Termos gravat Kielce
Termos gravat Kielce
2,42  Prețul inițial a fost: 2,42 €.2,12 Prețul curent este: 2,12 €. Selectează opțiunile
Reduceri!

Termos gravat Kielce

Prețul inițial a fost: 2,42 €.Prețul curent este: 2,12 €.

-12%

Încarcă personalizarea

 • Trebuie să fii logat ca să încarci fișiere

  Dimensiune maximă fișier: 3 MBFișiere acceptate: jpg jpeg jpe png gif pdf cdr

 • Trebuie să fii logat ca să încarci fișiere

  Dimensiune maximă fișier: 3 MBFișiere acceptate: jpg jpeg jpe png gif pdf cdr

Preț produse:

Preț personalizare:

Preț total:

Prețurile nu includ TVA!

 • Livrare GRATUITĂ pentru comenzi de minim 500 €+tva
 • Machetare GRATUITĂ
 • Livrare rapidă, chiar și în EASYBOX
 • Gravura laser are GARANȚIE PE VIAȚĂ!
 • Ai nevoie de ajutor? Poți să ne suni: 0744605375
 Plăți ONLINE sigure 100% 

Modalitati de plata Sagaris Promotion

Termosul Kielce este realizat dintr-un singur strat de aluminiu. Are carabină pe capac. Capacitatea sticlei este de 500 ml. Este fără scurgere. Dimensiunea de personalizare este de 20 x 60 mm și se realizează prin gravură laser. În plus, beneficiezi de garanție pe viață pentru gravura laser! Livrare EXPRESS începând cu 3 zile lucrătoare (în funcție de cantitate), incluzând personalizarea!

Termos gravat Kielce

Acest termos gravat Kielce se poate personaliza prin gravură laser. Se realizează cu sigle, date de contact sau logo-uri și mesaje promoționale, în funcție de solicitarea fiecărui client. Ne trimiți grafica și noi ne ocupăm de restul!

Termos gravat Kielce

Gamă largă de culori și livrare rapidă

Datorită celor 8 culori disponibile, aceste termosuri gravate sunt adaptabile pe culorile campaniei de promovare. Fluxurile de aprovizionare constante și stocurile interne influențează livrarea sticlelor Kielce, care se realizează EXPRESS! Începând cu 3 zile lucrătoare (în funcție de cantitate), incluzând personalizarea!

Termos gravat Kielce

Alegerea optimă

Mix-ul de marketing – IEFTIN, REPEDE, BINE – poate fi atins cu sticlele Kielce din portofoliul nostru. În plus, sticlele au fost selectate atent. Trebuie să avem siguranța că sticlele personalizate sunt viabile și îndeplinesc standardele de calitate.

Termos gravat Kielce

O campanie este de succes când transmite mesajul corect, iar această sticlă din aluminiu Kielce pe care o avem în portofoliu, oferă o eleganță tactilă și un impact vizual deosebit. Aceste atribute le recomandă ca fiind instrumente puternice de marketing și comunicare. Sunt personalizabile prin gravură laser cu numele firmei, logo-ul sau sigla companiei, site-ul sau sloganul tău. Sticlele Kielce sunt instrumente utile în orice ocazie, iar cei care le primesc își amintesc cu ușurință proveniența lor.

Sticlele personalizate Kielce fac parte din familia celor mai elegante recipiente pentru băuturi, fiind printre cele mai vândute obiecte promoționale. Cea mai bună variantă pentru campanii de marketing moderne, cu costuri decente, este reprezentată de sticla gravată Kielce. De asemenea, poate fi inclusă în categoria cadourilor business.

Termos gravat Kielce

Acest termos gravat Kielce creează o imagine bună și de lungă durata în raport cu clienții, astfel că cei mai mulți își vor aminti de brand-ul promovat, chiar și după 12 luni. Impresionant, nu-i așa?

Echipa noastră lucrează în permanență pentru a-ți pune la îndemână obiecte promoționale de calitate prin care să fie evidențiate standardele și valorile pe care le promovezi. La noi vei găsi, întotdeauna, soluția ideală între cea mai bună calitate, timp și preț redus. Precum și livrare EXPRESS începând cu 3 zile lucrătoare (în funcție de cantitate), incluzând personalizarea!

Informații suplimentare

Greutate95 g
Dimensiuni190 × 73 × 73 mm
Culoare: Alege culoarea

Albastru, Albastru inchis, Argintiu, Galben, Negru, Portocaliu, Rosu, Verde deschis

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.