Rucsac din poliester 600D Berlin
Rucsac din poliester 600D Berlin

Rucsac din poliester 600D Berlin

22,78 

Încarcă personalizarea

  • Trebuie să fii logat ca să încarci fișiere

    Dimensiune maximă fișier: 3 MBFișiere acceptate: jpg jpeg jpe png gif pdf cdr

Preț produse:

Preț personalizare:

Preț total:

Prețurile nu includ TVA!

  • Livrare GRATUITĂ pentru comenzi de minim 500 €+tva
  • Machetare GRATUITĂ
  • Livrare rapidă, chiar și în EASYBOX
  • Gravura laser are GARANȚIE PE VIAȚĂ!
  • Ai nevoie de ajutor? Poți să ne suni: 0744605375
 Plăți ONLINE sigure 100% 

Modalitati de plata Sagaris Promotion

Rucsac din poliester 600D în două nuanțe, cu barete de umăr buretate, compartiment principal interior, un compartiment pentru laptop de 13 inchi și un cablu USB. Compartiment principal cu fermoar la spate, pentru protecție sporită. Dimensiunea de personalizare este de 140 x 140 mm și se poate realiza prin transfer digital fullcolor. Prețul personlizării se va comunica după macheta grafică. Livrare EXPRESS începând cu 5 zile lucrătoare (în funcție de cantitate), incluzând personalizarea!

Rucsac din poliester 600D Berlin

Acest rucsac din poliester 600D Berlin se personalizează prin transfer digital fullcolor. Se realizează cu sigle, date de contact sau logo-uri și mesaje promoționale, în funcție de solicitarea fiecărui client. Ne trimiteți grafica și noi ne ocupăm de restul!

Rucsac din poliester 600D Berlin

Livrare rapidă

Datorită fluxurilor de aprovizionare constante și a stocurilor interne, livrarea acestor rucsacuri personalizate Berlin se realizează EXPRESS! Începând cu 5 zile lucrătoare (în funcție de cantitate), incluzând personalizarea!

Rucsac din poliester 600D Berlin

Alegerea optimă

Mix-ul de marketing – IEFTIN, REPEDE, BINE – poate fi atins cu rucsacii Berlin din portofoliul nostru. În plus, toate rucsacurile au fost selectate atent. Trebuie să avem siguranța că aceste rucsacuri personalizate Berlin sunt viabile și îndeplinesc standardele de calitate.

Rucsac din poliester 600D Berlin

O campanie este de succes când transmite mesajul corect, iar aceste rucsacuri personalizate pe care le avem în portofoliu, oferă o eleganță tactilă și un impact vizual deosebit. Aceste atribute le recomandă ca fiind instrumente puternice de marketing și comunicare. Sunt personalizabile prin transfer digital fullcolor, cu numele firmei, logo-ul sau sigla companiei, site-ul sau sloganul tău. Rucsacurile Berlin sunt instrumente utile în orice ocazie, iar cei care le primesc își amintesc cu ușurință proveniența lor.

Rucsacurile personalizate Berlin fac parte din familia celor mai atractive și utile produse, fiind printre cele mai elegante obiecte promoționale. Rucsacul personalizat este un produs cu destinație complexă, fiind utilizate ca și accesorii pentru călătorii. Dar și ca obiecte promoționale pentru partenerii de afaceri.

Rucsac din poliester 600D Berlin

Acest rucsac din poliester 600D Berlin creează o imagine bună și de lungă durată în raport cu clienții, astfel că cei mai mulți își vor aminti de brand-ul promovat, chiar și după 12 luni. Impresionant, nu-i așa? 

Echipa noastră lucrează în permanență pentru a-ți pune la îndemână obiecte promoționale de calitate prin care să fie evidențiate standardele și valorile pe care le promovezi. La noi vei găsi, întotdeauna, soluția ideală între cea mai bună calitate, timp și preț redus. Precum și livrare EXPRESS începând cu 5 zile lucrătoare (în funcție de cantitate), incluzând personalizarea!

Informații suplimentare

Greutate529 g
Dimensiuni450 × 260 × 130 mm
Culoare: Alege culoarea

Albastru inchis, Gri, Negru

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.