Lotiune pentru plaja Suncare
Lotiune pentru plaja Suncare
2,04  Prețul inițial a fost: 2,04 €.1,97 Prețul curent este: 1,97 €. Selectează opțiunile
Reduceri!

Lotiune pentru plaja Suncare

Prețul inițial a fost: 2,04 €.Prețul curent este: 1,97 €.

-3%

Încarcă personalizarea

  • Trebuie să fii logat ca să încarci fișiere

    Dimensiune maximă fișier: 3 MBFișiere acceptate: jpg jpeg jpe png gif pdf cdr

Preț produse:

Preț personalizare:

Preț total:

Prețurile nu includ TVA!

  • Livrare GRATUITĂ pentru comenzi de minim 500 €+tva
  • Machetare GRATUITĂ
  • Livrare rapidă, chiar și în EASYBOX
  • Gravura laser are GARANȚIE PE VIAȚĂ!
  • Ai nevoie de ajutor? Poți să ne suni: 0744605375
 Plăți ONLINE sigure 100% 

Modalitati de plata Sagaris Promotion

Alege această loțiune pentru plajă cu factor de protecţie solară SPF25. Dimensiunea de personalizare este de 23 x 23 mm și se poate realiza prin tampografie, maxim o culoare. Prețul personalizării se va comunica după macheta grafică. Livrare EXPRESS începând cu 6 zile lucrătoare (în funcție de cantitate), incluzând personalizarea!

Lotiune pentru plaja Suncare

Această lotiune pentru plaja Suncare se poate personaliza prin tampografie la maxim o culoare. Inscripționarea se realizează cu sigle, date de contact sau logo-uri și mesaje promoționale, în funcție de solicitarea fiecărui client. Ne trimiți grafică și noi ne ocupăm de restul!

Lotiune pentru plaja Suncare

Gamă largă de culori și livrare rapidă

Datorită celor 6 culori disponibile, loțiunea de plajă este adaptabilă pe culorile campaniei de promovare. Fluxurile de aprovizionare constante și stocurile interne influențează livrarea acestei loțiuni pentru plajă, care se realizează EXPRESS! Începând cu 6 zile lucrătoare (în funcție de cantitate), incluzând personalizarea!

Lotiune pentru plaja Suncare

Alegerea optimă

Mix-ul de marketing – IEFTIN, REPEDE, BINE – poate fi atins cu loțiunea de plajă Suncare din portofoliul nostru. În plus, toate recipientele personalizate au fost selectate atent. Trebuie să avem siguranța că loțiunea este conformă și îndeplinește standardele de calitate.

Lotiune pentru plaja Suncare

O campanie este de succes când transmite mesajul corect, iar loțiunea de plajă pe care o avem în portofoliu, oferă o eleganță tactilă și un impact vizual deosebit. Aceste atribute o recomandă ca fiind instrumente puternice de marketing și comunicare. Este personalizabilă prin tampografie, maxim o culoare, cu numele firmei, logo-ul sau sigla companiei, site-ul sau sloganul tău. Recipientele cu loțiune sunt instrumente utile în ocazii specifice, iar cei care le primesc își amintesc cu ușurință proveniența lor.

Loțiunea de plajă personalizată face parte din familia celor mai atractive produse, fiind printre cele mai vândute obiecte promoționale în sezonul estival. Este un produs cu destinație precisă, fiind utilizată în zilele însorite. Dar și ca obiecte promoționale pentru partenerii de afaceri.

Lotiune pentru plaja Suncare

Această lotiune pentru plaja Suncare creează o imagine bună și de lungă durată în raport cu clienții. Astfel că cei mai mulți își vor aminti de brand-ul promovat, chiar și după 12 luni. Impresionant, nu-i așa? 

Echipa noastră lucrează în permanență pentru a-ți pune la îndemână obiecte promoționale de calitate prin care să fie evidențiate standardele și valorile pe care le promovezi. La noi vei găsi, întotdeauna, soluția ideală între cea mai bună calitate, timp și preț redus. Precum și livrare EXPRESS începând cu 6 zile lucrătoare (în funcție de cantitate), incluzând personalizarea!

Informații suplimentare

Greutate45 g
Dimensiuni47 × 24 × 9 mm
Culoare: Fără selecție

Alb, Albastru, Galben, Negru, Portocaliu, Rosu

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.