Pixuri cu LED Litt
Pixuri cu LED Litt

Pixuri cu LED Litt

0,49 

Încarcă personalizarea

 • Trebuie să fii logat ca să încarci fișiere

  Dimensiune maximă fișier: 3 MBFișiere acceptate: jpg jpeg jpe png gif pdf cdr

 • Trebuie să fii logat ca să încarci fișiere

  Dimensiune maximă fișier: 3 MBFișiere acceptate: jpg jpeg jpe png gif pdf cdr

Preț produse:

Preț personalizare:

Preț total:

Prețurile nu includ TVA!

 • Livrare GRATUITĂ pentru comenzi de minim 500 €+tva
 • Machetare GRATUITĂ
 • Livrare rapidă, chiar și în EASYBOX
 • Gravura laser are GARANȚIE PE VIAȚĂ!
 • Ai nevoie de ajutor? Poți să ne suni: 0744605375
 Plăți ONLINE sigure 100% 

Modalitati de plata Sagaris Promotion

Pixurile cu LED Litt au un design clasic. Au un capăt moale pentru ecranele dispozitivelor inteligente (touch-screen). În interior au un LED colorat, care, prin gravură laser va ilumina. Lumina poate fi activată prin apăsarea butonului. Se livrează cu baterie. Deschiderea se realizează prin apăsare. Mina este de culoare albastră. Dimensiunea de personalizare este de 40 x 5 mm și se realizează prin gravură laser. Livrare rapidă în 3-5 zile lucrătoare de la comandă!

Pixuri cu LED Litt

Aceste pixuri cu LED Litt se pot inscripționa prin gravură laser cu sigle, date de contact sau logo-uri și mesaje promoționale. În funcție de solicitarea fiecărui client. Ne trimiți grafica și noi ne ocupăm de restul!

Pixuri cu LED Litt
Pixuri cu LED Litt

Livrare rapidă

Datorită fluxurilor de aprovizionare constante și a stocurilor interne, livrarea acestor pixuri din plastic personalizate Litt se realizează foarte repede! În doar 3-5 zile lucrătoare de la comandă!

Alegerea optimă

Mix-ul de marketing – IEFTIN, REPEDE, BINE – poate fi atins cu pixurile personalizate Litt din portofoliul nostru. În plus, pixurile au fost selectate atent. Trebuie să avem siguranța că pixurile sunt viabile și îndeplinesc standardele de calitate.

Pixuri cu LED Litt

O campanie este de succes când transmite mesajul corect, iar aceste pixuri personalizate cu LED Litt pe care le avem în portofoliu, oferă o eleganță tactilă și un impact vizual deosebit. Aceste atribute le recomandă ca fiind instrumente puternice de marketing și comunicare. Sunt personalizabile prin gravură laser cu numele firmei, logo-ul sau sigla companiei, site-ul sau sloganul tău. Pixurile Litt sunt instrumente utile în orice ocazie. Iar cei care le primesc își amintesc cu ușurință proveniența lor.

Pixurile din plastic Litt fac parte din familia celor mai elegante instrumente de scris. Sunt printre cele mai vândute obiecte promoționale. Cea mai bună variantă pentru campanii de marketing remarcabile, cu costuri decente, este reprezentată de pixurile personalizate Litt.

Cum personalizăm pixurile cu LED Lighty?

Plecând de la afirmația că „o imagine face cât o mie de cuvinte”, te invităm să urmărești cum personalizăm aceste pixuri. Avem performanțe remarcabile: putem să personalizăm prin gravură laser de înaltă calitate mai mult de 5000 de pixuri în fiecare zi!

Pixuri cu LED Litt

Aceste pixuri cu LED Litt creează o imagine bună și de lungă durată în raport cu clienții, astfel că cei mai mulți își vor aminti de brand-ul promovat, chiar și după 12 luni. Impresionant, nu-i așa? 

Echipa noastră lucrează în permanență pentru a-ți pune la îndemână obiecte promoționale de calitate prin care să fie evidențiate standardele și valorile pe care le promovezi. La noi vei găsi, întotdeauna, soluția ideală între cea mai bună calitate, timp și preț redus, precum și livrare rapidă, în 3-5 zile lucrătoare de la comandă!

Informații suplimentare

Greutate17 g
Dimensiuni156 × 13 × 13 mm
Culoare: Fără selecție

Argintiu, Negru, Portocaliu, Rosu, Verde

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.