sunt realizate din plastic. Aprinderea se realizează prin piatră. Se livrează umplute cu gaz. Dimensiunea de personalizare este de 50 x 8 mm și se poate realiza prin tampografie, maxim 2 culori. Prețul personalizării se va comunica după macheta grafică. Livrare rapidă în 10-20 zile lucrătoare!

Brichete personalizate Basic

Aceste brichete personalizate Basic se pot inscripționa prin tampografie. Personalizarea se realizează cu sigle, date de contact sau logo-uri și mesaje promoționale, în funcție de solicitarea fiecărui client. Ne trimiți grafica și noi ne ocupăm de restul!

brichete personalizate basic
brichete personalizate basic

Gamă largă de culori

Datorită celor 7 culori disponibile, aceste brichete inscripționate Basic sunt adaptabile pe culorile campaniei de promovare. Plus că avem livrare rapidă în 10-20 zile lucrătoare!

Alegerea optimă

Mix-ul de marketing – IEFTIN, REPEDE, BINE – poate fi atins cu brichetele Basic din portofoliul nostru. În plus, brichetele au fost selectate atent. Trebuie să avem siguranța că aceste brichete personalizate sunt viabile și îndeplinesc standardele de calitate.

brichete personalizate basic

O campanie este de succes când transmite mesajul corect, iar aceste brichete Basic pe care le avem în portofoliu, oferă o eleganță tactilă și un impact vizual deosebit. Aceste atribute le recomandă ca fiind instrumente puternice de marketing și comunicare. Sunt personalizabile prin tampografie, maxim 2 culori, cu numele firmei, logo-ul sau sigla companiei, site-ul sau sloganul tău. Brichetele Basic sunt instrumente utile în orice ocazie, iar cei care le primesc își amintesc cu ușurință proveniența lor.

Brichetele din plastic Basic face parte din familia obiectelor promoționale accesibile, fiind printre cele mai ieftine brichete. Drept urmare, sunt printre cele mai vândute obiecte promoționale personalizate. Cea mai bună variantă pentru campanii de marketing masive, cu costuri mici, este reprezentată de brichetele personalizate Basic.

Brichete personalizate Basic

Brichetele personalizate Basic creează o imagine bună și de lungă durată în raport cu clienții, astfel că cei mai mulți își vor aminti de brand-ul promovat, chiar și după 12 luni. Impresionant, nu-i așa? 

Echipa noastră lucrează în permanență pentru a-ți pune la îndemână obiecte promoționale de calitate prin care să fie evidențiate standardele și valorile pe care le promovezi. La noi vei găsi, întotdeauna, soluția ideală între cea mai bună calitate, timp și preț redus, precum și livrare rapidă!

Informații suplimentare

Greutate16 g
Dimensiuni80 × 22 × 10 mm
Culoare: Fără selecție

Alb, Albastru, Galben, Negru, Portocaliu, Rosu, Verde

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.