Pixuri personalizate Irati
Pixuri personalizate Irati

Pixuri personalizate Irati

0,18 

Personalizează-ți produsul

 • Trebuie să fii logat ca să încarci fișiere

  Dimensiune maximă fișier: 3 MBFișiere acceptate: jpg jpeg jpe png gif pdf cdr

 • Trebuie să fii logat ca să încarci fișiere

  Dimensiune maximă fișier: 3 MBFișiere acceptate: jpg jpeg jpe png gif pdf cdr

Preț produse:

Preț personalizare:

Preț total:

Prețurile nu includ TVA!

 • Livrare GRATUITĂ pentru comenzi de minim 500 €+tva
 • Machetare GRATUITĂ
 • Livrare rapidă, chiar și în EASYBOX
 • Gravura laser are GARANȚIE PE VIAȚĂ!
 • Ai nevoie de ajutor? Poți să ne suni: 0744605375
 Plăți ONLINE sigure 100% 

Modalitati de plata Sagaris Promotion

Pixurile Irati sunt realizate din ABS bicolor lucios. Deschiderea se realizează prin răsucire. Mina este de culoare albastră. Dimensiunea de personalizare este de 50 x 6 mm și se realizează prin tampografie la maxim două culori, în partea inferioară a pixului. Prețul personalizării afișat este valabil pentru modalitatea descrisă. Pentru alte opțiuni de personalizare (tehnologie, număr de culori, număr de poziții), te rugăm să ne contactezi pentru un preț specific. Livrare în 10-15 zile lucrătoare!

Pixuri personalizate Irati

Aceste pixuri personalizate Irati se pot inscripționa prin tampografie la maxim două culori cu sigle, date de contact sau logo-uri și mesaje promoționale, în funcție de solicitarea fiecărui client. Ne trimiți grafica și noi ne ocupăm de restul!

Pixuri personalizate Irati

Gamă largă de culori

Datorită celor 6 culori disponibile, aceste pixuri personalizate sunt adaptabile pe culorile campaniei de promovare. Plus că avem livrare rapidă în 10-15 zile lucrătoare!

Pixuri personalizate Irati

Alegerea optimă

Mix-ul de marketing – IEFTIN, REPEDE, BINE – poate fi atins cu pixurile Irati din portofoliul nostru. În plus, pixurile au fost selectate atent. Trebuie să avem siguranța că pixurile sunt viabile și îndeplinesc standardele de calitate.

Pixuri personalizate Irati

O campanie este de succes când transmite mesajul corect, iar aceste pixuri personalizate Irati pe care le avem în portofoliu, oferă o eleganță tactilă și un impact vizual deosebit. Aceste atribute le recomandă ca fiind instrumente puternice de marketing și comunicare. Sunt personalizabile prin tampografie la maxim două culori cu numele firmei, logo-ul sau sigla companiei, site-ul sau sloganul tău. Pixurile Irati sunt instrumente utile în orice ocazie, iar cei care le primesc își amintesc cu ușurință proveniența lor.

Pixurile personalizate Irati fac parte din familia celor mai ieftine instrumente de scris, fiind printre cele mai vândute obiecte promoționale. Cea mai bună variantă pentru campanii de marketing masive, cu costuri decente, este reprezentată de pixurile inscripționate Irati.

Pixuri personalizate Irati

Pixurile Irati creează o imagine bună și de lungă durată în raport cu clienții, astfel că cei mai mulți își vor aminti de brand-ul promovat, chiar și după 12 luni. Impresionant, nu-i așa? 

Echipa noastră lucrează în permanență pentru a-ți pune la îndemână obiecte promoționale de calitate prin care să fie evidențiate standardele și valorile pe care le promovezi. La noi vei găsi, întotdeauna, soluția ideală între cea mai bună calitate, timp și preț redus, precum și livrare rapidă în 10-15 zile lucrătoare de la comandă!

Informații suplimentare

Greutate13 g
Dimensiuni145 × 10 × 10 mm
Culoare: Alege culoarea

Alb-Negru, Albastru-Negru, Galben-Negru, Portocaliu-Negru, Rosu-Negru, Verde-Negru

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.