stickuri gravate verona
Stickuri gravate Verona
3,74 4,30  Selectează opțiunile
Reduceri!

Stickuri gravate Verona

3,74 4,30 

-15%

Încarcă personalizarea

 • Trebuie să fii logat ca să încarci fișiere

  Dimensiune maximă fișier: 3 MBFișiere acceptate: jpg jpeg jpe png gif pdf cdr

 • Trebuie să fii logat ca să încarci fișiere

  Dimensiune maximă fișier: 3 MBFișiere acceptate: jpg jpeg jpe png gif pdf cdr

Preț produse:

Preț personalizare:

Preț total:

Prețurile nu includ TVA!

 • Livrare GRATUITĂ pentru comenzi de minim 500 €+tva
 • Machetare GRATUITĂ
 • Livrare rapidă, chiar și în EASYBOX
 • Gravura laser are GARANȚIE PE VIAȚĂ!
 • Ai nevoie de ajutor? Poți să ne suni: 0744605375
 Plăți ONLINE sigure 100% 

Modalitati de plata Sagaris Promotion

Aceste stickuri USB Verona sunt realizate din metal cromat. Suprafața mare pentru personalizare îl face un cadou promoțional excelent. Standardul USB este 2.0. Viteza de scriere este de 5 Mb/s, iar cea de citire este de 18 Mb/s. Capacitățile disponibile sunt de 8 Gb și 16 Gb. Dimensiunea de personalizare este de 25 x 11 mm și se poate realiza prin gravură laser. Beneficiezi de garanție pe viață pentru gravura laser! Livrare în 3-5 zile lucrătoare!

Stickuri gravate Verona

Aceste stickuri gravate Verona se pot inscripționa prin gravură laser.  Personalizarea se realizează cu sigle, date de contact sau logo-uri și mesaje promoționale, în funcție de solicitarea fiecărui client. Ne trimiteți grafica și noi ne ocupăm de restul!

stickuri gravate verona
stickuri gravate verona

Livrare rapidă

Datorită fluxurilor de aprovizionare constante și a stocurilor interne, livrarea acestor stickuri Verona se realizează foarte repede! În doar 3-5 zile lucrătoare de la comandă!

Alegerea optimă

Mix-ul de marketing – IEFTIN, REPEDE, BINE – poate fi atins cu stickurile Verona din portofoliul nostru. În plus, stickurile sunt alese după o selecție atentă. Trebuie să avem siguranța că sunt viabile și îndeplinesc standardele de calitate.

stickuri gravate verona

O campanie este de succes când transmite mesajul corect, iar aceste stickuri gravate Verona pe care le avem în portofoliu, oferă o eleganță tactilă și un impact vizual deosebit. Aceste atribute le recomandă ca fiind instrumente puternice de marketing și comunicare. Sunt personalizabile prin gravură laser cu numele firmei, logo-ul sau sigla companiei, site-ul sau sloganul tău. Memoriile USB sunt instrumente utile în orice ocazie, iar cei care le primesc își amintesc cu ușurință proveniența lor.

Aceste stickuri USB Verona sunt printre cele mai vândute obiecte promoționale, fiind foarte atrăgătoare. Cea mai bună variantă pentru campanii de marketing remarcabile, este reprezentată de memoriile USB Verona.

Beneficiezi de GARANȚIE PE VIAȚĂ pentru gravura laser!

Avem performanțe remarcabile: putem să personalizăm prin gravură laser mai mult de 1000 de stickuri USB Verona în fiecare zi!

Stickuri gravate Verona

Aceste stickuri gravate Verona creează o imagine bună și de lungă durată în raport cu clienții, astfel că cei mai mulți își vor aminti de brand-ul promovat, chiar și după 12 luni. Impresionant, nu-i așa?

Echipa noastră lucrează în permanență pentru a-ți pune la îndemână obiecte promoționale de calitate prin care să fie evidențiate standardele și valorile pe care le promovezi. La noi vei găsi, întotdeauna, soluția ideală între cea mai bună calitate, timp și preț redus, precum și livrare rapidă!

Informații suplimentare

Greutate21 g
Dimensiuni54 × 16 × 7 mm
Capacitate: Fără selecție

8 Gb, 16 Gb

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.