Blocnotes personalizat
Blocnotes personalizat
1,81 2,85  Selectează opțiunile

Blocnotes personalizat

1,81 2,85 

Încarcă personalizarea

  • Trebuie să fii logat ca să încarci fișiere

    Dimensiune maximă fișier: 3 MBFișiere acceptate: jpg jpeg jpe png gif pdf cdr

Preț produse:

Preț personalizare:

Preț total:

Prețurile nu includ TVA!

  • Livrare GRATUITĂ pentru comenzi de minim 500 €+tva
  • Machetare GRATUITĂ
  • Livrare rapidă, chiar și în EASYBOX
  • Gravura laser are GARANȚIE PE VIAȚĂ!
  • Ai nevoie de ajutor? Poți să ne suni: 0744605375
 Plăți ONLINE sigure 100% 

Modalitati de plata Sagaris Promotion

Acest blocnotes personalizat este conceput special pentru activitatea de zi cu zi din fiecare birou, pentru expunerea mesajului tău promoțional. Fiecare blocnotes conține 50 de foi de 80 g/mp personalizate full-color pe o parte ți o copertă spate din carton de 250 g/mp. Poți alege dimensiunea blocnotesului (A6, A5, A4) și personalizarea. Livrare începând cu 12 zile lucrătoare (în funcție de cantitate)!

Blocnotes personalizat

Acest blocnotes personalizat se tipărește cu sigle, imagini, date de contact sau logo-uri și mesaje promoționale. În funcție de solicitarea fiecărui client. Încarci grafica și noi ne ocupăm de restul!

Blocnotes personalizat

Livrare rapidă

Datorită fluxurilor de aprovizionare constante și a proceselor logice interne, tipărirea blocnotesurilor personalizate se realizeaza repede! Începând cu 12 zile lucrătoare (în funcție de cantitate)!

Blocnotes personalizat

Alegerea optimă

Mix-ul de marketing – IEFTIN, REPEDE, BINE – poate fi atins cu aceste blocnotesuri din portofoliul nostru. În plus, blocnotesuri sunt tipărite folosind tehnologie de ultimă generație. Trebuie să avem siguranța că blocnotesurile sunt tipărite corect și îndeplinesc standardele de calitate.

Blocnotes personalizat

O campanie este de succes când transmite mesajul corect. Iar aceste blocnotesuri personalizate pe care le tipărim cu echipamente moderne, oferă o eleganță deosebită și un impact vizual deosebit. Aceste atribute le recomandă ca fiind instrumente puternice de marketing și comunicare. Sunt personalizabile în policromie pe o parte, cu numele firmei, logo-ul sau sigla companiei, site-ul sau sloganul tău. Blocnotesurile sunt instrumente utile în campanii de promovare masive, iar cei care le primesc își amintesc cu ușurință proveniența lor.

Blocnotesurile fac parte din familia celor mai vândute produse tipografice, fiind printre cele mai apreciate tipărituri. Blocnotesurile personalizate sunt produse cu destinație precisă, care atrag clienți noi, promovează și vând un produs. Nu în ultimul rând, te diferențiază de concurență!

Blocnotes personalizat

Aceste blocnotesuri personalizate pe care le avem în portofoliu creează o imagine bună și de lungă durată în raport cu clienții. Reprezintă cea mai rapidă și ieftină metodă de promovare a firmei dumneavoastra, astfel că cei mai mulți își vor aminti de brand-ul promovat, chiar și după 12 luni. Impresionant, nu-i așa? 

Echipa noastră lucrează în permanență pentru a-ți pune la îndemână tipărituri de calitate prin care să fie evidențiate standardele și valorile pe care le promovezi. La noi vei găsi, întotdeauna, soluția ideală între cea mai bună calitate, timp și preț redus. Livrare începând cu 12 zile lucrătoare (în funcție de cantitate)!

Informații suplimentare

Format: Fără selecție

A6, A5, A4

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.