Pixuri cu touch gravate Catania
Pixuri cu touch gravate Catania
0,44  Prețul inițial a fost: 0,44 €.0,37 Prețul curent este: 0,37 €. Selectează opțiunile
Reduceri!

Pixuri cu touch gravate Catania

Prețul inițial a fost: 0,44 €.Prețul curent este: 0,37 €.

-16%

Personalizează-ți produsul

 • Trebuie să fii logat ca să încarci fișiere

  Dimensiune maximă fișier: 3 MBFișiere acceptate: jpg jpeg jpe png gif pdf cdr

 • Trebuie să fii logat ca să încarci fișiere

  Dimensiune maximă fișier: 3 MBFișiere acceptate: jpg jpeg jpe png gif pdf cdr

Preț produse:

Preț personalizare:

Preț total:

Prețurile nu includ TVA!

 • Livrare GRATUITĂ pentru comenzi de minim 500 €+tva
 • Machetare GRATUITĂ
 • Livrare rapidă, chiar și în EASYBOX
 • Gravura laser are GARANȚIE PE VIAȚĂ!
 • Ai nevoie de ajutor? Poți să ne suni: 0744605375
 Plăți ONLINE sigure 100% 

Modalitati de plata Sagaris Promotion

Aceste pixuri cu touch gravate catania sunt realizate din oțel inoxidabil. Are un capăt moale pentru ecranele telefoanelor inteligente. Deschiderea se realizează prin răsucire. Dimensiunea de personalizare este de 40 x 4 mm și se realizează prin gravură laser. Mina este de culoare albastră. În plus, beneficiezi de garanție pe viață pentru gravura laser! Livrare EXPRESS începând cu 2 zile lucrătoare (în funcție de cantitate), incluzând personalizarea!

Pixuri cu touch gravate Catania

Aceste pixuri cu touch gravate Catania se inscripționează prin gravură laser. Se realizează cu sigle, date de contact sau logo-uri și mesaje promoționale, în funcție de solicitarea fiecărui client. Ne trimiți grafica și noi ne ocupăm de restul!

Pixuri cu touch gravate Catania

Livrare rapidă

Datorită fluxurilor de aprovizionare constante și a stocurilor interne, livrarea acestor pixuri cu touch Catania se realizează EXPRESS! Începând cu 2 zile lucrătoare (în funcție de cantitate), incluzând personalizarea!

Pixuri cu touch gravate Catania

Alegerea optimă

Mix-ul de marketing – IEFTIN, REPEDE, BINE – poate fi atins cu pixurile Catania din portofoliul nostru. În plus, pixurile sunt alese după o selecție atentă. Trebuie să avem siguranța că pixurile sunt viabile și îndeplinesc standardele de calitate.

Pixuri cu touch gravate Catania

O campanie este de succes când transmite mesajul corect, iar aceste pixuri cu touch gravate Catania pe care le avem în portofoliu, oferă o eleganță tactilă și un impact vizual deosebit. Aceste atribute le recomandă ca fiind instrumente puternice de marketing și comunicare. Sunt personalizabile prin gravură laser cu numele firmei, logo-ul sau sigla companiei, site-ul sau sloganul tău. Pixurile Catania sunt instrumente utile în orice ocazie, iar cei care le primesc își amintesc cu ușurință proveniența lor.

Aceste pixuri metalice sunt printre cele mai vândute obiecte promoționale. Cea mai bună variantă pentru campanii de marketing remarcabile și elegante, este reprezentată de pixurile cu touch Catania.

Beneficiezi de GARANȚIE PE VIAȚĂ pentru gravura laser!

Pixuri cu touch gravate Catania

Pixurile cu touch gravate Catania creează o imagine bună și de lungă durată în raport cu clienții, astfel că cei mai mulți își vor aminti de brand-ul promovat, chiar și după 12 luni. Impresionant, nu-i așa? 

Echipa noastră lucrează în permanență pentru a-ți pune la îndemână obiecte promoționale de calitate prin care să fie evidențiate standardele și valorile pe care le promovezi. La noi vei găsi, întotdeauna, soluția ideală între cea mai bună calitate, timp și preț redus, precum și livrare livrare EXPRESS începând cu 2 zile lucrătoare (în funcție de cantitate), incluzând personalizarea!

Informații suplimentare

Greutate7 g
Dimensiuni138 × 8 × 8 mm
Culoare: Fără selecție

Auriu, Champagne, Gri

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.