Ochelari de soare personalizati America
Ochelari de soare personalizati America
1,49  Prețul inițial a fost: 1,49 €.0,99 Prețul curent este: 0,99 €. Selectează opțiunile
Reduceri!

Ochelari de soare personalizati America

Prețul inițial a fost: 1,49 €.Prețul curent este: 0,99 €.

-34%

Încarcă personalizarea

  • Trebuie să fii logat ca să încarci fișiere

    Dimensiune maximă fișier: 3 MBFișiere acceptate: jpg jpeg jpe png gif pdf cdr

Preț produse:

Preț personalizare:

Preț total:

Prețurile nu includ TVA!

  • Livrare GRATUITĂ pentru comenzi de minim 500 €+tva
  • Machetare GRATUITĂ
  • Livrare rapidă, chiar și în EASYBOX
  • Gravura laser are GARANȚIE PE VIAȚĂ!
  • Ai nevoie de ajutor? Poți să ne suni: 0744605375
 Plăți ONLINE sigure 100% 

Modalitati de plata Sagaris Promotion

Alege acești ochelari de soare clasici cu protecție UV400. Dimensiunea de personalizare este de 65 x 8 mm și se poate realiza prin tampografie, maxim 4 culori, pe ambele brațe ale ochelarilor. Prețul personalizării se va comunica după macheta grafică. Livrare EXPRESS începând cu 6 zile lucrătoare (în funcție de cantitate), incluzând personalizarea!

Ochelari de soare personalizati America

Acești ochelari de soare personalizati America se pot personaliza prin tampografie la maxim patru culori. Inscripționarea se realizează cu sigle, date de contact sau logo-uri și mesaje promoționale, în funcție de solicitarea fiecărui client. Ne trimiți grafică și noi ne ocupăm de restul!

Ochelari de soare personalizati America

Gamă largă de culori și livrare rapidă

Datorită celor 8 culori disponibile, ochelarii de soare America sunt adaptabili pe culorile campaniei de promovare. Fluxurile de aprovizionare constante și stocurile interne influențează livrarea ochelarilor de soare, care se realizează EXPRESS! Începând cu 6 zile lucrătoare (în funcție de cantitate), incluzând personalizarea!

Ochelari de soare personalizati America

Alegerea optimă

Mix-ul de marketing – IEFTIN, REPEDE, BINE – poate fi atins cu ochelarii de soare America din portofoliul nostru. În plus, toți ochelarii de soare personalizați au fost selectați atent. Trebuie să avem siguranța că ochelarii de soare sunt viabili și îndeplinesc standardele de calitate.

Ochelari de soare personalizati America

O campanie este de succes când transmite mesajul corect, iar ochelarii de soare pe care îi avem în portofoliu, oferă o eleganță tactilă și un impact vizual deosebit. Aceste atribute îi recomandă ca fiind instrumente puternice de marketing și comunicare. Sunt personalizabili prin tampografie, maxim 4 culori, cu numele firmei, logo-ul sau sigla companiei, site-ul sau sloganul tău. Ochelarii de soare America sunt instrumente utile în orice ocazie, iar cei care le primesc își amintesc cu ușurință proveniența lor.

Ochelarii de soare personalizați fac parte din familia celor mai atractive produse, fiind printre cele mai vândute obiecte promoționale. Ochelarii America sunt un produs cu destinație precisă, fiind utilizați în zilele însorite. Dar și ca obiecte promoționale pentru partenerii de afaceri.

Ochelari de soare personalizati America

Acești ochelari de soare personalizati America creează o imagine bună și de lungă durată în raport cu clienții. Astfel că cei mai mulți își vor aminti de brand-ul promovat, chiar și după 12 luni. Impresionant, nu-i așa? 

Echipa noastră lucrează în permanență pentru a-ți pune la îndemână obiecte promoționale de calitate prin care să fie evidențiate standardele și valorile pe care le promovezi. La noi vei găsi, întotdeauna, soluția ideală între cea mai bună calitate, timp și preț redus. Precum și livrare EXPRESS începând cu 6 zile lucrătoare (în funcție de cantitate), incluzând personalizarea!

Informații suplimentare

Greutate22 g
Dimensiuni140 × 140 × 46 mm
Culoare: Fără selecție

Alb, Albastru, Fuchsia, Galben, Lime, Negru, Portocaliu, Rosu

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.