Pixuri personalizate Luebo
Pixuri personalizate Luebo
0,49  Prețul inițial a fost: 0,49 €.0,36 Prețul curent este: 0,36 €. Selectează opțiunile
Reduceri!

Pixuri personalizate Luebo

Prețul inițial a fost: 0,49 €.Prețul curent este: 0,36 €.

-27%

Personalizează-ți produsul

 • Trebuie să fii logat ca să încarci fișiere

  Dimensiune maximă fișier: 3 MBFișiere acceptate: jpg jpeg jpe png gif pdf cdr

 • Trebuie să fii logat ca să încarci fișiere

  Dimensiune maximă fișier: 3 MBFișiere acceptate: jpg jpeg jpe png gif pdf cdr

Preț produse:

Preț personalizare:

Preț total:

Prețurile nu includ TVA!

 • Livrare GRATUITĂ pentru comenzi de minim 500 €+tva
 • Machetare GRATUITĂ
 • Livrare rapidă, chiar și în EASYBOX
 • Gravura laser are GARANȚIE PE VIAȚĂ!
 • Ai nevoie de ajutor? Poți să ne suni: 0744605375
 Plăți ONLINE sigure 100% 

Modalitati de plata Sagaris Promotion

Aceste pixuri personalizate Luebo sunt realizate din aluminiu. În partea superioară are un capăt moale, de culoare neagră, pentru ecranele telefoanelor inteligente. Deschiderea se realizează prin răsucire. Dimensiunea de personalizare este de 50 x 5 mm și se realizează prin gravură laser. Mina este de culoare albastră. În plus, beneficiezi de garanție pe viață pentru gravura laser! Livrare EXPRESS începând cu 2 zile lucrătoare (în funcție de cantitate), incluzând personalizarea!

Pixuri personalizate Luebo

Aceste pixuri personalizate Luebo se inscripționează prin gravură laser. Se realizează cu sigle, date de contact sau logo-uri și mesaje promoționale, în funcție de solicitarea fiecărui client. Ne trimiteți grafica și noi ne ocupăm de restul!

Pixuri personalizate Luebo
Pixuri personalizate Luebo

Livrare rapidă

Datorita fluxurilor de aprovizionare constante și a stocurilor interne, livrarea acestor pixuri personalizate Luebo se realizează EXPRESS! Începând cu 2 zile lucrătoare (în funcție de cantitate), incluzând personalizarea!

Alegerea optimă

Mix-ul de marketing – IEFTIN, REPEDE, BINE – poate fi atins cu pixurile Luebo din portofoliul nostru. În plus, pixurile sunt alese dupa o selecție atentă. Trebuie să avem siguranța că pixurile sunt viabile și îndeplinesc standardele de calitate.

Pixuri personalizate Luebo

O campanie este de succes când transmite mesajul corect, iar aceste pixuri personalizate Luebo pe care le avem în portofoliu, oferă o eleganță tactilă și un impact vizual deosebit. Aceste atribute le recomandă ca fiind instrumente puternice de marketing și comunicare. Sunt personalizabile prin gravură laser cu numele firmei, logo-ul sau sigla companiei, site-ul sau sloganul tău. Pixurile Luebo sunt instrumente utile în orice ocazie, iar cei care le primesc își amintesc cu ușurință proveniența lor.

Aceste pixuri gravate sunt printre cele mai căutate obiecte promoționale. Cea mai bună variantă pentru campanii de marketing remarcabile și ieftine, este reprezentată de pixurile metalice Luebo.

Beneficiezi de GARANȚIE PE VIAȚĂ pentru gravura laser!

Cum gravăm pixurile Luebo?

Plecând de la afirmația că „o imagine face cât o mie de cuvinte”, te invităm să urmărești cum personalizăm aceste pixuri metalice. Avem performanțe remarcabile: putem să personalizăm prin gravură laser mai mult de 5000 de pixuri metalice în fiecare zi!

Pixuri personalizate Luebo

Pixurile personalizate Luebo creează o imagine bună și de lungă durată în raport cu clienții, astfel că cei mai mulți își vor aminti de brand-ul promovat, chiar și după 12 luni. Impresionant, nu-i așa? 

Echipa noastră lucrează în permanență pentru a-ți pune la îndemână obiecte promoționale de calitate prin care să fie evidențiate standardele și valorile pe care le promovezi. La noi vei găsi, întotdeauna, soluția ideală între cea mai bună calitate, timp și preț redus, precum și livrare livrare EXPRESS începând cu 2 zile lucrătoare (în funcție de cantitate), incluzând personalizarea!

Informații suplimentare

Greutate12 g
Dimensiuni128 × 9 × 9 mm
Culoare: Fără selecție

Albastru, Negru, Rosu, Verde

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.