Sticky notes Rectangle
Sticky notes Rectangle
1,29 2,19  Selectează opțiunile

Sticky notes Rectangle

1,29 2,19 

Încarcă personalizarea

  • Trebuie să fii logat ca să încarci fișiere

    Dimensiune maximă fișier: 3 MBFișiere acceptate: jpg jpeg jpe png gif pdf cdr

Preț produse:

Preț personalizare:

Preț total:

Prețurile nu includ TVA!

  • Livrare GRATUITĂ pentru comenzi de minim 500 €+tva
  • Machetare GRATUITĂ
  • Livrare rapidă, chiar și în EASYBOX
  • Gravura laser are GARANȚIE PE VIAȚĂ!
  • Ai nevoie de ajutor? Poți să ne suni: 0744605375
 Plăți ONLINE sigure 100% 

Modalitati de plata Sagaris Promotion

Acest sticky-notes personalizat este conceput special pentru activitatea de zi cu zi din fiecare birou, pentru expunerea mesajului tău promoțional. Fiecare bloc de notițe conține 25, 50 sau 100 de file personalizate la maxim 4 culori CMYK. Dimensiunea blocului este de 100 x 72 mm. Gramaj de 80 g/mp. Poți alege numărul de file și personalizarea. Livrare începând cu 15 zile lucrătoare (în funcție de cantitate)!

Sticky notes Rectangle

Acest sticky notes Rectangle personalizat se tipărește cu sigle, imagini, date de contact sau logo-uri și mesaje promoționale. În funcție de solicitarea fiecărui client. Încarci grafica și noi ne ocupăm de restul!

Sticky notes Rectangle

Livrare rapidă

Datorită fluxurilor de aprovizionare constante și a proceselor logice interne, tipărirea sticky notesurilor personalizate se realizeaza repede! Începând cu 15 zile lucrătoare (în funcție de cantitate)!

Sticky notes Rectangle

Alegerea optimă

Mix-ul de marketing – IEFTIN, REPEDE, BINE – poate fi atins cu aceste sticky notesuri din portofoliul nostru. În plus, blocurile de notițe sunt tipărite folosind tehnologie de ultimă generație. Trebuie să avem siguranța că blocurile de notițe Rectangle sunt tipărite corect și îndeplinesc standardele de calitate.

Sticky notes Rectangle

O campanie este de succes când transmite mesajul corect. Iar aceste sticky notesuri personalizate Rectangle pe care le tipărim cu echipamente moderne, oferă o eleganță deosebită și un impact vizual deosebit. Aceste atribute le recomandă ca fiind instrumente puternice de marketing și comunicare. Sunt personalizabile la maxim 4 culori CMYK pe o parte, cu numele firmei, logo-ul sau sigla companiei, site-ul sau sloganul tău. Blocurile de notițe Rectangle sunt instrumente utile în campanii de promovare masive, iar cei care le primesc își amintesc cu ușurință proveniența lor.

Sticky notesurile personalizate fac parte din familia celor mai vândute produse tipografice, fiind printre cele mai apreciate tipărituri. Blocurile de notițe personalizate sunt produse cu destinație precisă, care atrag clienți noi, promovează și vând un produs. Nu în ultimul rând, te diferențiază de concurență!

Sticky notes Rectangle

Acest sticky notes Rectangle personalizat pe care îl avem în portofoliu creează o imagine bună și de lungă durată în raport cu clienții. Reprezintă una din cele mai rapide și ieftine metode de promovare a firmei dumneavoastra. Astfel că cei mai mulți își vor aminti de brand-ul promovat, chiar și după 12 luni. Impresionant, nu-i așa? 

Echipa noastră lucrează în permanență pentru a-ți pune la îndemână tipărituri de calitate prin care să fie evidențiate standardele și valorile pe care le promovezi. La noi vei găsi, întotdeauna, soluția ideală între cea mai bună calitate, timp și preț redus. Livrare începând cu 15 zile lucrătoare (în funcție de cantitate)!

Informații suplimentare

Număr file: Alege culoarea

25 file, 50 file, 100 file

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.