Notesuri personalizate Roth
Notesuri personalizate Roth

Notesuri personalizate Roth

3,45 

Încarcă personalizarea

  • Trebuie să fii logat ca să încarci fișiere

    Dimensiune maximă fișier: 3 MBFișiere acceptate: jpg jpeg jpe png gif pdf cdr

Preț produse:

Preț personalizare:

Preț total:

Prețurile nu includ TVA!

  • Livrare GRATUITĂ pentru comenzi de minim 500 €+tva
  • Machetare GRATUITĂ
  • Livrare rapidă, chiar și în EASYBOX
  • Gravura laser are GARANȚIE PE VIAȚĂ!
  • Ai nevoie de ajutor? Poți să ne suni: 0744605375
 Plăți ONLINE sigure 100% 

Modalitati de plata Sagaris Promotion

Aceste notesuri personalizate Roth au copertă realizată din PU. Conțin 160 de pagini dictando. Au o bandă elastică, semn de carte, buzunar interior și suport pentru pix (pixul nu este inclus). Dimensiunea de personalizare este de 70 x 180 mm (pe copertă prin serigrafie 1 culoare, print UV în policromie sau gravură laser) sau de 85 x 55 mm (pe copertă prin timbru sec). Prețul personalizării se va comunica după macheta grafică. Livrare rapidă în 5-10 zile lucrătoare!

Notesuri personalizate Roth

Aceste notesuri personalizate Roth se pot inscripționa pe copertă cu sigle, date de contact sau logo-uri și mesaje promoționale, în funcție de solicitarea fiecărui client. Ne trimiteți grafica și noi ne ocupăm de restul!

Notesuri personalizate Roth
Notesuri personalizate Roth

Gamă largă de culori

Datorită celor 4 culori disponibile, aceste notesuri Roth sunt adaptabile pe culorile campaniei de promovare. Plus că avem livrare rapidă! În doar 5-10 zile lucrătoare de la comandă!

Alegerea optimă

Mix-ul de marketing – IEFTIN, REPEDE, BINE – poate fi atins cu notesurile Roth din portofoliul nostru. În plus, notesurile au fost selectate atent. Trebuie să avem siguranța că notesurile sunt viabile și îndeplinesc standardele de calitate.

Notesuri personalizate Roth

O campanie este de succes când transmite mesajul corect, iar aceste notesuri personalizate Roth pe care le avem în portofoliu, oferă o eleganță tactilă și un impact vizual deosebit. Aceste atribute le recomandă ca fiind instrumente puternice de marketing și comunicare. Sunt personalizabile prin serigrafie maxim 1 culoare, print UV în policromie, gravură laser sau timbru sec pe coperta notesului, cu numele firmei, logo-ul sau sigla companiei, site-ul sau sloganul tău. Notesurile Roth sunt instrumente utile în orice birou, iar cei care le primesc își amintesc cu ușurință proveniența lor.

Notesurile personalizate fac parte din familia celor mai practice suporturi de scris, fiind printre cele mai vândute obiecte promoționale. Notesurile personalizate Roth sunt produse cu destinație complexă și pot fi utilizate ca și consumabile pentru birou. Dar și ca obiecte promoționale pentru partenerii de afaceri.

Notesuri personalizate Roth

Aceste notesuri personalizate Roth creează o imagine bună și de lungă durată în raport cu clienții, astfel că cei mai mulți își vor aminti de brand-ul promovat, chiar și după 12 luni. Impresionant, nu-i așa? 

Echipa noastră lucrează în permanență pentru a-ți pune la îndemână obiecte promoționale de calitate prin care să fie evidențiate standardele și valorile pe care le promovezi. La noi vei găsi, întotdeauna, soluția ideală între cea mai bună calitate, timp și preț redus, precum și livrare rapidă!

Informații suplimentare

Greutate268 g
Dimensiuni210 × 140 × 10 mm
Culoare: Alege culoarea

Negru-Albastru deschis, Negru-Portocaliu, Negru-Rosu, Negru-Verde deschis

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.