Pixuri din aluminiu reciclat Borg
Pixuri din aluminiu reciclat Borg

Pixuri din aluminiu reciclat Borg

0,59 

Personalizează-ți produsul

 • Trebuie să fii logat ca să încarci fișiere

  Dimensiune maximă fișier: 3 MBFișiere acceptate: jpg jpeg jpe png gif pdf cdr

 • Trebuie să fii logat ca să încarci fișiere

  Dimensiune maximă fișier: 3 MBFișiere acceptate: jpg jpeg jpe png gif pdf cdr

Preț produse:

Preț personalizare:

Preț total:

Prețurile nu includ TVA!

 • Livrare GRATUITĂ pentru comenzi de minim 500 €+tva
 • Machetare GRATUITĂ
 • Livrare rapidă, chiar și în EASYBOX
 • Gravura laser are GARANȚIE PE VIAȚĂ!
 • Ai nevoie de ajutor? Poți să ne suni: 0744605375
 Plăți ONLINE sigure 100% 

Modalitati de plata Sagaris Promotion

Pixurile metalice Borg sunt realizate din aluminiu reciclat. Deschiderea se realizează prin apăsare. Dimensiunea de personalizare este de 50 x 5 mm și se realizează prin gravură laser. Mina este jumbo, de culoare albastră. În plus, beneficiezi de GARANȚIE PE VIAȚĂ pentru gravura laser! Livrare EXPRESS începând cu 7 zile lucrătoare (în funcție de cantitate), incluzând personalizarea!

Pixuri din aluminiu reciclat Borg

Aceste pixuri din aluminiu reciclat Borg se pot personaliza prin gravură laser cu sigle, date de contact sau logo-uri și mesaje promoționale, în funcție de solicitarea fiecărui client. Poți să fii sigur că gravura laser va arăta impecabil! Ne trimiți grafica și de restul ne ocupăm noi!

Pixuri din aluminiu reciclat Borg

Gamă largă de culori și livrare rapidă

Datorită celor 5 culori disponibile, aceste pixuri gravate sunt adaptabile pe culorile campaniei de promovare. Fluxurile de aprovizionare constante și stocurile interne influențează livrarea pixurilor metalice Borg, care se realizează EXPRESS! Începând cu 7 zile lucrătoare (în funcție de cantitate), incluzând personalizarea!

Pixuri din aluminiu reciclat Borg

Alegerea optimă

Mix-ul de marketing – IEFTIN, REPEDE, BINE – poate fi atins cu pixurile gravate Borg din portofoliul nostru. În plus, pixurile sunt alese după o selecție atentă. Trebuie să avem siguranța că pixurile sunt viabile și îndeplinesc standardele de calitate.

Pixuri din aluminiu reciclat Borg

O campanie este de succes când transmite mesajul corect, iar aceste pixuri metalice personalizate Borg pe care le avem în portofoliu, oferă o eleganță tactilă și un impact vizual deosebit. Aceste atribute le recomandă ca fiind instrumente puternice de marketing și comunicare. Sunt personalizabile prin gravură laser cu numele firmei, logo-ul sau sigla companiei, site-ul sau sloganul tău. Pixurile Borg sunt instrumente utile în orice ocazie, iar cei care le primesc își amintesc cu ușurință proveniența lor.

Aceste pixuri metalice sunt printre cele mai vândute obiecte promoționale. Cea mai bună variantă pentru campanii de marketing remarcabile și eficiente, este reprezentată de pixurile gravate Borg.

Beneficiezi de GARANȚIE PE VIAȚĂ pentru gravura laser!

Cum gravăm pixurile metalice Borg?

Plecând de la afirmația că „o imagine face cât o mie de cuvinte”, te invităm să urmărești cum personalizăm aceste pixuri metalice. Avem performanțe remarcabile: putem să personalizăm prin gravură laser mai mult de 5000 de pixuri metalice în fiecare zi!

Pixuri din aluminiu reciclat Borg

Aceste pixuri din aluminiu reciclat Borg creează o imagine bună și de lungă durată în raport cu clienții, astfel că cei mai mulți își vor aminti de brand-ul promovat, chiar și după 12 luni. Impresionant, nu-i așa? 

Echipa noastră lucrează în permanență pentru a-ți pune la îndemână obiecte promoționale de calitate prin care să fie evidențiate standardele și valorile pe care le promovezi. La noi vei găsi, întotdeauna, soluția ideală între cea mai bună calitate, timp și preț redus. Precum și livrare EXPRESS începând cu 7 zile lucrătoare (în funcție de cantitate), incluzând personalizarea!

Informații suplimentare

Greutate17 g
Dimensiuni140 × 11 × 11 mm
Culoare: Fără selecție

Albastru, Argintiu, Negru, Rosu, Verde

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.