Sticle din otel personalizate Show
Sticle din otel personalizate Show

Sticle din otel personalizate Show

7,15 

Încarcă personalizarea

 • Trebuie să fii logat ca să încarci fișiere

  Dimensiune maximă fișier: 3 MBFișiere acceptate: jpg jpeg jpe png gif pdf cdr

 • Trebuie să fii logat ca să încarci fișiere

  Dimensiune maximă fișier: 3 MBFișiere acceptate: jpg jpeg jpe png gif pdf cdr

Preț produse:

Preț personalizare:

Preț total:

Prețurile nu includ TVA!

 • Livrare GRATUITĂ pentru comenzi de minim 500 €+tva
 • Machetare GRATUITĂ
 • Livrare rapidă, chiar și în EASYBOX
 • Gravura laser are GARANȚIE PE VIAȚĂ!
 • Ai nevoie de ajutor? Poți să ne suni: 0744605375
 Plăți ONLINE sigure 100% 

Modalitati de plata Sagaris Promotion

Sticla Show este vidată și este realizată din oțel inoxidabil, cu perete dublu. Capacitatea sticlei este de 540 ml. Dimensiunea de personalizare este de 20 x 60 mm și se realizează prin gravură laser. În plus, beneficiezi de garanție pe viață pentru gravura laser! Livrare rapidă începând cu 7 zile lucrătoare (în funcție de cantitate), incluzând personalizarea!

Sticle din otel personalizate Show

Aceste sticle din otel personalizate Show se pot inscripționa prin gravură laser. Se realizează cu sigle, date de contact sau logo-uri și mesaje promoționale, în funcție de solicitarea fiecărui client. Ne trimiți grafica și noi ne ocupăm de restul!

Sticle din otel personalizate Show

Gamă largă de culori și livrare rapidă

Datorită celor 4 culori disponibile, aceste sticle sport gravate sunt adaptabile pe culorile campaniei de promovare. Fluxurile de aprovizionare constante și stocurile interne influențează livrarea sticlelor Show, care se realizează repede! Începând cu 7 zile lucrătoare (în funcție de cantitate), incluzând personalizarea!

Sticle din otel personalizate Show

Alegerea optimă

Mix-ul de marketing – IEFTIN, REPEDE, BINE – poate fi atins cu sticlele Show din portofoliul nostru. În plus, sticlele au fost selectate atent. Trebuie să avem siguranța că sticlele personalizate sunt viabile și îndeplinesc standardele de calitate.

Sticle din otel personalizate Show

O campanie este de succes când transmite mesajul corect, iar această sticlă din otel Show pe care o avem în portofoliu, oferă o eleganță tactilă și un impact vizual deosebit. Aceste atribute le recomandă ca fiind instrumente puternice de marketing și comunicare. Sunt personalizabile prin gravură laser cu numele firmei, logo-ul sau sigla companiei, site-ul sau sloganul tău. Sticlele personalizate Show sunt instrumente utile în orice ocazie, iar cei care le primesc își amintesc cu ușurință proveniența lor.

Sticlele gravate Show fac parte din familia celor mai elegante recipiente pentru băuturi, fiind printre cele mai vândute obiecte promoționale. Cea mai bună variantă pentru campanii de marketing moderne, cu costuri decente, este reprezentată de sticla gravată Show. De asemenea, poate fi inclusă în categoria cadourilor business.

Sticle din otel personalizate Show

Aceste sticle din otel personalizate Show creează o imagine bună și de lungă durata în raport cu clienții, astfel că cei mai mulți își vor aminti de brand-ul promovat, chiar și după 12 luni. Impresionant, nu-i așa?

Echipa noastră lucrează în permanență pentru a-ți pune la îndemână obiecte promoționale de calitate prin care să fie evidențiate standardele și valorile pe care le promovezi. La noi vei găsi, întotdeauna, soluția ideală între cea mai bună calitate, timp și preț redus. Precum și livrare rapidă, începând cu 3 zile lucrătoare (în funcție de cantitate), incluzând personalizarea!

Informații suplimentare

Greutate335 g
Dimensiuni255 × 71 × 71 mm
Culoare: Fără selecție

Albastru, Champagne, Negru, Rosu

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.