Pixuri personalizate Frank
Pixuri personalizate Frank

Pixuri personalizate Frank

0,88 

Încarcă personalizarea

  • Trebuie să fii logat ca să încarci fișiere

    Dimensiune maximă fișier: 3 MBFișiere acceptate: jpg jpeg jpe png gif pdf cdr

Preț produse:

Preț personalizare:

Preț total:

Prețurile nu includ TVA!

  • Livrare GRATUITĂ pentru comenzi de minim 500 €+tva
  • Machetare GRATUITĂ
  • Livrare rapidă, chiar și în EASYBOX
  • Gravura laser are GARANȚIE PE VIAȚĂ!
  • Ai nevoie de ajutor? Poți să ne suni: 0744605375
 Plăți ONLINE sigure 100% 

Modalitati de plata Sagaris Promotion

Pixurile metalice Frank sunt realizate din metal și bambus. Au o suprafață plăcută la atingere. Combinția dintre bambus și metal generează un aspect modern și elegant. Deschiderea se realizează prin apăsare. Dimensiunea de personalizare este de 50 x 5 mm și se poate realiza prin gravură laser de tip oglindă! Mina este de culoare albastră. În plus, beneficiezi de garanție pe viață pentru gravura laser! Livrare rapidă în 5-10 zile lucrătoare!

Pixuri personalizate Frank

Aceste pixuri personalizate Frank se pot inscripționa prin gravură laser de înaltă calitate. Personalizarea se realizează cu sigle, date de contact sau logo-uri și mesaje promoționale, în funcție de solicitarea fiecărui client. Ne trimiți grafica și noi ne ocupăm de restul!

Pixuri personalizate Frank

Livrare rapidă

Datorită fluxurilor de aprovizionare constante și a stocurilor interne, livrarea acestor pixuri metalice Frank se realizează foarte repede! În doar 5-10 zile lucrătoare de la comandă!

Pixuri personalizate Frank

Alegerea optimă

Mix-ul de marketing – IEFTIN, REPEDE, BINE – poate fi atins cu pixurile Frank din portofoliul nostru. În plus, pixurile sunt alese după o selecție atentă. Trebuie să avem siguranța că pixurile sunt viabile și îndeplinesc standardele de calitate.

Pixuri personalizate Frank

O campanie este de succes când transmite mesajul corect, iar aceste pixuri metalice Frank pe care le avem în portofoliu, oferă o eleganță tactilă și un impact vizual deosebit. Aceste atribute le recomandă ca fiind instrumente puternice de marketing și comunicare. Sunt personalizabile prin gravură laser cu numele firmei, logo-ul sau sigla companiei, site-ul sau sloganul tău. Pixurile Frank sunt instrumente utile în orice ocazie, iar cei care le primesc își amintesc cu ușurință proveniența lor.

Aceste pixuri metalice sunt printre cele mai vândute obiecte promoționale. Cea mai bună variantă pentru campanii de marketing remarcabile și elegante, este reprezentată de pixurile Frank.

Beneficiezi de GARANȚIE PE VIAȚĂ pentru gravura laser!

Pixuri personalizate Frank

Aceste pixuri personalizate Frank creează o imagine bună și de lungă durată în raport cu clienții, astfel că cei mai mulți își vor aminti de brand-ul promovat, chiar și după 12 luni. Impresionant, nu-i așa? 

Echipa noastră lucrează în permanență pentru a-ți pune la îndemână obiecte promoționale de calitate prin care să fie evidențiate standardele și valorile pe care le promovezi. La noi vei găsi, întotdeauna, soluția ideală între cea mai bună calitate, timp și preț redus, precum și livrare rapidă!

Informații suplimentare

Greutate16 g
Dimensiuni144 × 11 × 11 mm
Culoare: Alege culoarea

Negru-Albastru deschis, Negru-Argintiu, Negru-Portocaliu, Negru-Rosu, Negru-Verde

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.