rucsaci personalizati bapal
Rucsaci personalizati Bapal
4,31  Original price was: 4,31 €.2,99 Current price is: 2,99 €. Selectează opțiunile
Reduceri!

Rucsaci personalizati Bapal

Original price was: 4,31 €.Current price is: 2,99 €.

-31%

Încarcă personalizarea

  • Trebuie să fii logat ca să încarci fișiere

    Dimensiune maximă fișier: 3 MBFișiere acceptate: jpg jpeg jpe png gif pdf cdr

Preț produse:

Preț personalizare:

Preț total:

Prețurile nu includ TVA!

  • Livrare GRATUITĂ pentru comenzi de minim 500 €+tva
  • Machetare GRATUITĂ
  • Livrare rapidă, chiar și în EASYBOX
  • Gravura laser are GARANȚIE PE VIAȚĂ!
  • Ai nevoie de ajutor? Poți să ne suni: 0744605375
 Plăți ONLINE sigure 100% 

Modalitati de plata Sagaris Promotion

Acești rucsaci personalizati Bapal sunt fabricați din poliester 600D. Au un buzunar exterior cu fermoar. Dimensiunea de personalizare este de 190 x 70 mm (partea de sus) sau 140 x 100 mm (pe buzunar) și se poate realiza prin serigrafie, maxim 4 culori. Prețul personalizării se va comunica după macheta grafică. Livrare EXPRESS începând cu 3 zile lucrătoare (în funcție de cantitate), incluzând personalizarea!

Rucsaci personalizati Bapal

Acești rucsaci personalizati Bapal se pot inscripționa prin serigrafie și se realizează cu sigle, date de contact sau logo-uri și mesaje promoționale, în funcție de solicitarea fiecărui client. Ne trimiteți grafica și noi ne ocupăm de restul!

rucsaci personalizati bapal
rucsaci personalizati bapal

Livrare rapidă

Datorită fluxurilor de aprovizionare constante și a stocurilor interne, livrarea rucsacilor personalizați se realizează EXPRESS! Începând cu 3 zile lucrătoare (în funcție de cantitate), incluzând personalizarea!

Alegerea optimă

Mix-ul de marketing – IEFTIN, REPEDE, BINE – poate fi atins cu rucsacii Bapal din portofoliul nostru. În plus, toți rucsacii au fost selectați atent. Trebuie să avem siguranța că acești rucsaci personalizați sunt viabili și îndeplinesc standardele de calitate.

rucsaci personalizati bapal

O campanie este de succes când transmite mesajul corect, iar acești rucsaci Bapal pe care îi avem în portofoliu, oferă o eleganță tactilă și un impact vizual deosebit. Aceste atribute îi recomandă ca fiind instrumente puternice de marketing și comunicare. Sunt personalizabili prin serigrafie, maxim 4 culori, cu numele firmei, logo-ul sau sigla companiei, site-ul sau sloganul tău. Rucsacii personalizați Bapal sunt instrumente utile în orice ocazie, iar cei care îi primesc își amintesc cu ușurință proveniența lor.

Rucsacii personalizați fac parte din familia celor mai atractive produse, fiind printre cele mai vândute obiecte promoționale. Rucsacul Bapal este un produs cu destinație complexă, fiind utilizat în activitatea de zi cu zi. Dar și ca obiecte promoționale pentru partenerii de afaceri.

Rucsaci personalizati Bapal

Acesti rucsaci personalizați Bapal creează o imagine bună și de lungă durată în raport cu clienții. Astfel că cei mai mulți își vor aminti de brand-ul promovat, chiar și după 12 luni. Impresionant, nu-i așa? 

Echipa noastră lucrează în permanență pentru a-ți pune la îndemână obiecte promoționale de calitate prin care să fie evidențiate standardele și valorile pe care le promovezi. La noi vei găsi, întotdeauna, soluția ideală între cea mai bună calitate, timp și preț redus. Precum și livrare EXPRESS începând cu 3 zile lucrătoare (în funcție de cantitate), incluzând personalizarea!

Informații suplimentare

Greutate259 g
Dimensiuni380 × 290 × 115 mm
Culoare: Alege culoarea

Alb, Albastru, Albastru inchis, Fuchsia, Galben, Gri, Lime, Negru, Portocaliu, Rosu

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.