Pix metalic cauciucat Ruben
Pix metalic cauciucat Ruben

Pix metalic cauciucat Ruben

0,54 

Încarcă personalizarea

  • Trebuie să fii logat ca să încarci fișiere

    Dimensiune maximă fișier: 3 MBFișiere acceptate: jpg jpeg jpe png gif pdf cdr

Preț produse:

Preț personalizare:

Preț total:

Prețurile nu includ TVA!

  • Livrare GRATUITĂ pentru comenzi de minim 500 €+tva
  • Machetare GRATUITĂ
  • Livrare rapidă, chiar și în EASYBOX
  • Gravura laser are GARANȚIE PE VIAȚĂ!
  • Ai nevoie de ajutor? Poți să ne suni: 0744605375
 Plăți ONLINE sigure 100% 

Modalitati de plata Sagaris Promotion

Pixurile metalice Ruben au un design clasic. Suprafața pixului este cauciucată. Deschiderea se realizează prin apăsare. Dimensiunea de personalizare este de 40 x 5 mm și se poate realiza prin gravură laser. Mina este de culoare albastră. În plus, beneficiezi de GARANȚIE PE VIAȚĂ pentru gravura laser! Livrare rapidă începând cu 7 zile lucrătoare (în funcție de cantitate), incluzând personalizarea!

Pix metalic cauciucat Ruben

Acest pix metalic cauciucat Ruben se poate personaliza prin gravură laser cu sigle, date de contact sau logo-uri și mesaje promoționale, în funcție de solicitarea fiecărui client. Poți să fii sigur că gravura laser va arăta impecabil! Ne trimiți grafica și de restul ne ocupăm noi!

Pix metalic cauciucat Ruben

Gamă largă de culori și livrare rapidă

Datorită celor 14 culori disponibile, aceste pixuri gravate sunt adaptabile pe culorile campaniei de promovare. Fluxurile de aprovizionare constante și stocurile interne influențează livrarea pixurilor metalice Ruben, care se realizează foarte repede! Începând cu 7 zile lucrătoare (în funcție de cantitate), incluzând personalizarea!

Pix metalic cauciucat Ruben

Alegerea optimă

Mix-ul de marketing – IEFTIN, REPEDE, BINE – poate fi atins cu pixurile metalice Ruben din portofoliul nostru. În plus, pixurile sunt alese după o selecție atentă. Trebuie să avem siguranța că pixurile sunt viabile și îndeplinesc standardele de calitate.

Pix metalic cauciucat Ruben

O campanie este de succes când transmite mesajul corect, iar aceste pixuri metalice personalizate Ruben pe care le avem în portofoliu, oferă o eleganță tactilă și un impact vizual deosebit. Aceste atribute le recomandă ca fiind instrumente puternice de marketing și comunicare. Sunt personalizabile prin gravură laser cu numele firmei, logo-ul sau sigla companiei, site-ul sau sloganul tău. Pixurile cauciucate Ruben sunt instrumente utile în orice ocazie, iar cei care le primesc își amintesc cu ușurință proveniența lor.

Aceste pixuri metalice sunt printre cele mai vândute obiecte promoționale. Cea mai bună variantă pentru campanii de marketing remarcabile și elegante, este reprezentată de pixurile gravate Ruben.

Beneficiezi de GARANȚIE PE VIAȚĂ pentru gravura laser!

Pix metalic cauciucat Ruben

Acest pix metalic cauciucat Ruben creează o imagine bună și de lungă durată în raport cu clienții, astfel că cei mai mulți își vor aminti de brand-ul promovat, chiar și după 12 luni. Impresionant, nu-i așa? 

Echipa noastră lucrează în permanență pentru a-ți pune la îndemână obiecte promoționale de calitate prin care să fie evidențiate standardele și valorile pe care le promovezi. La noi vei găsi, întotdeauna, soluția ideală între cea mai bună calitate, timp și preț redus. Precum și livrare rapidă, începând cu 7 zile lucrătoare (în funcție de cantitate), incluzând personalizarea!

Informații suplimentare

Greutate18 g
Dimensiuni142 × 8 × 8 mm
Culoare: Alege culoarea

Alb, Albastru, Albastru deschis, Albastru inchis, Galben, Graphite, Negru, Portocaliu, Rosu, Roz, Verde, Verde deschis, Verde inchis, Violet

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.