Sticla pentru apa Sicilia
Sticla pentru apa Sicilia
3,78  Prețul inițial a fost: 3,78 €.3,21 Prețul curent este: 3,21 €. Selectează opțiunile
Reduceri!

Sticla pentru apa Sicilia

Prețul inițial a fost: 3,78 €.Prețul curent este: 3,21 €.

-15%

Încarcă personalizarea

  • Trebuie să fii logat ca să încarci fișiere

    Dimensiune maximă fișier: 3 MBFișiere acceptate: jpg jpeg jpe png gif pdf cdr

Preț produse:

Preț personalizare:

Preț total:

Prețurile nu includ TVA!

  • Livrare GRATUITĂ pentru comenzi de minim 500 €+tva
  • Machetare GRATUITĂ
  • Livrare rapidă, chiar și în EASYBOX
  • Gravura laser are GARANȚIE PE VIAȚĂ!
  • Ai nevoie de ajutor? Poți să ne suni: 0744605375
 Plăți ONLINE sigure 100% 

Modalitati de plata Sagaris Promotion

Sticla Sicilia este realizată din Tritan™, fără BPA. Are un inel din oțel inoxidabil și pai pliabil pe capac. Capacitatea sticlei este de 650 ml. Este fără scurgere. Nu este recomandată pentru băuturile carbogazoase. Dimensiunea de personalizare este de 70 x 35 mm și se realizează prin tampografie la maxim 1 culoare. Prețul personalizării se va comunica după macheta grafică. Livrare EXPRESS începând cu 3 zile lucrătoare (în funcție de cantitate), incluzând personalizarea!

Sticla pentru apa Sicilia

Această sticla pentru apa Sicilia se poate personaliza prin tampografie la maxim 1 culoare. Se poate inscripționa cu sigle, date de contact sau logo-uri și mesaje promoționale, în funcție de solicitarea fiecărui client. Ne trimiți grafica și noi ne ocupăm de restul!

Sticla pentru apa Sicilia

Gamă largă de culori

Datorită celor 5 culori disponibile, această sticlă personalizată Sicilia este adaptabilă pe culorile campaniei de promovare. Livrare EXPRESS începând cu 3 zile lucrătoare (în funcție de cantitate), incluzând personalizarea!

Sticla pentru apa Sicilia

Alegerea optimă

Mix-ul de marketing – IEFTIN, REPEDE, BINE – poate fi atins cu sticlele Sicilia din portofoliul nostru. În plus, sticlele au fost selectate atent. Trebuie să avem siguranța că sticlele personalizate Sicilia sunt viabile și îndeplinesc standardele de calitate.

Sticla pentru apa Sicilia

O campanie este de succes când transmite mesajul corect, iar aceasta sticla personalizata Sicilia pe care o avem în portofoliu, oferă o eleganță tactilă și un impact vizual deosebit. Aceste atribute le recomandă ca fiind instrumente puternice de marketing și comunicare. Sunt personalizabile prin tampografie la maxim 1 culoare cu numele firmei, logo-ul sau sigla companiei, site-ul sau sloganul tău. Sticlele Sicilia sunt instrumente utile în orice ocazie, iar cei care le primesc își amintesc cu ușurință proveniența lor.

Sticlele personalizate Sicilia fac parte din familia celor mai sigure recipiente pentru băuturi, fiind printre cele mai vândute obiecte promoționale. Cea mai bună variantă pentru campanii de marketing moderne, cu costuri decente, este reprezentată de sticla Sicilia. De asemenea, poate fi inclusă în categoria cadourilor business.

Sticla pentru apa Sicilia

Această sticla pentru apa Sicilia creează o imagine bună și de lungă durata în raport cu clienții, astfel că cei mai mulți își vor aminti de brand-ul promovat, chiar și după 12 luni. Impresionant, nu-i așa?

Echipa noastră lucrează în permanență pentru a-ți pune la îndemână obiecte promoționale de calitate prin care să fie evidențiate standardele și valorile pe care le promovezi. La noi vei găsi, întotdeauna, soluția ideală între cea mai bună calitate, timp și preț redus, precum și livrare EXPRESS începând cu 3 zile lucrătoare (în funcție de cantitate), incluzând personalizarea!

Informații suplimentare

Greutate125 g
Dimensiuni245 × 80 × 80 mm
Culoare: Fără selecție

Albastru, Gri, Lime, Rosu, Transparent

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.