Pix cu grip din pluta Trenton
Pix cu grip din pluta Trenton

Pix cu grip din pluta Trenton

0,86 

Personalizează-ți produsul

 • Trebuie să fii logat ca să încarci fișiere

  Dimensiune maximă fișier: 3 MBFișiere acceptate: jpg jpeg jpe png gif pdf cdr

 • Trebuie să fii logat ca să încarci fișiere

  Dimensiune maximă fișier: 3 MBFișiere acceptate: jpg jpeg jpe png gif pdf cdr

Preț produse:

Preț personalizare:

Preț total:

Prețurile nu includ TVA!

 • Livrare GRATUITĂ pentru comenzi de minim 500 €+tva
 • Machetare GRATUITĂ
 • Livrare rapidă, chiar și în EASYBOX
 • Gravura laser are GARANȚIE PE VIAȚĂ!
 • Ai nevoie de ajutor? Poți să ne suni: 0744605375
 Plăți ONLINE sigure 100% 

Modalitati de plata Sagaris Promotion

Pixurile Trenton sunt metalice și au finisări aurii. Au gripul realizat din plută și beneficiază de un capăt cauciucat pentru ecranele telefoanelor. Deschiderea se realizează prin apăsare. Dimensiunea de personalizare este de 50 x 5 mm și se poate realiza prin gravură laser. Mina este de culoare albastră. În plus, beneficiezi de GARANȚIE PE VIAȚĂ pentru gravura laser! Livrare rapidă începând cu 3 zile lucrătoare (în funcție de cantitate), incluzând personalizarea!

Pix cu grip din pluta Trenton

Acest pix cu grip din pluta Trenton se poate personaliza prin gravură laser cu sigle, date de contact sau logo-uri și mesaje promoționale, în funcție de solicitarea fiecărui client. Poți să fii sigur că gravura laser va arăta impecabil! Ne trimiți grafica și de restul ne ocupăm noi!

Pix cu grip din pluta Trenton

Gamă largă de culori și livrare rapidă

Datorită celor 11 culori disponibile, aceste pixuri gravate sunt adaptabile pe culorile campaniei de promovare. Fluxurile de aprovizionare constante și stocurile interne influențează livrarea pixurilor Trenton, care se realizează foarte repede! Începând cu 3 zile lucrătoare (în funcție de cantitate), incluzând personalizarea!

Pix cu grip din pluta Trenton

Alegerea optimă

Mix-ul de marketing – IEFTIN, REPEDE, BINE – poate fi atins cu pixurile gravate Trenton din portofoliul nostru. În plus, pixurile sunt alese după o selecție atentă. Trebuie să avem siguranța că pixurile sunt viabile și îndeplinesc standardele de calitate.

Pix cu grip din pluta Trenton

O campanie este de succes când transmite mesajul corect, iar aceste pixuri metalice personalizate Trenton pe care le avem în portofoliu, oferă o eleganță tactilă și un impact vizual deosebit. Aceste atribute le recomandă ca fiind instrumente puternice de marketing și comunicare. Sunt personalizabile prin gravură laser cu numele firmei, logo-ul sau sigla companiei, site-ul sau sloganul tău. Pixurile cu touch Trenton sunt instrumente utile în orice ocazie, iar cei care le primesc își amintesc cu ușurință proveniența lor.

Aceste pixuri metalice sunt printre cele mai vândute obiecte promoționale. Cea mai bună variantă pentru campanii de marketing remarcabile și elegante, este reprezentată de pixurile gravate Trenton.

Beneficiezi de GARANȚIE PE VIAȚĂ pentru gravura laser!

Pix cu grip din pluta Trenton

Acest pix cu grip din pluta Trenton creează o imagine bună și de lungă durată în raport cu clienții, astfel că cei mai mulți își vor aminti de brand-ul promovat, chiar și după 12 luni. Impresionant, nu-i așa? 

Echipa noastră lucrează în permanență pentru a-ți pune la îndemână obiecte promoționale de calitate prin care să fie evidențiate standardele și valorile pe care le promovezi. La noi vei găsi, întotdeauna, soluția ideală între cea mai bună calitate, timp și preț redus. Precum și livrare rapidă, începând cu 3 zile lucrătoare (în funcție de cantitate), incluzând personalizarea!

Informații suplimentare

Greutate20 g
Dimensiuni150 × 10 × 10 mm
Culoare: Fără selecție

Alb, Albastru, Albastru deschis, Burgundy, Graphite, Negru, Portocaliu, Rosu, Roz, Verde, Verde deschis

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.