Pix personalizat Barcena
Pix personalizat Barcena
0,28  Original price was: 0,28 €.0,24 Current price is: 0,24 €. Selectează opțiunile
Reduceri!

Pix personalizat Barcena

Original price was: 0,28 €.Current price is: 0,24 €.

-14%

Personalizează-ți produsul

 • Trebuie să fii logat ca să încarci fișiere

  Dimensiune maximă fișier: 3 MBFișiere acceptate: jpg jpeg jpe png gif pdf cdr

 • Trebuie să fii logat ca să încarci fișiere

  Dimensiune maximă fișier: 3 MBFișiere acceptate: jpg jpeg jpe png gif pdf cdr

Preț produse:

Preț personalizare:

Preț total:

Prețurile nu includ TVA!

 • Livrare GRATUITĂ pentru comenzi de minim 500 €+tva
 • Machetare GRATUITĂ
 • Livrare rapidă, chiar și în EASYBOX
 • Gravura laser are GARANȚIE PE VIAȚĂ!
 • Ai nevoie de ajutor? Poți să ne suni: 0744605375
 Plăți ONLINE sigure 100% 

Modalitati de plata Sagaris Promotion

Aceste pixuri personalizate Barcena sunt realizate din plastic și au două inele decorative, vârf și clips argintiu. Deschiderea se realizează prin apăsare. Mina este de culoare albastră. Dimensiunea de personalizare este de 40 x 7 mm si se realizează prin tampografie la maxim 4 culori. Prețul personalizării afișat este valabil pentru modalitatea descrisă. Pentru alte opțiuni de personalizare (tehnologie, număr de culori, număr de poziții), te rugăm să ne contactezi pentru un preț specific. Livrare EXPRESS începând cu 7 zile lucrătoare (în funcție de cantitate), incluzând personalizarea!

Pix personalizat Barcena

Acest pix personalizat Barcena se poate inscripționa prin tampografie la maxim 4 culori cu sigle, date de contact sau logo-uri și mesaje promoționale, în funcție de solicitarea fiecărui client. Ne trimiți grafica și noi ne ocupăm de restul!

Pix personalizat Barcena
Pix personalizat Barcena

Gamă largă de culori

Datorită celor 7 culori disponibile, acest pix personalizat este adaptabil pe culorile campaniei de promovare. Plus că avem livrare EXPRESS începând cu 7 zile lucrătoare (în funcție de cantitate), incluzând personalizarea!

Alegerea optimă

Mix-ul de marketing – IEFTIN, REPEDE, BINE – poate fi atins cu pixul Barcena din portofoliul nostru. În plus, pixurile au fost selectate atent. Trebuie să avem siguranța că pixurile sunt viabile și îndeplinesc standardele de calitate.

Pix personalizat Barcena

O campanie este de succes când transmite mesajul corect. Iar acest pix personalizat Barcena pe care îl avem în portofoliu, oferă o eleganță tactilă și un impact vizual deosebit. Aceste atribute îl recomandă ca fiind un instrument puternic de marketing și comunicare. Este personalizabil prin tampografie la maxim 4 culori cu numele firmei, logo-ul sau sigla companiei, site-ul sau sloganul tău. Pixul Barcena este un instrument de scris util în orice ocazie, iar cei care îl primește își va aminti cu ușurință proveniența lui.

Pixul personalizat Barcena face parte din familia celor mai ieftine instrumente de scris, fiind printre cele mai vândute obiecte promoționale. Cea mai bună variantă pentru campanii de marketing masive, cu costuri decente, este reprezentată de pixul inscripționat Barcena.

Pix personalizat Barcena

Pixul Barcena creează o imagine bună și de lungă durată în raport cu clienții. Astfel că cei mai mulți își vor aminti de brand-ul promovat, chiar și după 12 luni. Impresionant, nu-i așa? 

Echipa noastră lucrează în permanență pentru a-ți pune la îndemână obiecte promoționale de calitate prin care să fie evidențiate standardele și valorile pe care le promovezi. La noi vei găsi, întotdeauna, soluția ideală între cea mai bună calitate, timp și preț redus, precum și livrare EXPRESS începând cu 7 zile lucrătoare (în funcție de cantitate), incluzând personalizarea!

Informații suplimentare

Greutate11 g
Dimensiuni138 × 10 × 10 mm
Culoare: Alege culoarea

Alb, Albastru, Gri, Negru, Portocaliu, Rosu, Verde

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.