Palarie cowboy personalizata Texas
Palarie cowboy personalizata Texas

Palarie cowboy personalizata Texas

3,89 

Încarcă personalizarea

  • Trebuie să fii logat ca să încarci fișiere

    Dimensiune maximă fișier: 3 MBFișiere acceptate: jpg jpeg jpe png gif pdf cdr

Preț produse:

Preț personalizare:

Preț total:

Prețurile nu includ TVA!

  • Livrare GRATUITĂ pentru comenzi de minim 500 €+tva
  • Machetare GRATUITĂ
  • Livrare rapidă, chiar și în EASYBOX
  • Gravura laser are GARANȚIE PE VIAȚĂ!
  • Ai nevoie de ajutor? Poți să ne suni: 0744605375
 Plăți ONLINE sigure 100% 

Modalitati de plata Sagaris Promotion

Pălărie cowboy din paie naturale cu bandă de poliester. Dimensiunea de personalizare este de 430 x 15 mm și se realizează prin transfer digital fullcolor. Prețul personalizării se va comunica după macheta grafică. Livrare EXPRESS începând cu 5 zile lucrătoare (în funcție de cantitate), incluzând personalizarea!

Palarie cowboy personalizata Texas

Această palarie cowboy personalizata Texas se poate inscripționa prin transfer digital fullcolor. Personalizarea se realizează cu sigle, date de contact sau logo-uri și mesaje promoționale, în funcție de solicitarea fiecărui client. Ne trimiți grafică și noi ne ocupăm de restul!

Palarie cowboy personalizata Texas

Gamă exclusivă de culori și livrare rapidă

Datorită celor 2 culori exclusive, pălăria din paie Texas este adaptabilă pe culorile campaniei de promovare. Fluxurile de aprovizionare constante și stocurile interne influențează livrarea acestei loțiuni pentru plajă, care se realizează EXPRESS! Începând cu 5 zile lucrătoare (în funcție de cantitate), incluzând personalizarea!

Palarie cowboy personalizata Texas

Alegerea optimă

Mix-ul de marketing – IEFTIN, REPEDE, BINE – poate fi atins cu pălăria personalizată Texas din portofoliul nostru. În plus, toate pălăriile personalizate au fost selectate atent. Trebuie să avem siguranța că sunt conforme și îndeplinește standardele de calitate.

Palarie cowboy personalizata Texas

O campanie este de succes când transmite mesajul corect, iar pălăria personalizată Texas pe care o avem în portofoliu, oferă o eleganță tactilă și un impact vizual deosebit. Aceste atribute o recomandă ca fiind instrumente puternice de marketing și comunicare. Este personalizabilă prin transfer digital fullcolor, cu numele firmei, logo-ul sau sigla companiei, site-ul sau sloganul tău. Pălăriile din paie sunt accesorii utile în zilele însorite sau ploioase, iar cei care le primesc își amintesc cu ușurință proveniența lor.

Pălăria personalizată Texas face parte din familia celor mai atractive produse, fiind printre cele mai vândute obiecte promoționale în sezonul estival. Este un produs cu destinație precisă, fiind utilizată în zilele însorite. Dar și ca obiecte promoționale pentru partenerii de afaceri.

Palarie cowboy personalizata Texas

Această palarie cowboy personalizata Texas creează o imagine bună și de lungă durată în raport cu clienții. Astfel că cei mai mulți își vor aminti de brand-ul promovat, chiar și după 12 luni. Impresionant, nu-i așa? 

Echipa noastră lucrează în permanență pentru a-ți pune la îndemână obiecte promoționale de calitate prin care să fie evidențiate standardele și valorile pe care le promovezi. La noi vei găsi, întotdeauna, soluția ideală între cea mai bună calitate, timp și preț redus. Precum și livrare EXPRESS începând cu 5 zile lucrătoare (în funcție de cantitate), incluzând personalizarea!

Informații suplimentare

Greutate83 g
Dimensiuni360 × 360 × 100 mm
Culoare: Alege culoarea

Bej, Negru

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.