Pixuri cu touch Olten
Pixuri cu touch Olten

Pixuri cu touch Olten

0,59 

Personalizează-ți produsul

 • Trebuie să fii logat ca să încarci fișiere

  Dimensiune maximă fișier: 3 MBFișiere acceptate: jpg jpeg jpe png gif pdf cdr

 • Trebuie să fii logat ca să încarci fișiere

  Dimensiune maximă fișier: 3 MBFișiere acceptate: jpg jpeg jpe png gif pdf cdr

Preț produse:

Preț personalizare:

Preț total:

Prețurile nu includ TVA!

 • Livrare GRATUITĂ pentru comenzi de minim 500 €+tva
 • Machetare GRATUITĂ
 • Livrare rapidă, chiar și în EASYBOX
 • Gravura laser are GARANȚIE PE VIAȚĂ!
 • Ai nevoie de ajutor? Poți să ne suni: 0744605375
 Plăți ONLINE sigure 100% 

Modalitati de plata Sagaris Promotion

Pixurile Olten sunt metalice, cu finisări mate. Zona de prindere este realizată din bambus. Pixurile au touch-screen. Deschiderea se realizează prin apăsare. Dimensiunea de personalizare este de 50 x 5 mm și se poate realiza prin gravură laser. Mina este de culoare albastră. În plus, beneficiezi de garanție pe viață pentru gravura laser! Livrare rapidă în 5-7 zile lucrătoare!

Pixuri cu touch Olten

Aceste pixuri cu touch Olten se pot inscripționa prin gravură laser. Se realizează cu sigle, date de contact sau logo-uri și mesaje promoționale, în funcție de solicitarea fiecărui client. Ne trimiți grafica și noi ne ocupăm de restul!

Pixuri cu touch Olten

Gamă largă de culori și livrare rapidă

Cele șase culori disponibile se adaptează cu ușurință de campania de marketing. Datorita fluxurilor de aprovizionare constante și a stocurilor interne însemnate, livrarea acestor pixuri gravate Olten se realizează foarte repede! În doar 5-7 zile lucrătoare de la comandă!

Pixuri cu touch Olten

Alegerea optimă

Mix-ul de marketing – IEFTIN, REPEDE, BINE – poate fi atins cu pixurile cu functie touch Olten din portofoliul nostru. În plus, pixurile sunt alese după o selecție atentă. Trebuie să avem siguranța că pixurile sunt viabile și îndeplinesc standardele de calitate.

Pixuri cu touch Olten

O campanie este de succes când transmite mesajul corect, iar aceste pixuri metalice cu touch Olten pe care le avem în portofoliu, oferă o eleganță tactilă și un impact vizual deosebit. Aceste atribute le recomandă ca fiind instrumente puternice de marketing și comunicare. Sunt personalizabile prin gravură laser cu numele firmei, logo-ul sau sigla companiei, site-ul sau sloganul tău. Pixurile Olten sunt instrumente utile în orice ocazie, iar cei care le primesc își amintesc cu ușurință proveniența lor.

Aceste pixuri metalice sunt printre cele mai vândute obiecte promoționale. Cea mai bună variantă pentru campanii de marketing remarcabile și ieftine, este reprezentată de pixurile Olten.

Beneficiezi de GARANȚIE PE VIAȚĂ pentru gravura laser!

Cum gravăm pixurile Olten?

Plecând de la afirmația că „o imagine face cât o mie de cuvinte”, te invităm să urmărești cum personalizăm aceste pixuri metalice. Avem performanțe remarcabile: putem să personalizăm prin gravură laser mai mult de 5000 de pixuri metalice în fiecare zi!

Pixuri cu touch Olten

Aceste pixuri cu touch Olten creează o imagine bună și de lungă durată în raport cu clienții, astfel că cei mai mulți își vor aminti de brand-ul promovat, chiar și după 12 luni. Impresionant, nu-i așa? 

Echipa noastră lucrează în permanență pentru a-ți pune la îndemână obiecte promoționale de calitate prin care să fie evidențiate standardele și valorile pe care le promovezi. La noi vei găsi, întotdeauna, soluția ideală între cea mai bună calitate, timp și preț redus, precum și livrare rapidă! În doar 5-7 zile lucrătoare de la comandă!

Informații suplimentare

Greutate16 g
Dimensiuni145 × 10 × 10 mm
Culoare: Fără selecție

Alb, Albastru inchis, Burgundy, Graphite, Negru, Verde

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.