Bricheta personalizata Beijing
Bricheta personalizata Beijing

Bricheta personalizata Beijing

0,88 

Încarcă personalizarea

 • Trebuie să fii logat ca să încarci fișiere

  Dimensiune maximă fișier: 3 MBFișiere acceptate: jpg jpeg jpe png gif pdf cdr

 • Trebuie să fii logat ca să încarci fișiere

  Dimensiune maximă fișier: 3 MBFișiere acceptate: jpg jpeg jpe png gif pdf cdr

Preț produse:

Preț personalizare:

Preț total:

Prețurile nu includ TVA!

 • Livrare GRATUITĂ pentru comenzi de minim 500 €+tva
 • Machetare GRATUITĂ
 • Livrare rapidă, chiar și în EASYBOX
 • Gravura laser are GARANȚIE PE VIAȚĂ!
 • Ai nevoie de ajutor? Poți să ne suni: 0744605375
 Plăți ONLINE sigure 100% 

Modalitati de plata Sagaris Promotion

Brichetele Beijing sunt realizate din plastic. Aprinderea se realizează prin mecanism piezoelectric. Se livrează umplute cu gaz. Dimensiunea de personalizare este de 50 x 18 mm și se poate realiza prin tampografie la maxim 4 culori. Prețul personalizării se va comunica după macheta grafică. Livrare rapidă în 4-8 zile lucrătoare!

Bricheta personalizata Beijing

Această bricheta personalizata Beijing se poate inscripționa prin tampografie la maxim 4 culori. Personalizarea se realizează cu sigle, date de contact sau logo-uri și mesaje promoționale, în funcție de solicitarea fiecărui client. Ne trimiți grafica și noi ne ocupăm de restul!

Bricheta personalizata Beijing

Gamă largă de culori selectivă

Datorită celor 2 culori disponibile (alb și negru), aceste brichete personalizate Beijing sunt adaptabile pe culorile campaniei de promovare. Plus că avem livrare rapidă în 4-8 zile lucrătoare!

Bricheta personalizata Beijing

Alegerea optimă

Mix-ul de marketing – IEFTIN, REPEDE, BINE – poate fi atins cu brichetele personalizate Beijing din portofoliul nostru. În plus, brichetele au fost selectate atent. Trebuie să avem siguranța că aceste brichete personalizate sunt viabile și îndeplinesc standardele de calitate.

Bricheta personalizata Beijing

O campanie este de succes când transmite mesajul corect, iar aceste brichete personalizate Beijing pe care le avem în portofoliu, oferă o eleganță tactilă și un impact vizual deosebit. Aceste atribute le recomandă ca fiind instrumente puternice de marketing și comunicare. Sunt personalizabile prin tampografie la maxim 4 culori, cu numele firmei, logo-ul sau sigla companiei, site-ul sau sloganul tău. Brichetele Beijing sunt instrumente utile în orice ocazie, iar cei care le primesc își amintesc cu ușurință proveniența lor.

Brichetele din plastic Beijing face parte din familia obiectelor promoționale esențiale, fiind printre cele mai elegante brichete. Drept urmare, sunt printre cele mai vândute obiecte promoționale personalizate. Cea mai bună variantă pentru campanii de marketing remarcabile, cu costuri decente, este reprezentată de brichetele personalizate Beijing.

Bricheta personalizata Beijing

Această brichet personalizata Beijing creează o imagine bună și de lungă durată în raport cu clienții, astfel că cei mai mulți își vor aminti de brand-ul promovat, chiar și după 12 luni. Impresionant, nu-i așa? 

Echipa noastră lucrează în permanență pentru a-ți pune la îndemână obiecte promoționale de calitate prin care să fie evidențiate standardele și valorile pe care le promovezi. La noi vei găsi, întotdeauna, soluția ideală între cea mai bună calitate, timp și preț redus, precum și livrare rapidă!

Informații suplimentare

Greutate50 g
Dimensiuni122 × 25 × 18 mm
Culoare: Alege culoarea

Alb, Negru

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.