Carti de vizita
Carti de vizita
19,50 194,50  Selectează opțiunile

Carti de vizita

19,50 194,50 

Încarcă personalizarea

  • Trebuie să fii logat ca să încarci fișiere

    Dimensiune maximă fișier: 3 MBFișiere acceptate: jpg jpeg jpe png gif pdf cdr

Preț produse:

Preț personalizare:

Preț total:

Prețurile nu includ TVA!

  • Livrare GRATUITĂ pentru comenzi de minim 500 €+tva
  • Machetare GRATUITĂ
  • Livrare rapidă, chiar și în EASYBOX
  • Gravura laser are GARANȚIE PE VIAȚĂ!
  • Ai nevoie de ajutor? Poți să ne suni: 0744605375
 Plăți ONLINE sigure 100% 

Modalitati de plata Sagaris Promotion

Cărțile de vizită sunt concepute special pentru transmiterea informațiilor esențiale partenerilor de afaceri. Poți alege cantitatea, tipul hârtiei și personalizarea. Dimensiunea cărților de vizită este de 85×55 mm. Livrare EXPRESS începând cu 5 zile lucrătoare (în funcție de cantitate)!

Carti de vizita

Aceste carti de vizita se tipăresc cu numele și prenumele persoanei de contact, date de contact sau logo-uri și mesaje promoționale. În funcție de solicitarea fiecărui client. Încărcați grafica și noi ne ocupăm de restul!

Carti de vizita
Carti de vizita

Livrare rapidă

Datorită fluxurilor de aprovizionare constante și a proceselor logice interne, tipărirea cărților de vizită se realizeaza EXPRESS. Începând cu 5 zile lucrătoare (în funcție de cantitate)!

Alegerea optimă

Mix-ul de marketing – IEFTIN, REPEDE, BINE – poate fi atins cu aceste cărți de vizită din portofoliul nostru. În plus, ele sunt tipărite folosind tehnologie de ultimă generație. Trebuie să avem siguranța că aceste cărți de vizită sunt tipărite corect și îndeplinesc standardele de calitate.

Carti de vizita

O campanie este de succes când transmite mesajul corect. Iar aceste cărți de vizită pe care le tipărim cu echipamente moderne, oferă o eleganță deosebită și un impact vizual deosebit. Aceste atribute le recomandă ca fiind instrumente puternice de marketing și comunicare. Sunt personalizabile în policromie pe o parte sau pe ambele părți, cu numele firmei, logo-ul sau sigla companiei, site-ul sau sloganul tău. Cărțile de vizită sunt instrumente utile în campanii de promovare masive, iar cei care le primesc își amintesc cu ușurință proveniența lor.

Cărțile de vizită fac parte din familia celor mai vândute produse tipografice, fiind printre cele mai apreciate tipărituri. Sunt produse cu destinație precisă, care atrag clienți noi, promovează sau vând un produs. Nu în ultimul rând, te diferențiază de concurență!

Carti de vizita

Aceste cărți de vizită pe care le avem în portofoliu creează o imagine bună și de lungă durată în raport cu clienții. Reprezintă cea mai rapidă și ieftină metodă de promovare a firmei dumneavoastra. Astfel că cei mai mulți își vor aminti de brand-ul promovat, chiar și după 12 luni. Impresionant, nu-i așa? 

Echipa noastră lucrează în permanență pentru a-ți pune la îndemână tipărituri de calitate prin care să fie evidențiate standardele și valorile pe care le promovezi. La noi vei găsi, întotdeauna, soluția ideală între cea mai bună calitate, timp și preț redus. Livrare EXPRESS începând cu 5 zile lucrătoare (în funcție de cantitate)!

Informații suplimentare

Cantitate: Fără selecție

100 de bucăți, 250 de bucăți, 500 de bucăți, 1000 de bucăți, 2000 de bucăți, 4000 de bucăți

Gramaj: Fără selecție

300 g/mp mat, 300 g/mp lucios

Personalizare: Fără selecție

Față, Față-verso

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.