Rucsaci personalizati Bertle
Rucsaci personalizati Bertle

Rucsaci personalizati Bertle

3,89 

Încarcă personalizarea

 • Trebuie să fii logat ca să încarci fișiere

  Dimensiune maximă fișier: 3 MBFișiere acceptate: jpg jpeg jpe png gif pdf cdr

 • Trebuie să fii logat ca să încarci fișiere

  Dimensiune maximă fișier: 3 MBFișiere acceptate: jpg jpeg jpe png gif pdf cdr

Preț produse:

Preț personalizare:

Preț total:

Prețurile nu includ TVA!

 • Livrare GRATUITĂ pentru comenzi de minim 500 €+tva
 • Machetare GRATUITĂ
 • Livrare rapidă, chiar și în EASYBOX
 • Gravura laser are GARANȚIE PE VIAȚĂ!
 • Ai nevoie de ajutor? Poți să ne suni: 0744605375
 Plăți ONLINE sigure 100% 

Modalitati de plata Sagaris Promotion

Acești rucsaci personalizați Bertle sunt realizați din poliester 600D. Are un buzunar frontal, cu fermoar. Spatele și curelele sunt căptușite, fiind realizate din poliester 210D. Dimensiunea de personalizare este de 90 x 60 mm (partea de sus) și 80 x 130 mm (pe buzunar). Se poate realiza prin transfer în policromie. Prețul personalizării se va comunica după macheta grafică. Livrare rapidă în 5-10 zile lucrătoare!

Rucsaci personalizati Bertle

Acești rucsaci personalizati Bertle se pot inscripționa prin transfer în policromie cu sigle, date de contact sau logo-uri și mesaje promoționale, în funcție de solicitarea fiecărui client. Ne trimiteți grafica și noi ne ocupăm de restul!

Rucsaci personalizati Bertle
Rucsaci personalizati Bertle

Livrare rapidă

Datorită fluxurilor de aprovizionare constante și a stocurilor interne, livrarea acestor rucsaci Bertle se realizează foarte repede! În doar 5-10 zile lucrătoare de la comandă!

Alegerea optimă

Mix-ul de marketing – IEFTIN, REPEDE, BINE – poate fi atins cu rucsacii personalizati Bertle din portofoliul nostru. În plus, toți rucsacii au fost selectați atent. Trebuie să avem siguranța că sunt viabili și îndeplinesc standardele de calitate.

Rucsaci personalizati Bertle

O campanie este de succes când transmite mesajul corect, iar acești rucsaci personalizați pe care îi avem în portofoliu, oferă o eleganță tactilă și un impact vizual deosebit. Aceste atribute îi recomandă ca fiind instrumente puternice de marketing și comunicare. Sunt personalizabili prin transfer în policromie cu numele firmei, logo-ul sau sigla companiei, site-ul sau sloganul tău. Rucsacii personalizati Bertle sunt instrumente utile în orice ocazie, iar cei care îi primesc își amintesc cu ușurință proveniența lor.

Rucsacii personalizați fac parte din familia celor mai atractive produse, fiind printre cele mai apreciate obiecte promoționale. Rucsacul personalizat este un produs cu destinație complexă, fiind utilizat ca și consumabil pentru birou. Dar și ca obiect promoțional pentru partenerii de afaceri.

Rucsaci personalizati Bertle

Acești rucsaci personalizati Bertle creează o imagine bună și de lungă durată în raport cu clienții, astfel că cei mai mulți își vor aminti de brand-ul promovat, chiar și după 12 luni. Impresionant, nu-i așa? 

Echipa noastră lucrează în permanență pentru a-ți pune la îndemână obiecte promoționale de calitate prin care să fie evidențiate standardele și valorile pe care le promovezi. La noi vei găsi, întotdeauna, soluția ideală între cea mai bună calitate, timp și preț redus, precum și livrare rapidă!

Informații suplimentare

Greutate107 g
Dimensiuni400 × 245 × 115 mm
Culoare: Alege culoarea

Albastru, Albastru inchis, Negru, Rosu, Verde deschis

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.