Notes personalizat Magritte
Notes personalizat Magritte

Notes personalizat Magritte

1,92 

Încarcă personalizarea

  • Trebuie să fii logat ca să încarci fișiere

    Dimensiune maximă fișier: 3 MBFișiere acceptate: jpg jpeg jpe png gif pdf cdr

Preț produse:

Preț personalizare:

Preț total:

Prețurile nu includ TVA!

  • Livrare GRATUITĂ pentru comenzi de minim 500 €+tva
  • Machetare GRATUITĂ
  • Livrare rapidă, chiar și în EASYBOX
  • Gravura laser are GARANȚIE PE VIAȚĂ!
  • Ai nevoie de ajutor? Poți să ne suni: 0744605375
 Plăți ONLINE sigure 100% 

Modalitati de plata Sagaris Promotion

Acest notes personalizat Magritte este realizat din material reciclat. Conține 160 de pagini liniate și are o copertă tare. Are o panglică, drept semn de carte și o bandă elastică asortată culorii. Dimensiunea de personalizare este de 80 x 150 mm (pe copertă, prin serigrafie maxim 3 culori sau print UV în policromie). Prețul personalizării se va comunica după macheta grafică. Livrare rapidă în 5-10 zile lucrătoare!

Notes personalizat Magritte

Acest notes personalizat Magritte se poate inscripționa pe copertă cu sigle, date de contact sau logo-uri și mesaje promoționale, în funcție de solicitarea fiecărui client. Ne trimiteți grafica și noi ne ocupăm de restul!

Notes personalizat Magritte
Notes personalizat Magritte

Gamă largă de culori

Datorită celor 6 culori disponibile, aceste notesuri Magritte sunt adaptabile pe culorile campaniei de promovare. Plus că avem livrare rapidă! În doar 5-10 zile lucrătoare de la comandă!

Alegerea optimă

Mix-ul de marketing – IEFTIN, REPEDE, BINE – poate fi atins cu notesul Magritte din portofoliul nostru. În plus, notesurile au fost selectate atent. Trebuie să avem siguranța că notesurile sunt viabile și îndeplinesc standardele de calitate.

Notes personalizat Magritte

O campanie este de succes când transmite mesajul corect, iar acest notes personalizat Magritte pe care îl avem în portofoliu, oferă o eleganță tactilă și un impact vizual deosebit. Aceste atribute le recomandă ca fiind instrumente puternice de marketing și comunicare. Sunt personalizabile prin serigrafie maxim 3 culori sau print UV în policromie pe coperta notesului, cu numele firmei, logo-ul sau sigla companiei, site-ul sau sloganul tău. Notesurile Magritte sunt instrumente utile în orice birou, iar cei care le primesc își amintesc cu ușurință proveniența lor.

Notesurile personalizate fac parte din familia celor mai practice suporturi de scris, fiind printre cele mai vândute obiecte promoționale. Notesul personalizat Magritte este un produs cu destinație complexă și poate fi utilizat ca și consumabil pentru birou. Dar și ca obiect promoțional pentru partenerii de afaceri.

Notes personalizat Magritte

Acest notes personalizat Magritte creează o imagine bună și de lungă durată în raport cu clienții, astfel că cei mai mulți își vor aminti de brand-ul promovat, chiar și după 12 luni. Impresionant, nu-i așa? 

Echipa noastră lucrează în permanență pentru a-ți pune la îndemână obiecte promoționale de calitate prin care să fie evidențiate standardele și valorile pe care le promovezi. La noi vei găsi, întotdeauna, soluția ideală între cea mai bună calitate, timp și preț redus, precum și livrare rapidă!

Informații suplimentare

Greutate195 g
Dimensiuni210 × 137 × 10 mm
Culoare: Fără selecție

Natur-Albastru deschis, Natur-Albastru inchis, Natur-Negru, Natur-Portocaliu, Natur-Rosu, Natur-Verde deschis

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.