Notesuri personalizate Kefron
Notesuri personalizate Kefron

Notesuri personalizate Kefron

3,95 

Încarcă personalizarea

  • Trebuie să fii logat ca să încarci fișiere

    Dimensiune maximă fișier: 3 MBFișiere acceptate: jpg jpeg jpe png gif pdf cdr

Preț produse:

Preț personalizare:

Preț total:

Prețurile nu includ TVA!

  • Livrare GRATUITĂ pentru comenzi de minim 500 €+tva
  • Machetare GRATUITĂ
  • Livrare rapidă, chiar și în EASYBOX
  • Gravura laser are GARANȚIE PE VIAȚĂ!
  • Ai nevoie de ajutor? Poți să ne suni: 0744605375
 Plăți ONLINE sigure 100% 

Modalitati de plata Sagaris Promotion

Aceste notesuri personalizate Kefron conțin 100 de file dictando. Au o bandă elastică pentru închidere și semn de carte. Sunt prevăzute cu loc pentru un instrument de scris, pe coperta din spate. Dimensiunea de personalizare este de 80 x 80 mm și se poate realiza prin gravură laser. După gravură, logo-ul va fi vizibil în culoarea semnului de carte și a benzii de închidere. Prețul personalizarii se va comunica după macheta grafică. Livrare rapidă în 10-15 zile lucrătoare!

Notesuri personalizate Kefron

Aceste notesuri personalizate Kefron se inscripționează prin gravura laser cu sigle, date de contact sau logo-uri și mesaje promoționale, în funcție de solicitarea fiecărui client. Ne trimiteți grafica și noi ne ocupăm de restul!

Notesuri personalizate Kefron
Notesuri personalizate Kefron

Gamă largă de culori

Datorită celor 5 culori disponibile, aceste notesuri personalizate Kefron sunt adaptabile pe culorile campaniei de promovare. Plus că avem livrare rapidă! În doar 10-15 zile lucrătoare de la comandă!

Alegerea optimă

Mix-ul de marketing – IEFTIN, REPEDE, BINE – poate fi atins cu notesurile Kefron din portofoliul nostru. În plus, notesurile au fost selectate atent. Trebuie să avem siguranța că notesurile sunt viabile și îndeplinesc standardele de calitate.

Notesuri personalizate Kefron

O campanie este de succes când transmite mesajul corect, iar aceste notesuri gravate Kefron pe care le avem în portofoliu, oferă o eleganță tactilă și un impact vizual deosebit. Aceste atribute le recomandă ca fiind instrumente puternice de marketing și comunicare. Sunt personalizabile prin gravură laser cu numele firmei, logo-ul sau sigla companiei, site-ul sau sloganul tău. Notesurile personalizate Kefron sunt instrumente utile în orice birou, iar cei care le primesc își amintesc cu ușurință proveniența lor.

Notesurile Kefron fac parte din familia celor mai practice suporturi de scris, fiind printre cele mai vândute obiecte promoționale. Notesurile personalizate Kefron sunt produse cu destinație complexă și pot fi utilizate ca și consumabile pentru birou. Dar și ca obiecte promoționale pentru partenerii de afaceri.

Notesuri personalizate Kefron

Aceste notesuri gravate Kefron creează o imagine bună și de lungă durată în raport cu clienții, astfel că cei mai mulți își vor aminti de brand-ul promovat, chiar și după 12 luni. Impresionant, nu-i așa? 

Echipa noastră lucrează în permanență pentru a-ți pune la îndemână obiecte promoționale de calitate prin care să fie evidențiate standardele și valorile pe care le promovezi. La noi vei găsi, întotdeauna, soluția ideală între cea mai bună calitate, timp și preț redus, precum și livrare rapidă!

Informații suplimentare

Greutate310 g
Dimensiuni210 × 140 × 14 mm
Culoare: Fără selecție

Negru-Albastru, Negru-Argintiu, Negru-Lime, Negru-Portocaliu, Negru-Rosu

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.