Pixuri cu touch Blanco
Pixuri cu touch Blanco
0,58  Prețul inițial a fost: 0,58 €.0,47 Prețul curent este: 0,47 €. Selectează opțiunile
Reduceri!

Pixuri cu touch Blanco

Prețul inițial a fost: 0,58 €.Prețul curent este: 0,47 €.

-19%

Încarcă personalizarea

 • Trebuie să fii logat ca să încarci fișiere

  Dimensiune maximă fișier: 3 MBFișiere acceptate: jpg jpeg jpe png gif pdf cdr

 • Trebuie să fii logat ca să încarci fișiere

  Dimensiune maximă fișier: 3 MBFișiere acceptate: jpg jpeg jpe png gif pdf cdr

Preț produse:

Preț personalizare:

Preț total:

Prețurile nu includ TVA!

 • Livrare GRATUITĂ pentru comenzi de minim 500 €+tva
 • Machetare GRATUITĂ
 • Livrare rapidă, chiar și în EASYBOX
 • Gravura laser are GARANȚIE PE VIAȚĂ!
 • Ai nevoie de ajutor? Poți să ne suni: 0744605375
 Plăți ONLINE sigure 100% 

Modalitati de plata Sagaris Promotion

Pixrile Blanco sunt realizate din aluminiu. Sunt clasice și elegante, având finisare cauciucată. Este un element esențial de birou cu un design clasic și simplu. Deschiderea se realizează prin apăsare. Dimensiunea de personalizare este de 40 x 6 mm și se realizează prin gravură laser, tampografie la maxim două culori sau print UV în policromie. Mina este de culoare albastră. Livrare rapidă în 5-7 zile lucrătoare de la comandă!

Pixuri cu touch Blanco

Aceste pixuri cu touch Blanco se pot personaliza prin gravură laser, tampografie la maxim două culori sau imprimare UV în policromie. Se realizează cu sigle, date de contact sau logo-uri și mesaje promoționale, în funcție de solicitarea fiecărui client. Ne trimiți grafica și de restul ne ocupăm noi!

Pixuri cu touch Blanco

Gamă largă de culori

Datorită celor 8 culori disponibile, aceste pixuri personalizate Blanco sunt adaptabile pe culorile campaniei de promovare. Datorită fluxurilor de aprovizionare constante și a stocurilor interne, livrarea acestor pixuri metalice Blanco se realizează foarte repede! În doar 5-7 zile lucrătoare de la comandă!

Pixuri cu touch Blanco

Alegerea optimă

Mix-ul de marketing – IEFTIN, REPEDE, BINE – poate fi atins cu pixurile din aluminiu Blanco din portofoliul nostru. În plus, pixurile sunt alese dupa o selecție atentă. Trebuie să avem siguranța că pixurile sunt viabile și îndeplinesc standardele de calitate.

Pixuri cu touch Blanco

O campanie este de succes când transmite mesajul corect. Iar aceste pixuri personalizate Blanco pe care le avem în portofoliu, oferă o eleganță tactilă și un impact vizual deosebit. Aceste atribute le recomandă ca fiind instrumente puternice de marketing și comunicare. Sunt personalizabile prin gravură laser, tampografie la maxim două culori sau imprimare UV în policromie cu numele firmei, logo-ul sau sigla companiei, site-ul sau sloganul tău. Pixurile metalice Blanco sunt instrumente utile în orice ocazie, iar cei care le primesc își amintesc cu ușurință proveniența lor.

Aceste pixuri metalice sunt printre cele mai căutate obiecte promoționale. Cea mai bună variantă pentru campanii de marketing remarcabile și eficiente, este reprezentată de pixurile metalice personalizate Blanco.

Cum gravăm pixurile metalice?

Plecând de la afirmația că „o imagine face cât o mie de cuvinte”, te invităm să urmărești cum personalizăm aceste pixuri metalice. Avem performanțe remarcabile: putem să personalizăm prin gravură laser de înaltă calitate mai mult de 5000 de pixuri metalice în fiecare zi!

Pixuri cu touch Blanco

Aceste pixuri cu touch Blanco creează o imagine bună și de lungă durată în raport cu clienții, astfel că cei mai mulți își vor aminti de brand-ul promovat, chiar și după 12 luni. Impresionant, nu-i așa? 

Echipa noastră lucrează în permanență pentru a-ți pune la îndemână obiecte promoționale de calitate prin care să fie evidențiate standardele și valorile pe care le promovezi. La noi vei găsi, întotdeauna, soluția ideală între cea mai bună calitate, timp și preț redus, precum și livrare rapidă, în 5-7 zile lucrătoare de la comandă!

Informații suplimentare

Greutate20 g
Dimensiuni148 × 10 × 10 mm
Culoare: Alege culoarea

Alb-Albastru, Alb-Albastru inchis, Alb-Gri, Alb-Negru, Alb-Portocaliu, Alb-Rosu, Alb-Verde, Alb-Verde inchis

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.